Užijte si romantiku nejen na Valentýna

9. February 2022
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Ten nejkrásnější cit bychom měli oslavovat nejen v určené svátky či výročí, ale také v úplně všední dny, které díky přítomnosti milované osoby všední vlastně nikdy nejsou. Objevte s námi místa, kde láska prochází pokoji, luxusním wellness a samozřejmě žaludkem.

 

Forest Resort
Kouzelný hotelový resort ve vesničce Vír si zamilujete od prvního okamžiku a později se s ním budete jen těžce loučit. Toto báječné místo jde jen těžce popsat slovy, tohle musíte zažít na vlastní kůži. Ve čtyřhvězdičkovém resortu se ubytujete buď v jedné z pěti luxusně zařízených chatách nebo třech apartmánech s motivy nejvyšších hor naší planety. Dřevostavby jsou zařízené v minimalistickém duchu, kde, jak už sám název napovídá, hraje dřevo a vůně dřeva hlavní roli. Součástí resortu je nově zrekonstruovaná prvorepubliková vila s restaurací, kde čepují výborné pivo, mají široký výběr vín a vaří zde znamenitě. Budete se oblizovat až za ušima.

 

Penzion u Kubesa
Nalaďte se na romantickou vlnu, protože láska a cestování jdou ruku v ruce. Ať už si vyberete Valentýnský pobyt plný lahodného sektu, jahod, italských specialit, čokolády a růží, nebo sem zavítáte v kteroukoliv roční dobu, můžete si být jisti, že penzion v krásné budově ze 17. století se postará o všechna vaše přání a historické kouzlo Kroměříže zase o nezapomenutelnou atmosféru. Naprostý klid zaručí filosofie penzionu „adult-only“. 

 

Resort Mlýn Černovice
Tohle místo na pomezí jižních Čech a Vysočiny jako by jeho majitel vytvořil přímo pro páry. Spočiňte v objetí pod nadýchanými nebesy nebo v hedvábných peřinách postele zavěšené stylově na řetězech. V místní restauraci vám bude chutnat stejně dobře jako na připraveném soukromém pikniku v trávě. Skleničku bublinek si zase nejlépe vychutnáte při koupeli ve volně stojící vaně a pokud chcete trochu kýče jako z filmu, rádi vám tu připraví romantický večer při svíčkách na hrázi rybníka s dobrým vínem a jídlem. A kdo ví, možná se sem vrátíte říct své „Ano“, i to vám tu rádi splní.

 

Hotel Nautilus
Láska ve velkém stylu, to je Hotel Nautilus v Táboře. Ačkoliv toto místo uspokojí všechny vaše smysly, chuť bude jeden z nejrozmazlovanějších. Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. Noblesní restaurace Goldie s tradiční českou i mezinárodní gastronomií potěší mlsné jazýčky i oči každého estéta. Doporučujeme zvolit Prezidentské apartmá s výhledem, velkou vířivou vanou a obrovskou postelí. Z ní nemusíte vůbec vylézat, snídani vám přinesou až do peřin. V relaxaci můžete s partnerem pokračovat v luxusním wellness a až vás lenošení v náručí omrzí, udělejte si výlet k čarovnému zámku Červená Lhota nebo Hluboká.

 

Hotel Ostrov
Soukromí je to, co ve dvou hledáte především. Co si ho vychutnat třeba v privátním wellness v samém srdci Českého Švýcarska? Pokud si nebudete zrovna hledět zamilovaně do očí, okouzlí vás výhled na skalní panorama z okna vašeho pokoje. Pronajměte si wellness na celý večer a užijte si romantické chvíle ve dvou za příjemné atmosféry stovky svíček a s lahví šumivého vína. Sladkou tečkou vám bude domácí zmrzlina z netradičních surovin nebo atraktivní dezerty z místní vyhlášené restaurace.

 

Villa Emily
Jako hollywoodský pár si budete připadat v přepychovém sídle, které bude patřit jen vám. Opravdu krásné, chytré a velkorysé vile vládne sklo, světlo a špičkové vybavení. Ačkoliv budete jen kousek od Prahy, vašimi sousedy budou lesy, zelené louky a stádo koní. Stejně sladký jako vaše láska je i dárek na uvítanou – skvělé domácí makrónky. Tohle místo pro náročné nabízí luxusní ložnice, přepychovou koupelnu, terasu, bazén, vířivku, saunu a rozlehlou zahradu. Pobyt ve Ville Emily vyrazí vaší lásce dech!

 

Suite Grand Jardin
Jestli existuje místo, kde se do sebe znova bláznivě zamilujete, pak je to právě Suite Grand Jardin, dechberoucí apartmán, jež tvoří celé jedno křídlo barokního zámku Château Trpísty. A co je na to nejlepší? Budete zde jedinými hosty. Unikátní koncept v přepychovém prostředí má pro vás připraven prvotřídní servis, ale i možnost nepotkat během svého pobytu živou duši. Doporučujeme zážitkovou autentickou večeři ve stylu 17. století podle originálních receptů francouzské hraběnky Marie-Blanche de Broglie. Těžko se nám to popisuje, to musíte zažít!

 

Hotel Kopacka
Hledáte místo s osobitou duší, kam byste se zašili se svou láskou na víkend? Zavítejte do Lanškrouna, do hotelu Kopacka, který je všechno, jen ne všední. Ztraťte pojem o čase v extra velké a extrémně pohodlné posteli, kterou máme osobně vyzkoušenou. Tady vás to bude bavit, hlavně, pokud jste milovníci barev a designových kousků od věhlasných autorů. Není nic krásnějšího než žasnout nad věcmi společně.

 

Wellness & Spa Boutique Hotel Villa Memories
Pojďme začít rovnou tím nezajímavějším. Zážitek z Villy Memories totiž může začít ještě, než do ní vstoupíte. Chcete udělat na svou milovanou polovičku opravdový dojem? Villa pro vás pošle soukromou helikoptéru, ať už jste v Praze, Brně, Ostravě, Vídni nebo třeba Bratislavě. Ne náhodou byla zvolena v roce 2018 nejlepším boutique hotelem v Evropě. Poznejte na vlastní kůži romantiku na vysoké úrovni, od luxusních pokojů, výjimečného Spa a masáží, až po pětihvězdičkový gastronomický zážitek.

 

Pytloun Grand Hotel Imperial
Jméno Pytloun je již dlouhá léta synonymem kvality a skvělého zážitku, zvláště pro páry, které si chtějí užít prvotřídní gastronomii a luxus v kombinaci se zajímavým designem. Restaurace Zlatý kohout, bude kromě krásného pokoje vaším oblíbeným místem. Čeká vás zde mimořádná snídaně či večeře výhradně z čerstvých lokálních surovin, a dokonce i občerstvení zdarma během odpoledne ve formě tapas. Tady budete mít hlad jen jeden po druhém.

 

Pension Kristián
Jedna z neoblíbenějších tuzemských destinací, Český Krumlov, je domovem penzionu, jehož design nám učaroval. Moderní pokoje přesně vědí, co romantici potřebují. Příjemná atmosféra interiéru láká k lenošení i snídani do postele. Ovšem romantický duch města vás donutí vylézt z hebkých peřin a ztratit se v kouzelných uličkách. Odměnou za každou procházku vám bude návrat do historického domu z 15. století a velmi pohodlná postel, které se už po vás stýskalo.

Láska i hory přenáší. Vám stačí přenést pouze sebe a svou milovanou osobu do jednoho z našich oblíbených míst. Pokud si nestihnete udělat rezervaci na svátek všech zamilovaných, není lepší valentýnský dárek než příslib úžasného zážitku v podobě Amazing Places voucheru, který můžete uplatnit nejen ve výše zmíněných kouzelných místech.

Similar articles