10 amazing míst, na kterých si to užijí především chlapi

6. dubna 2021
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Ženský a mužský svět není ostře rozdělený, ale je třeba si přiznat, že oba dva mají svá specifika. Nemusí to samozřejmě platit pro všechny, ale dovolíme si tvrdit, že jsou aktivity, kterým holdují především muži a naopak. Vybrali jsme pro vás místa, která ocení milovníci cyklistiky, rybaření, golfu a také ti, co hledají místo, kam se před každodenními starostmi schovat s partou přátel.

 

Nahoďte prut

Chata na vodní hladině nedaleko Jindřichova Hradce vám nabídne možnost si odpočinout a zároveň prožít něco nového. Vyjeďte na romantický víkend nebo vezměte děti či vnoučata a vyražte na pár dní do chatky s názvem Wellnessfishing. Je to skvělé místo pro rybaření, procházky kolem rybníka a relax v sauně. Nezapomeňte si s sebou vzít něco skvělého na snídani, která bude nejlépe chutnat na kouzelné verandě.

 

Jeseníky pro partu sportovců

Ideální místo pro teambuildingy a setkání skupiny přátel nabízí Fortys Morávka, což jsou dvě samostatné moderní chalupy pro 16 a 24 lidí s bazénem a sportovištěm. Přizvěte klidně i děti nebo se domluvte s přáteli z celé republiky a užijte si horský klid a zázemí, kde vám nebude chybět vůbec nic, dokonce ani pípa s vychlazenou dvanáctkou.

 

Pro milovníky Bondovek

Luxusní srub Líny působí jako ráj pro všechny, co ocení jeho velkorysý prostor, ve kterém si zároveň každý najde místo jen pro sebe. Přes den můžete relaxovat na rozlehlé zahradě, u bazénu nebo ve vířivce. Večer se potkejte v obývacím pokoji s masivními krbovými kamny, kde část výpravy může hrát kulečník a část degustovat něco dobrého na zub. Nezapomeňte na místní obrovské plátno a vychutnejte si domácí kino se sbírkou legendárních Bondovek.

 

Kde cyklistům rozumí

Pokud jste i vy koloví nadšenci, budete toto místo milovat. Tento nově zrekonstruovaný penzion je místem pro všechny, kteří rádi tráví volno s blízkosti divoké přírody a ocení rodinnou atmosféru ubytování, o kterou tu pečují milí majitelé. Klidně přijeďte do Kolovny bez jakéhokoli vybavení. Rozhodnutí brázdit okolní kopce můžete udělat až na místě.

 

Hauseboaty u odpaliště

Kombinace golfového hřiště a spaní na vodě je zážitek, který by vám rozhodně neměl chybět. Pokud se rádi proháníte mezi jamkami a zároveň už vás velké hotely neinspirují, zvolte Ypsilon Golf Liberec v Jizerských horách, odkud budete mít majestátní Ještěd jako na dlani. Roztáhněte závěsy, vyražte po probuzení na terasu a nadechněte se čerstvého vzduchu.

 

Horský luxus v Peci

V Peci pod Sněžkou na vás čekají čtyřhvězdičkové hotely Deep a Well v Hotelovém komplexu PECR, které nabízí ubytování v prostorných apartmánech včetně plně vybavených kuchyní. Pokud si ale chcete užít pobyt bez nutnosti vařit si, zajděte do přilehlých restaurací, které nabízejí skvělá jídla. Jakmile dorazíte z horské tůry, uvolněte si namožené svaly ve vířivce nebo sauně a nechte se hýčkat.

 

Kvalitní steaky pro gastroturisty

V západních Čechách můžete navštívit malebnou vesničku Soběsuky, kam se sjíždějí masožravci z dalekého okolí. V penzionu stavěném v roubeném stylu rychle nabudete pocitu sounáležitosti s přírodou. Sedm pokojů je vybudovaných z původních prostorů restaurace. Naplánujte si výlet, vyražte za steaky a užijte si v Angusfarm pohodlí s rustikální atmosférou.

 

Stylové pohodlí s kolem i bez něj

Na náměstí nádherného města Prachatice je v jednom z historických domů schovaný hotel s luxusními apartmány, které majitel vybavil kvalitním nábytkem a promyšlenými doplňky. Bed & Bike Prachatice jsou jako stvořené pro cyklisty, ale svá kola si klidně nechte doma, půjčit si je můžete až místě. Nasedněte a vyražte směr jednoho z m noha výletů.

 

Výhled na Prahu z vířivky

Moderní apartmány Aquarius jsou opravdu unikátním místem. Nechte se výtahem odvézt až před dveře dvoupodlažního luxusu, kde na samém konci spatříte dokonalý výhled na celou Prahu. Doporučujeme pokoj s vlastním balkónem, odkud bude šálek kávy nebo sklenička vína chutnat ještě lépe, než obvykle. To nejlepší vás ale čeká na terase - vířivka, která obměkčí snad úplně každého.

 

Pro rockery tělem i duší

Můžete si být jisti, že to, co na vás čeká v nově otevřeném Wellness Rock Live v Jindřichově Hradci, jste ještě nikdy nezažili. Domek s venkovním koupacím sudem, vířivkou, bicími a světelnými efekty z vás udělají rockovou hvězdu. Veškeré doplňky jsou laděné do detailu a vytvořené tak, aby zaujaly všechny hudební fanoušky. Tak kdo se těší na soukromý koncert?

 

A pokud byste chtěli další ověřené tipy, kde si dát skleničku něčeho silnějšího, máme pro vás článek, který jsme na toto téma publikovali nedávno na našem Blogu, který najdete na tomto odkaze.

Podobné články