Objevujte Slovensko s Visa benefit programem

10. August 2020
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Společně s VISA jsme připravili spoustu výhod! Na každého slovenského držitele prémiových karet Gold, Platinum a Infinite čeká speciální dárek na jedenácti vybraných amazing místech. Je libo lahev vína na pokoji, vstup do wellness nebo košík lokálních surovin na ubytování? Stačí si jen vybrat.

 

Grand Hotel Kempinski High Tatras 

Bydlete v tom nejvyhlášenějším, co Tatry nabízí. Projděte se kolem Štrbského plesa a odpočívejte ve wellness s neopakovatelným výhledem. Na pokoji tu na vás bude čekat jako pozornost lahev vína značky Kempinski a možnost zapůjčit si na 60 minut Segway.

 

Hotel Chateau Amade 

Prožijte romantický víkend na největším říčním ostrově v Evropě v boutique hotelu Chateau Amade. Zrelaxujte tělo i mysl ve vyhlášeném wellness & spa a užijte si pozornost hotelu, proceduru hamam po dobu krásných 2 hodin.

 

Gašperov mlyn 

Bydlete ve stoletém mlýnu, který připomíná perníkovou chaloupku. Nejen, že vypadá, jako by vypadl z pohádky, ale jako v pohádce se tu budete i cítit. V rámci Visa benefitu tu na vás bude čekat malý dárek v podobě lahve vína na pokoji.

 

Gino Park Palace 

Zažijte dokonale tajuplnou atmosféru historického hotelu, který sídlí v barokní tvrzi ze sedmnáctého století. Vydejte se na Považský hrad, uspořádejte piknik v zahradách kolem hotelu a vychutnejte si odpočinek ve wellness včetně malé pozornosti - 30minutové masáže.

 

Hotel Royal Palace

Pokud si potřebujete odpočinout a milujete Art Deco, vydejte se do Turčianských Teplic. V hotelu Royal Palace zažijete maximální komfort a zdravotní péči. Pokud si vyberete balíček Royal Harmony, ubytují vás tu jako pozornost v apartmánu vyšší kategorie.

 

Salamandra hotel a resort 

Hledáte místo pro aktivní dovolenou s dětmi? V Salamandra hotelu a resortu nebudete vědět, co dřív. Láká vás kolo, rybaření, gastronomie, míčové sporty nebo houbaření? Tady žádný problém. Po náročném výkonu na vás bude čekat lahev vína jako pozornost na pokoji.

 

Horský hotel Sliezský Dom 

Bydlete na nejlepší výchozí pozici pro všechny horské túry. Objevujte scenérii Tater, lezte po horách, kochejte se neopakovatelnými výhledy a svá každodenní dobrodružství zakončete vynikající večeří a wellness. Na pokoji na vás bude čekat lahev vína jako dárek.

 

Villa Helia

Ubytujte se v adult only penzionu uprostřed panenské přírody. V penzionu Villa Helia vás budou rozmazlovat svými produkty přírodní kosmetiky značky Sunroot z topinamburu, který pomáhá vyvažovat hladinu cukru v krvi. Balíček této kosmetiky najdete i na pokoji jako malý dárek.

 

Horvát Family Residence 

Schovejte se do ústraní luxusně zrekonstruované residence. Vydejte se na Lúčanský vodopád, večeři si připravte na grilu a unavené nohy nechte zregenerovat v privátním wellness. Do residence se vejde až 12 lidí a jako pozornost tu dostanete balíček lokálních produktů.

Můžete však dorazit i do Čech, kde na vás čekají dvě našlapaná místa.

 

Zámecký resort Sobotín 

Objevte nádhernou přírodu Jeseníků. V tomto zámeckém resortu si můžete vybrat dokonce ze tří typů ubytování. Najdete tu multifunkční halu, pivovar nebo největší wellness & spa v Jeseníkách. Jako dárek tu najdete lahev prosecca na pokoji.

 

Grandhotel TATRA 

Zažijte Beskydy se vším všudy. Nádherná příroda, zelené hory a luxusní Grandhotel TATRA, který svými vysokými standardy může z fleku konkurovat horským hotelům v Alpách. Celý den klidně prolenošte ve wellness, ve kterém budete mít jako dárek 2 hodiny volného odpočinku

 

BONUS - Dárkový voucher Amazing Places

Darujte zážitky, ne věci. Překvapte své přátele, rodinu nebo třeba obchodní partnery zážitkem podle jejich gusta. Pořiďte dárkový voucher na pobyt v jakémkoliv ze 150 kouzelných míst s 3% slevou a prodlouženou dobou platnosti na 2 roky.

 

Tak co, který balíček výhod si vyberete? Stačí mrknout na stránky VISA benefit programu a pomalu balit kufry.

Similar articles