Last minute Silvestr

15. prosince 2023
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Krachla vám na poslední chvíli domluvená akce na Silvestra? To se stát může, ale my pro vás máme záložní plán! Vybrali jsme kouzelná místa, která ještě mají na Silvestra volno. Tak se na ně pojďte rychle podívat, než vám někdo poslední kapacitu vyfoukne. 


Chcete oslavit Silvestra na samotě u lesa?

Signál tu nehledejte. Tohle místo je jako stvořené pro offline setkání s přáteli. A proč ne zrovna na Silvestra. Sýpku Arnoštov najdete za devíti lesy, dvěma potoky a třemi lukami tam, kde začíná Zadní Arnoštov. Celý objekt bývalé sýpky budete mít pro sebe. Do 4 ložnic se vejde 8 nocležníků. Skrze velké panoramatické okno možná neuvidíte ten nejlepší ohňostroj, zato ale velkolepou podívanou na nejzářivější souhvězdí. 

 

Je k nevíře, že tohle kouzelné místo, obklopené horami a hlubokými lesy Jeseníků je na Silvestra ještě volné. Ve Vile Rasola si budete přírodu užívat z první ruky, protože dům stojí daleko od vesnické zástavby a přímo pod sjezdovkami. Ve vile jsou 3 apartmány, ve kterých se pohodlně ubytuje 20 osob. Každý z nich má koupelnu i vybavenou kuchyň. A sauna přímo v domě vám přijde vhod, pokud se budete celý den prohánět na sjezdovkách. 


Chalety Líšenský Dvůr mají vše, co od odpočinkového Silvestra očekáváte. Jsou zasazené do nádherné přírody, uvnitř voní dřevo praskající krb nahradí ten nejlepší playlist. Do chaletu se vejde 6 osob a je tu i možnost dětské postýlky. Pozlátko na té vší dokonalosti je i privátní koupací sud. Kde jinde si připít na rok 2024? 


Leží mezi brdskými lesy, kopci a ovocným sadem, pouhých 30 minut od hlavního města. Wellness resort po.spolu je to pravé zázemí, pokud od silvestrovského prodlouženého víkendu očekáváte odpočinek, procházky v přírodě a společnost vašeho nejmilejšího parťáka. Užijete si tu saunování, vířivkování i degustování dobrého vína. 


 

Silvestr na sněhu, aneb hory a zimní radovánky

Co takhle stihnout lyžovačku ještě v den Silvestra? Luxury wellness apartment je přímo na sjezdovce v Rokytnici nad Jizerou, takže stačí vylézt z chaty a nazout lyže. Chata, která byla navržena po vzoru horských chaletů ubytuje partu 8 lidí. Dokonce tu máte k dispozici sněžný skútr, na kterém se můžete pohodlně (a zábavně) přesouvat mezi středisky Harrachov a Rokytnice. 


Jestli to nemáte daleko do Beskyd, podívejte se na nabídku Grandhotelu Tatra ve Velkých Karlovicích. Nejen že si tady skvěle zaběžkujete i zalyžujete, ještě tu na vás čeká jako příjemný bonus wellness. Naprostá dokonalost jsou venkovní vířivky i několik druhů voňavých saun. A ráno se těšte na nejlepší frgále jaké jste kdy v životě jedli. 


Bouda Helena stojí v nadmořské výšce 1115 m n.m., v úchvatném prostředí východních Krkonoš. Označení bouda je možná trochu zavádějící, jedná se totiž o moderní boutique hotel s 11 různě velkými pokoji. Do Pece pod Sněžkou to budete mít opravdu kousek, takže celou zimní výbavu zabalte s sebou. Z Pece sem dokonce jezdí foodie nadšenci, za vyhlášenou restaurací. A vám stačí pro gastro zážitky sejít jen pár schodů do přízemí. 


Pokud jste vášnivý běžkaři, určitě už jste slyšeli o Jizerské magistrále. No a právě tady, přímo na stopě, stojí Prezidentská chata. Odtud se na běžkách dostanete do všech možných koutů Jizerek, tak si tu klidně bookněte pár dní i po Silvestru. Prezidentská má zatím volno od 30. 12. až do 11. 1. Čeká vás tu vyhlášená restaurace, kde můžete rok 2024 přivítat pěkně slavnostně. 


 

Přivítejte nový rok v živém městském ruchu

Zamlouvá se vám představa, že Silvestr oslavíte jen se svou milovanou polovičkou? V tom případě by vás mohlo bavit jedno kouzelné místo v Českém Krumlově. Ultra Premium Apartments jsou synonymem nejvyššího komfortu. Apartmány v domě ze 16. století stále ještě voní novotou. Největší apartmán tu má dokonce soukromou zahradu s vířivým sudem.


Budete sice uprostřed města, ale připadat si tu spíš budete jako v rakouském chaletu u lesa. Villa Resort je Českých Budějovicích, takže pokud byste chtěli teplo a útulno chaletu na čas vyměnit za městský hlahol, budete u něj za pár minut. Do chaletu se pohodlně vejde větší rodina nebo 6 přátel. Večer si otevřete bublinky ve vířivce a přivítej rok 2024 s pohledem na rozzářenou oblohu, obarvenou od ohňostrojů.  


Zabalte si jen to nejdůležitější a vyrazte oslavit silvestra do města zaslíbeného vínu - do Mikulova. Štajnhaus si zamilujete, pokud holdujete minimalismu a dokážete ocenit zajímavou architekturu. V unikátním penzionu mají jen 5 pokojů, tak nenechávejte nic náhodě, jestli chcete nový rok přivítat v tomto architektonickém skvostu. 


Našli jste ideální vstupní bránu do malebných Beskyd. Jestli kromě oslav chcete stihnout také pár pohybových aktivit, vsaďte na Hotel Freud. Můžete si tu naplánovat procházky v přírodě, nebo se rovnou vrhnout na turnaj ve stolním tenise. Odpočinete si v sauně s ochlazovacím bazénkem a silvestrovský večer můžete strávit ve stylovém klubu Freud. Ubytovat se tu můžete i s domácím mazlíčkem. 




 

Podobné články