Kouzelná místa, kde prožijete nezapomenutelné svátky - část první

7. prosince 2022
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Chcete být s velkou rodinou nebo partou přátel o svátcích všichni pohromadě? Máme pro vás tipy na místa, kde mají o svátcích ještě volno. Tak na nic nečekejte a vybírejte. Vánoce i Silvestr jsou už za rohem! 

POHÁDKOVÉ CHALUPY 

Teplo u krbu i venkovní wellness zóna

Je pro vás důležité útulno u krbu i možnost uvelebit se a ohřát ve venkovní vířivce? Podívejte se na dvoupatrovou Chatu Jestřáb. Ve velkém společném prostoru si užijete pohádkové Vánoce s celou rodinou. 

 

Chaloupka, která existuje v lese je připravena pro partu přátel, která si chce užít společnou oslavu konce roku. Volný termín má od 27. 12. - 1. 1. Pokud vás k pobytu nepřesvědčí samota uprostřed lesa, praskající krb a velká venkovní vířivka, pak by to mohla být lednice plná dobrot i vinotéka s francouzskými víny a možnost objednat si další občerstvení z nedaleké hospůdky. Silvestr bez práce. 

 

Chaloupka, která existuje V poli pojme až 10 osob a má volné termíny na vánoční svátky 23.-27. 12. Pokud jste filmoví fajnšmekři, tohle místo vám učaruje. Vánoční pohádky můžete sledovat přímo z vířivky v krytém venkovním kině, a pak se přesunout ke krbu a pokračovat ve filmovém maratonu na velké televizi v obývacím prostoru. 

 

Lyžovačka a sněhové dovádění mezi svátky

Na Chatě Podlesí můžete s rodinou, kamarády i dětmi strávit aktivní volno mezi svátky. Chata je volná 26.-29. 12. V jejím okolí je několik běžkařských tratí a nebudete to mít daleko ani na sjezdovky (Nové Město nad Moravou, Svratka, Hlinsko).

 

Vánoce i Silvestr ve větší skupině

Je vás habaděj a chcete trávit Vánoce a Silvestra všichni pohromadě s dětmi i domácími mazlíčky? Samota Hojšín vám nabídne velkorysé prostory zrekonstruovaného statku. Děti zabaví obří dvoupatrová herna a dospělí si užijí zaslouženou pohodou v sauně i společných prostorách s vlastní pípou. 

Romantický začátek roku jen pro vás dva

V Penzion Na kraji lesa můžete jen ve dvou oslavit Silvestra se vší parádou. Přes den vyrazte prozkoumat místní běžkařské tratě, pak dopřejte úlevu svalům v sauně a nový rok přivítejte společně v místní restauraci. 

 

ZIMNÍ GLAMPINGOVÉ DOBRODRUŽSTVÍ

Místo jako stvořené pro všechny milovníky přírody najdete ve Spaní na Medu. Zasněžená krajina Orlických hor má velmi působivou atmosféru a vy tu jistě prožijete nezapomenutelné Vánoce nebo Silvestra jen ve dvou.  Díky vybavené kuchyňce nepřijdete ani o sváteční pohoštění. 

 

Víme, kde mohou trávit Vánoce i Silvestr dva dobrodruzi, kteří se nezaleknou zimy a dají přednost totálnímu odpojení od světa, před tradičními vánočními zvyklostmi. Rezervujte si útulný Glamping Posed Vinica

 

KOUZELNÉ ROUBENKY NA SAMOTĚ

Až do 28. 12. můžete trávit pohodové vánoční chvilky s rodinou i přáteli v Roubence u Babi. Zenově klidné vánoční chvilky zažijete vedle ve stodole, kde na vás čeká překrásná wellness zóna. Pak už se stačí jen společně uvelebit a kochat se výhledy do přírody západních Čech. 

 

Roubenku u Lišky můžete mít od Vánoc až do 26. 12. Dýchne tu na vás atmosféra prázdnin u babičky se špetkou nostalgie i luxusu v podobě vlastního wellness koutku s vířivkou a saunou. Roubenka pojme až 13 osob. Se třemi koupelnami s vanou i sprchovým koutem nehrozí ranní ani večerní tlačenice. 

 

Tady můžete prožít ladovskou zimu v celé její kráse. Spaní za pecí, vůně cukroví a společné koukání na pohádky ve velké světnici. Scholzův mlýn je ideální pro vícečlennou rodinu nebo skupinu 12 přátel, kteří spolu chtějí trávit kouzelné Vánoce

 

* Všechna zmíněná kouzelná místa měla volné kapacity v době zveřejnění článku. Pro aktuální informace zkontrolujte dostupnost v kalendáři nebo na webu konkrétního místa. Sledujte náš Instagram, ať vám nic neunikne a podívejte se na celý výběr kouzelných míst.

Podobné články