10 inspirací, kde strávit po lockdownu teambuilding s kolegy

26. March 2021
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Ať už jste v době před pandemií patřili mezi fanoušky týmových tmelení nebo vás představa pracovního výjezdu s kolegy děsila, asi se všichni shodneme, že nyní bychom si s lidmi, které vídáme poslední rok jen z obrazovek, vyjeli rádi kamkoliv. Právě pro vás jsme vybrali 10 nejlepších míst, kam si je užít společné chvíle.

Nechte proudit myšlenky a inspirujte se prostředím, které nabízí dostatečný komfort, ale také soukromí, které ve větší skupině oceníte. Zapomeňte na zastaralé jídelny a coffee breaky s kompoty. Tady vás čeká krásný design a služby s péčí jako od maminky. Tak co, už máte sbaleno?

 

Jeseníky pro aktivní tým

Ať už potřebujete místo, kde se na pár dní zavřete, abyste vymysleli ten nejlepší produkt na trhu nebo byste si jen rádi odpočinuli od svých kancelářských židlí, ve Fortys Morávka vám splní obě tato přání. Čerstvý horský vzduch podnítí soustředění účastníků semináře, kteří se po náročném dni odmění ve wellness a ustelou v pohodlných postelích. Určitě využijte místní catering - personál chalup rád zařídí vše, co budete potřebovat.

 

Ve dvoře s byznys atmosférou

Dvůr Perlová voda se straní ruchu velkoměsta a nabízí prostory nedaleko přírody. Je ale možné, že do lesa to tentokrát vůbec nestihnete. Areál statku je totiž plný možností, jak vyplnit čas, když zrovna nebudete poslouchat podnětnou přednášku. Proběhněte se na travnatém hřišti s bránami a sítí nebo vyzvěte kolegy na turnaj v petanque. To nejlepší vás ale čeká večer - pivo z místního minipivovaru a degustrace těch nejchutnějších jídel.

 

Samota uprostřed luk a polí

Nedaleko Prahy najdete místo ideální pro týmy, které spolu rády tráví čas. Naplánujte si několikadenní program, protože odtud se vám spěchat domů rozhodně chtít nebude. Kouzelná Samota prošla citlivou rekonstrukcí a z původní stodoly se stal kouzelný obytný prostor, kde je vše propojeno tak, aby si byli všichni blízko a zároveň si mohl užít i chvilku pro sebe. Vnímejte naplno výhledy z obrovských oken a uklidňující ticho všude kolem vás.

 

Nepálem inspirovaný statek na Moravě

O rodinou atmosféru pro vaši firemní akci se nedaleko Brna postará majitel Zdeněk, cestovatel, který se pro vybudování ubytování a restaurace inspiroval v Asii. Vytvořil příjemné místo, kde se budete cítit jako doma. Těšit se můžete na výborná jídla ze sezónních surovin i na nově vybudované wellness. Vyměňte formální prostředí pro školení zaměstnanců za útulný prostor Statku Samsara a koukejte, jak jejich motivace pro práci stoupá do výšin.

 

Ukryti ve dvoře

Pokud hledáte místo s vesnickou atmosférou, kde se se svým týmem zavřete a nikdo (ani personál) vás nebude rušit, je Ořechový dvůr to pravé pro vás. Využijte pro pracovní chvíle krásné vnitřní prostory se vším, co budete potřebovat. Nezapomeňte ale především na nekončící zahradu a uspořádejte tentokrát poradu netradičně - třeba v kruhu na trávě. Jídlo si můžete objednat formou cateringu anebo pojměte vaření jako teambuilding a chopte se přípravy sami.

 

Luxus v srdci Kroměříže

V krásném historickém městě na Hané vyrostl v domě ze 17. století Penzion u Kubesa, který snoubí pocit starých časů a moderní design. Interiér s doplňky je velmi vkusný a bude se vám hodit, pokud potřebujete oslnit své obchodní partnery něčím nevšedním. K dispozici je vám konferenční místnost a možnost občerstvení přímo od penzionu. Historické centrum města je zapsané v seznamu UNESCO a láká na procházky s debaty (nejen) o byznysu.

 

Novohradská moderní chalupa

V jižních Čechách vyrostla nová chalupa, která skvěle poslouží pro větší teambuildingové akce. Pojme skoro třicet výletníků a pronajímá se pouze jako celý objekt. Pozvěte na společný víkend všechny kolegy, klidně i s jejich rodinami, a užijte si příjemně strávený čas v domě, kde si každý najde to své. Otužilci se vydovádí v koupacím jezírku, milovníci odpočinku se zavřou v sauně. V Chalupě Svébohy bude zkrátka dobře všem.

 

Ideální místo pro porady vedení

Rádi byste uspořádali strategické plánování v rozmanitém prostředí namísto šedivých a nudných kanceláří? Pronajměte si celý Rezidenci Malá Louka s romantickou zahradou se spoustou malých zákoutí uprostřed křivoklátských lesů s výhledem na hrad Točník. Po skončení vyčerpávajícího brainstormingu se přesuňte na zahradu a užijte si slunění se u bazénu nebo  si protáhněte tělo ve fitku a po něm se zrelaxujte v sauně či vířivce.

 

Práce a potom zábava

Pokud milujete rustikální atmosféru a především dřevo ve všech jeho podobách, zarezervujte si srub KuŘíp. Ten vystavěli sympatičtí majitelé uprostřed Novohradských hor pro všechny, kteří ocení moderní styl ubytování kombinovaný s přírodními materiály. Kuříp je vhodný především pro skupiny, které se potřebují ponořit do tématu a nepotřebují servis od personálu.

 

Zámecká atmosféra v Jeseníkách

Resort Sobotín nabízí několik druhů ubytování v různých budovách. Jedná se o unikátní multifunkční projekt, který poskytuje širokou škálou možností, jak uniknout shonu všedních dní a zotavit své tělo i duši. Výhodou tohoto hotelu je především jeho velikost, služby na vysoké úrovni a také počet aktivit, kterým se tu můžete s kolegy věnovat. Nechte tentokrát práci stranou a nahraďte utkání v číslech zápasem v tenisu.

---

Hlavní fotka John Schnobrich / Unsplash

Similar articles