Vyhlášení nejkouzelnějších míst Amazing Places 2018

30. listopadu 2018
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

První Amazing Party

Ve čtvrteční večer 29. listopadu proběhla první Amazing Party, kterou jsme uspořádali k příležitosti vyhlášení výročních cen Amazing Places 2018. Jsme moc rádi, že se nám podařilo se potkat s velkou částí našich partnerů v jeden večer na jednom místě, a to v krásných prostorách našich kanceláří v karlínské Kotelně.

 

Večerem provázela moderátorská i manželská dvojice Olga a Jakub Plojhar, které občas můžete vidět v našich Instagramových stories na některém z kouzelných míst. Nabitý program nakonec doplnil a zábavu rozproudil hudebník Jirka Burian, známý jako Kapitán Demo.

 

Ale hlavním bodem večera bylo ocenění nejkouzelnějších míst za rok 2018. Tentokrát jsme se rozhodli, že na sebe vezmeme tu zodpovědnost a vítěze vybereme my sami, jako tým Amazing Places. Nikdo jiný totiž všechna místa osobně nenavštívil, a tak jsme jediní, kdo mohou ze všech našich míst vybírat ta nej. Nicméně volba je to i tak čistě subjektivní, jsou to místa, kde jsme se my cítili nejlépe, která nás něčím uchvátila, kde nám spadla brada...

 

Místa vyhlašujeme v jednotlivých kategoriích podle zaměření, typu i velikosti ubytování, stejně jak je můžete najít rozdělené na našem webu, a jsou to vždy tři vítězové. Slavnostní předávání ocenění jsme zakončili vyhlášením absolutního vítěze, pro kterého cenu navrhl přední český designér Rony Plesl, mimo jiné autor známé sošky Českého lva. Jde o ručně broušený křišťál vyrobený v české rodinné sklárně Rückl, která je synonymem prvotřídního broušeného křišťálu od roku 1846.

Pojďte se s námi podívat, co pro nás bylo tento rok top.

UPPER CLASS

BOUTIQUE HOTELY

HOTELY 

PENZIONY

MALÉ PENZIONY

APARTMÁNY

KOUZELNÉ CHALOUPKY

RESTAURACE

SPA a WELLNESS

DESIGN a ARCHITECTURE

NOVINKA ROKU 2018

NEJKRÁSNĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ RESORT

VÍTĚZ FANOUŠKŮ FCB A IG

ABSOLUTNÍ VÍTĚZ 

Podobné články