12 horkých tipů pro letní dovolenou

7. července 2020
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Léto je tu! Teploty už pravidelně dosahují tropických třicítek a my už nedočkavě v kalendářích škrtáme počet dnů do dovolených. Ještě jste nestihli nic rezervovat? Nebojte se, máme spoustu tipů, kde mají ještě volno. Nechte se inspirovat doporučením od týmu Amazing Places.

 

Grandhotel Pupp

Už dávno neplatí, že Grandhotel Pupp si může dovolit jen smetánka. Naopak, ikonický hotel v Karlových Varech s neopakovatelným geniem loci láká českou klientelu na prvotřídní služby, vytříbenou gastronomii a úchvatné spa. 

 

Hotel Prezident

Grandhotel PUPP není jediným hotelem v Karlových Varech, kde můžete trávit léto. Vyrazte do wellness hotelu Prezident a užijte si město bez davů zahraničních turistů. Navíc s promo kódem SUMMER020 máte 20% slevu. Dopřejte si odpočinek ve spa nebo na letní zahradě přímo na střeše hotelu.

 

Aparthotel Lípa

Naprosto jasná volba pro dovolenou s dětmi. Prozkoumejte České Švýcarsko křížem krážem a večer si dopřejte odpočinek v jednom z prostorných apartmánů, kam se vejdete celá rodina. Zahrajte si všichni bowling nebo vyrazte do sportovního areálu nedaleko hotelu.

 

Sýpka Arnoštov

Ulovte posledních pár volných termínů v naprosto designové pecce. Bývalá sýpka na první pohled vypadá omšele, o to víc budete překvapeni, co za skvost tu před nedávnem majitelé vytvořili. Vypněte telefon, choďte bosí trávou, houpejte se mezi jabloněmi a večer pozorujte padající hvězdy. 

 

Grandhotel TATRA

Prožijte prázdniny v Beskydech plné zážitků. Turistické a cyklistické stezky tu čekají na vaše výpravy. Večer se můžete těšit na osvěžení ve wellness a o teplých letních večerech zase na drink na terase. Zavítejte i do hotelové restaurace a ochutnejte speciality z menu plného valašských specialit.

 

Endemit Boutique Hotel & Spa

Nechte se rozmazlovat.  Kdo by čekal, že ve svahu v obci Horní Bečva, bude stát hotelový komplex, jako je Endemit. Celým hotelem se line vůně bylinek, což navozuje neuvěřitelně příjemnou atmosféru. Trochu  se rozšoupněte a zarezervujte si apartmán se třicetimetrovou terasou. Budete  mít ten nejlepší výhled na celé Beskydy.

 

Statek Oblík

Novinka v Amazing Places! Statek Oblík stojí v Českém Středohoří, ale na první pohled vypadá, jako malé sídlo někde v Toskánsku. Vedle ubytování si sami vyrábí mléčné produkty, které můžete přímo na statku zakoupit. Vyrazte sem s přáteli a užívejte si horkých letních dnů na zahradě.

 

Zámek Ratměřice hotel & resort

Pocit cítit se jako v pohádce nemusí být jen sen. Jen hodinu autem od Prahy, na Zámku Ratměřice vám snesou modré z nebe. Navíc celé léto můžete chytat bronz u jednoho z nejkrásnějších venkovních bazénů bez chemie, které v amazing máme. Navíc hned vedle zámku stojí hotelová restaurace pod vedením šéfkuchaře Pavola Pavlíka.

 

Hotel Royal Palace Turčianske Teplice

Vyrazte do Turčianskych Teplic do pětihvězdičkového hotelu ve stylu art deco. Pokud chcete jen nabrat nové síly nebo hledáte lázně s širokou nabídkou léčebných služeb, tak jste tady správně. V hotelu vás budou hýčkat a rozmazlovat natolik, že se vám nebude chtít domů.

 

Hotel Amade Château

Život jako na zámku. To díky službám a přístupu veškerého personálu okusíte na vlastní kůži v Chateau Amade. Díky elegantnímu interiéru a spoustě květin na každém kroku ho ocení především dámská část hostů. Vychutnejte si piknik v zahradě a odpoledne notnou dávku lenošení u bazénu.

 

Hotel Elizabeth Trenčín

Spojení historického rázu budovy s moderními prvky zkrátka funguje. Zářným úkazem je Hotel Elizabeth přímo pod trenčínským hradem. Po procházce městem si užijte místní wellness ve stylu římských koupelí a následně gastronomický zážitek ve formě degustace středomořských specialit.

 

Hotel Pošta

Horský hotel na konci Demänovskej doliny skvěle pasuje do okolí Nízkých Tater. Je originální, neobyčejný a mísí se v něm materiály jako je dřevo, kámen a kov. Kromě odpočinku si dopřejte kulinářský zážitek. V restauraci vyznávají heslo „život je příliš krátký na běžné jídlo“. Bude to zážitek.

 

Máme pro vás ještě jeden tip. Léto je plné svateb a vy přemýšlíte, čím obdarovat novomanžele? Porcelánový servis se už dávno "nenosí" a nechcete je odbýt pouhou obálkou s pár stovkami? Pak jim daruje obálku plnou překvapení. Naše dárkové vouchery akceptuje takřka polovina kouzelných míst a novomanželé si tak mohou sami vybrat, kam vyrazí na druhou svatební cestu. Voucher je koupený během dvou minut a přitom nadělá tolik radosti... Mrkněte SEM a udělejte někomu radost.

Podobné články