10 božích apartmánů s vířivkou, kde si užijete jarní prodloužené víkendy

28. března 2023
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Chcete si užít volno v soukromí a zázemí, kde vám nic nebude chybět? Našli jsme kouzelné apartmány, které mají ještě něco navíc. Vířivky s výhledem, odkud můžete večer pozorovat putování hvězd a přes den jen tak lenošit a nechat se masírovat. Užijte si soukromé wellness a vyberte si ubytování v apartmá podle svého vkusu!
 

La Familia Vila Konopiště

Potřebujete si odpočinout? Vezměte partu přátel a vyrazte do Bystřice (mimochodem, je to jen 45 min autem z Prahy). Tohle je místo, kde se budete hned po příjezdu cítit v zenu. Vila je vymazlená do posledního detailu, panuje tady harmonie a pohoda. Dočasný domov poskytne až 10 hostům ve čtyřech ložnicích. Vejdou se i dvě miminka, pro které jsou připravené dětské postýlky. Obývací prostor je spojen s jídelnou a kuchyní, takže tu vždy budete pospolu. Velkorysou terasu si díky zastřešení užijete i při deštivém počasí. Děti si vyhrají na malé zahrádce a dospělákům doporučujeme včas zapnout vířivku. Po delší lázni ve vířivce se můžete zchladit ve dvou biotopech. Relaxační rituál můžete zakončit v malé infrasauně


Luxury Wellness Apartment

Luxusní apartmán, který by mohl sbírat ceny za architekturu, najdete na pomezí lyžařských areálů Rokytnice nad Jizerou a Harrachov. Užijete si tady nejen luxusu a pohodlí, ale také úchvatných výhledů na okolní krajinu. V přízemí domu je prostorná a plně vybavená kuchyň, kde můžete vykouzlit dobroty na domácí brunch a večer si k vaření otevřít lahev vína z místní vinotéky. V patře apartmánu jsou umístěny dvě ložnice, odkud je z každé vstup na rozlehlou terasu. Tam najdete gril a příjemné posezení. Apartmá samozřejmě nabízí i luxusní wellness zónu v podobě sauny a venkovní panoramatické osvětlené vířivky až pro šest osob, ze které budete mít výhled na celé údolí a ski areál. Celý dům si můžete pronajmout jen ve dvou a klidně vezměte psího mazlíka, bude to vítaný. Přijeďte klidně s celou rodinu nebo partou, místo se tu najde až pro 8 osob.


Green Stone Lipno

Jarní Lipno nabízí spoustu zábavy a mimo sezónu se nemusíte bát žádných tlačenic. Velkorysé apartmány Green Stone ohromí svým fantastickým vybavením. Kromě veškerého vybavení najdete v kuchyni i výbornou kávu a čaj, které udělají každé ráno krásnější. Na terase je pro vás nachystaný gril, takže vaření můžete sfouknout jednoduše venku. Každý apartmán má vlastní venkovní krytý vyhřívaný bazén s posuvným zastřešením a venkovní solární sprchu. Největší apartmán pro osm hostů disponuje navíc finskou saunou, krbem na dřevo, venkovní vířivkou, balkonem a dřevěnou slunečnou terasou. K dokonalosti už jen stačí přivést s sebou dobrou náladu.


Apartmán Volavka

Jestli hledáte opravdový luxus, právě jste ho našli! Tohle místo je naprosto nezapomenutelné a i my se rádi vracíme. Když vám řekneme, že tu budete mít jen pro sebe autentický kino sál, pochopíte, proč je tohle ubytování tak výjimečné a tím rozhodně nekončíme. Ložnice je přizpůsobena tomu nejnáročnějšímu spáči, prostorná koupelna, plně vybavená kuchyně i útulný odpočívací koutek plný polštářů a kožešin. Luxusní odpočinek pokračuje v soukromém SPA, kde můžete střídat své ceremoniály. Čeká vás finská sauna, parní lázeň, zážitková sprcha a vířivka jacuzzi. Apartmán Volavka je ideální variantou pro rodiny toužící po soukromí, klidu, ale i zábavě. Je to ale také skvělé místo pro uspořádání soukromé narozeninové oslavy, rozlučky se svobodou, nebo dámské či pánské jízdy.


Apartmány Ladná

Na samém okraji vesničky Ladná, kde byste to ani nečekali, se schovávají apartmány stejného jména. I přesto, že leží v samém srdci Moravy, jakmile za sebou zavřete branku, ocitnete se uprostřed přímořského resortu. Tenhle pocit budete mít hlavně díky impozantnímu bazénu, se zapuštěnou relaxační zónou. Další bazén s vířivkou na vás čeká uvnitř a odpočinek a prohřátí si dopřejete v sauně s výhledem. Větší soukromí ale budete mít přímo před svým apartmánem, kde je privátní posezení a dokonce i houpací síť. Jestli nechcete strávit své volno jen odpočinkem, vyjeďte na kola nebo si navštivte památky v okolí. Jste v regionu připomínající jih Itálie, tak si ho užijte plnými doušky.


Vinný Sklep Tosca

Co takhle jarní Morava? Soukromou degustaci si můžete s partou přátel užít ještě předtím, než začne oblíbená vinařská sezóna. Apartmány Tosca získaly cenu za nej ubytování v roce 2021 a svůj vysoký standard si stále drží. Rustikální domek mezi ostatními v ulici nepřehlédnete. Po příjezdu vám tvar vchodových dveří napoví, že ukrývají něco jedinečného. Nejlépe si to tu užijete s přáteli. Domek vás ubytuje šest. V první patře se v soukromé ložnici pohodlně vyspí dva lidé. V podkroví jsou lůžka pro další čtyři hosty. Ve sklepě na vás bude čekat sbírka vybraných moravských vín. Dopřejte si degustaci se zkušeným someliérem. Vemte sklenku, vyjděte na zahradu a než se na grilu dodělají voňavé dobroty, můžete si přítomný okamžik užívat na houpačce. Večer budete mít nejkrásnější výhled na Velký a Malý vůz ze zahradní vířivky


Old Town Ostrava

Chcete si užít volno se vším všudy a láká vás vír městské zábavy? Rádi bychom vám představili designovou perlu v srdci Ostravy. Zrekonstruovaný městský dům nabízí 7 nádherných apartmánů. Každý je jinak velký, každý v trochu jiném stylu, ale všude si můžete být jistí, že vám k pohodlí nebude nic chybět. Chcete-li zažít něco skutečně mimořádného, zaměřte se na střešní lofty. Garantujeme, že se vám nebude chtít odjet. Tady hodíte všechny starosti za hlavu. Naložte se do vířivky a se sklenkou v ruce pozorujte svit měsíce. Až naberete dost energie, běžte objevovat, co nabízí ostravské uličky. 


Stodola Komárov

Rodina, parta přátel nebo jen vy dva a vůně venkova. Už se ta idylka začíná rýsobvat i ve vaší hlavě? Tak pokračujeme. Výhledy na louky, les za humny a všude kolem klid a pohoda. Přesně to na vás čeká v nádherné stodole, kterou majitelé zrekonstruovali ve vesničce Komárov nedaleko Kladrub nad Labem. Ať už sem vezmete rodinu anebo přátele, určitě využijete plně vybavenou venkovní kuchyň s grilem a posezením. Ve třech ložnicích se pohodlně ubytuje 8 lidí. Pokud holdujete cyklistice a rovinky patří k vašim oblíbeným terénům, tady budete ve svém živlu. Všechny vyjížďky podél Labe jsou nenáročné a stále je, na co se dívat. Zaslouženě si pak odpočiňte v soukromé zahradní wellness zóně, která nabízí saunu i vířivku. 


Vila Hradištko

Další místo v náručí krásné přírody najdete v Hradištku, jen 45 min od Prahy. Najdete zde komplex dvou nových budov, které dohromady ubytují 7 hostů. Větší vila má k dispozici dvě ložnice s vlastními koupelnami, společnou kuchyň a obývací část, kde si užijete krásných panoramat nebo společně posedíte u dlouhé snídaně. Menší vila ubytuje dva hosty, kteří mohou využít vlastní kuchyň, obývací pokoj i koupelnu. Pokud rádi grilujete, nezapomeňte si přivézt vaše oblíbené dobroty, protože tady najdete jak gril, tak i ohniště. Vaší pozornosti jistě neunikne malé wellness, které je tu nachystané je pro vás. Saunu i vířivku můžete okupovat, jak je libo. Slapy a jejich okolí jsou perfektním místem pro pěší túry, procházky s dětmi, se psem i cyklovýlety.


Sousedi Pavlov

Moravská pohostinnost je známá věc a vy se můžete přijet rozmazlovat přímo k Sousedům. Že nejste zdejší a žádné tam nemáte? Až vás přivítají v novém rodinném penzionu s otevřenou náručí a se sklenkou vína, budete se tu cítit jako doma. Prodloužený víkend nebo klidně i týdenní dovolená na jižní Moravě je vždy dobrý nápad. Sklepy se začínají otevírat na konci dubna, tak si naplánujte pár ochutnávek. I kdybyste celou dobu zůstali jen v apartmánu u Sousedů, nudit se nebudete. Každé ráno se dole z kavárny line vůně báječné snídaně a během dne vás aroma čerstvě namleté kávy přiláká třeba na našlehané cappuccino se zákuskem. Doporučujeme apartmán č. 2 se soukromou terasou a venkovní sprchou nebo apartmán č. 4 s vlastní vířivkou. Už se v ní vidíte?


Nenašli jste svého favorita? Omrkněte celou nabídku apartmánů, a pokud je vířivka to, bez čeho se vaše dovolená neobejde, nastavte si ve filtru „wellness” nebo „soukromá vířivka”. 



 

 

 

Podobné články