Jarní novinky - Villy a kouzelné chaloupky

18. June 2019
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Na jaře jsme sedli do aut a rozjeli se hledat další úžasná místa jak v Česku, tak i na Slovensku. Dostali jsme od vás spousty tipů, a strávili tak několik týdnů na cestách, povídali si s desítkami majitelů a objevili místa tak kouzelná, až se nám tajil dech. V novinkách tak najdete opět pestrou směsici hotelů, penzionů, apartmánů a chaloupek, ze kterých si můžete vybírat. Nebudeme vás dále napínat a jdeme na to. Tady jsou naše letošní jarní novinky - končíme náš mini-seriál s vilami a kouzelnými chaloupkami.

Už během zimy jsme si všimli projektu Chalet Eisner, dvou nádherných chat v Krkonoších s úžasnými majiteli. Obě chaty, Petra & Elisabeth, mají neskutečnou atmosféru - hned po příjezdu tu na vás díky útulnému zařízení dýchne teplo domova. 

 

Rozrostla se také rodina roubenek Roubal, nově k ní přibyla luxusní Chalupa Mlýn. Poslední novinkou v Krkonoších je krásná chaloupka Kulíšek, kde se bude krásně lenošit za kachlovou pecí.

 

Ve vedlejších Jizerských Horách jsme objevili další krásné chalupy. Kouzelnou chalupu Koškovka, která leží na kraji Bedřichova a kde ve světnici mají jednu z nejkrásnějších pecí, za kterou se dá lebedit. Druhou kouzelnou novinkou v Jizerkách je nově vybudovaná chalupa Brejlovka. Ta své hosty překvapí velkorysým prostorem, kde v přízemí najdou hernu jak dospěláci, tak i děti v krásném dětském koutku.

 

Jižně od Jizerek přímo pod Ještědem jsme narazili na místo tak ukryté před civilizací, že tady by vás jen těžko někdo hledal. Treehouse pod Ještědem je další z domečků ve stromech, kde si víc než cokoliv jiného užijete dokonalé splynutí s přírodou a všudypřítomný klid. Něco podobného budete moci zažít v Chatě Davidka v posázavských Pyskočelích. Krásná moderní chaloupka pro 4 osoby nabízí klid a relax buď na rozlehlé zahradě anebo ve vířivce či v sauně.

 

Pokud byste rádi vyrazili do krajů o něco více neznámých, tak vám doporučíme Podhorní Chalupu ve Slavkovském lese nedaleko Mariánských Lázní. A pokud byste rádi něco blíže k Praze, tak naší horkou novinkou je Kouzelná Samota. Jak už název napovídá, tohle místo najdete na samotě uprostřed luk a polí pod Benešovem u Prahy. Na tomto místě jsme strávili víkend v rámci teambuildingu a můžeme ho jen a jen doporučit.

 

Závěrem posíláme tip na unikátní koncept chalup - Fortys Morávka v Jeseníkách. Jde o dvě chalupy, které si můžete pronajmout samostatně nebo i dohromady a jsou určeny pro větší skupiny. Do jedné se vejde 16 hostů, do té druhé až 24 a jsou propojeny vnitřním bazénem.

Similar articles