10 roubenek, kde si ustelete za pecí

16. listopadu 2020
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Co se vám vybaví pod pojmem zimní pohoda? Ať už jste se vrátili po náročném výšlapu nebo jste strávili celý den s knihou v pohodlí chalupy, ten největší klid a blaženost na vás čeká s šálkem horkého nápoje u teplých kamen, kde čas přestane tikat a vy se můžete ztratit spoluvýletníkům a tak trochu i sami sobě.

 

Roubenka Štěpánka

Tahle roubená chalupa spojuje atmosféru časů minulých a komfort dnešní doby. V malém městečku Svratka vás Štěpánka vrátí do doby, kdy domy ještě voněly dřevem, rodinnou atmosférou a neuvěřitelným klidem. V létě se můžete svlažit v koupacím jezírku, ale v tomto období vám bude nejlépe u rozpálených bílých kamen.

 

Roubenka Flora

Jestli i vás občas přepadne potřeba utéct načerpat síly do přírody, je Flora přesně to, co hledáte. Luxusní chalupa ležící na úpatí Vysočiny kloubí atmosféru starého venkova s čistým designem, který podtrhují dřevěné trámy a nádherná kachlová kamna. Zachumlejte se do deky a zaposlouchejte se zpoza velkolepých kamen do uklidňujícího zvuku praskajícího dřeva.

 

U Ceďora

Pokud toužíte po místě pro rodinnou dovolenou v přírodě, je kouzelná poloroubená chalupa U Ceďora tou ideální volbou. Nachází se v klidném Broumovském výběžku u obce Velké Petrovice a to blahodárné ticho se nedá popsat slovy. Z parkoviště vás malý chodníček povede rovnou k chalupě, ve které na vás čeká plně vybavená kuchyně spolu s temně zelenými kachlovými kamny a kožešinou na zahřátí.

 

Ledárna

Dominantou Ledárny je kouzelná kuchyň s jídelnou. Jde o prostor, ve kterém se snoubí tradiční dřevěné trámy, obložení a linka připomínající nábytek našich babiček dohromady s moderním vybavením. V kuchyni je také pec s lůžkem k odpočinku, na kterém pohodlně se vyspí i dva dospělí. No řekněte, kdy naposledy jste se probudili na peci?

Zpráva od Ježíška: Věděli jste, že lidé raději dostávají zážitky, než hmotné dárky? Potěšte své nejbližší (nebo třeba sebe) a pořiďte dárkový voucher Amazing Places. Darujte letos zážitky, ne věci.

 

Chalupa Koškovka

Nejkrásnějším místem jizerské Koškovky je prostorná světnice s obrovskými kachlovými kamny, za kterými se dá i krásně lebedit. Světnice spojuje kuchyni, jídelnu i obývák, a je jako stvořená pro dlouhá rána party přátel nebo velké rodiny. Spolu si užijete krásné okolí i pohodu, kterou tato chalupa nabízí jak malým, tak dospělým.

 

Roubenka Melánka

Melánka vypadá sice jako z chaloupka z pohádky, ale to není to jediné, čím se může chlubit. Nabízí také relaxaci ve finské sauně nebo v parní bylinné lázni Fitodar. Využít můžete i mohutný venkovní krb a gril, který na vás bude čekat pod masivní pergolou. Místo na peci pro vaše lenošení nepřehlédnete, navede vás připravený polštář s dekou. Jen zalehnout...

 

Penzion Roubenka

 

Tak tady telefon rozhodně potřebovat nebudete. V podhůří Beskyd vyrostla kouzelná chalupa, kde se i největší milovník moderních technologií nechá ukolébat dobovou atmosférou, která sálá z každého koutu. Dopřejte si dlouhou snídani, po obědě si odpočiňte na kachlových kamnech a večer zapomeňte na svět okolo ve voňavé sauně.

 

Chalupa na horách

Malebná červená chaloupka s bílými okny, kolem ní velká zahrada s potůčkem a jezírkem, hřiště pro děti a pro dospělé posezení u ohniště. Všude kolem zeleň, rozkvetlé louky a ničím nerušený klid Krkonoš. Dokonalost dokreslují kachlová kamna, na kterých můžete uvařit oběd pro sebe i blízké a po něm za ně zaslouženě zalehnout.

 

Roubenka Polubný

Ve svahu Jizerských hor vyrostla chalupa s dobovým interiérem a finskou saunou. Přemluvte kolegy, kamarády nebo sourozence s dětmi a vyražte společně do hor plných dobrodružství. Po zmrzlých výletech na Jizerku a Bílou Skálu, bude na část výletníků čekat rozpálená sauna a zbytek se schová za pec, nad kterou visí lampička pro čtecí chvilku.

 

Dvůr Haniš

Už ve chvíli, kdy odbočíte z hlavní silnice a budete projíždět mezi poli za Velkými Petrovicemi, na vás dýchne poklidná venkovská atmosféra. Tu si pak budete moci plnými doušky užít v celém penzionu. Ať už se rozhodnete relaxovat u kamen ve světnici nebo na krásné zahradě, případně se schovat s knížkou do čtenářského koutku nad schody, místní milý personál to nechá jen a jen na vás.

Similar articles