10 wellness pokladů, kam vzít drahou polovičku

29. January 2021
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Věříme, že až bude opět možné cestovat, většina z vás bude chtít aspoň na chvíli uniknout každodenním starostem. Vezměte někoho, s kým je vám nejlépe a odjeďte do míst, kde se o vás postarají s náležitou péčí. Objevte místa, jejichž wellness zóna vás překvapí vybavením i velikostí a především tím, že jste o ní pravděpodobně ještě neslyšeli. Dopřejte si odpočinek a zapomeňte na vše okolo v sauně, vířivce, koupacím sudu nebo při regenerační masáži přinášející úlevu.

 

Rozvíření na pokoji vás čeká v Liberci

Severská perla - Wellness Hotel Fénix - prošla rozsáhlou rekonstrukcí a nabízí komfort pro páry i rodiny s dětmi. Při pobytu v hotelu si odpočinete do syta nejen díky vířivce a sauně, které máte přímo na pokoji, ale také kvůli místním snídaním, za nimiž se sjíždějí výletníci z dalekého okolí. Až se budete cítit plní sil, můžete vyrazit na Ještěd nebo na méně náročnou procházku po Liberci a navštívit skvělé kavárny Mikynu nebo DOK.

 

Když toužíte po soukromí

Soukromé spa v podobě finské sauny Jacuzzi Sasha, parní lázně či zážitkové sprchy. To je jedním slovem pecka! Apartmán Volavka vám v hlavě utkví opravdu dlouho, a to je ten hlavní důvod, proč byl postaven. Aby vám udělal radost, vyrazil dech a umožnil vám maximálně zrelaxovat. 

 

Relax s vůní piva

Nedaleko Brna na vás čeká útulný Hotel Sladovna, který sousedí s nejstarším pivovarem v celé zemi - Pivovarem Černá Hora. Pivo ostatně prostupuje celým objektem a pokud jste fanoušky tohoto chmelového zázraku, doporučujeme vyzkoušet pivní lázně s rituálem, který uvolní vaše svaly, prohřeje klouby a komplexně podpoří imunitní systém.

 

Horské načerpání sil v malebné vesničce

Lužické hory jsou neobjeveným klenotem pohraničí a lákají svou nedotčeností. Wellness prostory Jítravského dvorce se pyšní vířivkou, parní kabinou, finskou saunou, venkovní relaxační zónou s ochlazovací a skandinávskou kádí. Nechte se hýčkat masáží, po které si užijte sami sebe v soukromém prostoru s vanou lákající na romantické koupele. A pak nezapomeňte zajít na něco dobrého do jejich vyhlášené restaurace.

 

Jihočeský útěk do přírody

Na starosti všedních dní zapomenete v Apartmánech Červený Dvůr ve speciální relaxační místnosti vybavené finskou saunou, masérským lehátkem a dřevěnou lázeňskou vanou pro olejové, bylinné nebo rašelinové koupele. Jakmile budete cítit, že už jste se v sauně dostatečně uvolnili, vyjděte francouzskými dveřmi na terasu a užijte si na lehátkách sladkého nicnedělání.

I na Slovensku pro vás máme pár skvělých tipů na místa, kde se vám bude odpočívat jedna radost.

 

Dopřejte si odpočinek s nádechem historie

Hotel Elizabeth Trenčín se pyšní wellness ve stylu římských koupelí. Doporučujeme strávit odpoledne v hydromasážním bazénu a večer tělo prohřát ve finské, bylinkové, parní nebo římské sauně. Vynechat byste neměli ani nabídku masáží - havajská potěší milovníky exotiky, masáž s lávovými kameny zas nadšence do léčby teplem.

 

Luxusní wellness pro náročné

Na jihu Moravy na vás čeká jedinečný výhled ze střechy úchvatného SKY wellness Hotel Volarik na město Mikulov. Z luxusní odpočinkové oázy vám neunikne žádné zákoutí celého města, vinice ani Pálavské vrchy. Interiér celého hotelu byl vytvořen tak, aby uspokojil i ty nejnáročnější hosty. 

 

Zámecká romantika pro dva

Slovenský zámek Pezinok, jehož osmisetletá historie plná bojů a legend vzbuzuje vášně ještě dnes, najdete pouhých 20 kilometrů od Bratislavy. Noblesní interiér, příjemné pokoje a luxusní spa vám nabídne vše, co na svém výletu budete potřebovat. V létě můžete odpočívat na lehátku na venkovní terase s výhledem do parku, v létě se pak ohřát v bylinkových saunách.

 

 

V neposlední řadě se vydáme také do Rakouska, kde vás čeká vysoký komfort nejen wellness služeb - ale to snad ani není třeba dvakrát zdůrazňovat.

Obrovské spa uprostřed Alp

Po celém dni na svahu si odpočinete ve wellness, které se rozprostírá na rozloze 1 300 m². V Das Kohlmayr se můžete těšit na dechberoucí venkovní infinity pool s výhledem na hory. Také na oázu relaxace v podobě saun, bazénu, masáží a té nejkvalitnější kosmetiky. Hotel prošel nedávno celkovou rekonstrukcí a čerstvý alpský životní styl se tu odráží v každém detailu.

 

Pokud jste nenašli to pravé, na našich stránkách najdete i další tipy na místa, kde můžete strávit celý den v županu. Stačí se podívat do této sekce v rámci Inspirace a vybrat to pravé ořechové.

Similar articles