Nejkouzelnější místa letošního podzimu

24. října 2022
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Ať už chcete vyrazit sami dva a užít si romantiku, zpestřit si sychravé podzimní dny wellness pobytem anebo se vydat s partou přátel na chalupu se saunou, pro každého se u nás něco najde. 

Kam se vydat ve dvou?

Pozorovna Na špalku

Zažijte pár nocí v pozorovně s nádhernými výhledy na jihomoravské vinice. Útulné bydlení schované v objetí stromů je místo plné klidu, kde se budete soustředit jen na sebe. Ačkoliv jste v přírodě, daleko od každodenního ruchu, majitelé se postarali o to, aby vám během návštěvy nic nechybělo.

 

THAYA Vinařství

Na okraji národního parku Podyjí vyrostl nový designový skvost - hotel Thaya. Možná vám zní název trochu povědomě, hotel je totiž součástí již déle fungujícího vinařství Thaya, jehož vinice se okolo hotelu rozprostírají a vy je můžete pozorovat z otevřené střechy, kterou rozhodně doporučujeme navštívit. Thaya je tak ideálním místem pro ty z vás, kteří ocení skvělé víno a klidnou krajinu jihomoravských vinic.

 

Statek Blatiny

Už samotná cesta, která se směrem do Blatin romanticky klikatí, vás naladí na to, co vás na jejím konci čeká - na nekonečnou pohodu a prvotřídní servis v rodinné atmosféře. Navíc vás vesnička uprostřed Žďárských vrchů okouzlí svou milou atmosférou, vlastní pražírnou kávy a všudypřítomnými lesy. Na statku platí klidový režim, proto nedoporučujeme pobyty s dětmi mladšími deseti let.

 

Místa, kde vám bude dobře s rodinou

Apartmán Záskalí

V jednoduchosti je krása a tady to platí dvojnásob. Otevřený prostor, nekonečné výhledy a útulno, přesně tím si vás Apartmán Záskalí získá na první dobrou. Malý domeček nedaleko Liberce postavili majitelé během pandemie a slouží teď všem, kteří shání místo, kam se na pár dnů zašít. Apartmán je ideální pro čtyři hosty, ale ubytuje se tu až šest osob.

 

Vila Hradištko

Ukrývá se v krásné přírodě a nabízí výhledy, za kterými se do Hradištka budete chtít stále vracet. Tato krásná vila totiž umí nabídnout opravdu hodně. Ať už potřebujete utéct ruchu velkoměsta, strávit romantický víkend ve dvou, užít si dovolenou u vody s rodinou nebo prožít nezapomenutelných pár dní s přáteli, tady vám bude vždycky dobře. Ubytují tu sedm hostů.

 

Chata Anička

Překrásný dům uprostřed pohádkové přírody Valašska, který Jirka s Hankou postavili s láskou a velkou péčí, vám bude dočasným domovem, z něhož se vám jen tak nebude chtít zpátky domů. Ačkoliv tu jste obklopeni dechberoucí přírodou, dokážeme si představit, že na chatě strávíme klidně celý týden a nevytáhneme z ní paty. Chata má krom jiného také bazén, saunu, vinný sklípek, bar nebo třeba kino a uvítá až 12 hostů.

 

K Vechtru

Když majitelé zpustošený dům se zahradou koupili, nikomu to z jejich okolí moc nedávalo smysl. Nedali se, stoletý dům vkusně a pečlivě přestavěli včetně stodoly a zahrady, které vládnou dva mohutné ořešáky. Kousek od Prahy tak mohlo vzniknout úžasné místo na dovolenou a odpočinek. Oceníte určitě vnitřní bazén, saunu a také šest ložnic, které poskytnou dočasný domov až 14 hostům.

 

Farma Mračov

V klidné lokalitě vísky Kadov na Strakonicku leží citlivě zrekonstruovaná stodola z roku 1713, Farma Mračov. Je obklopena čistou přírodou, lesy a rybníky a vy tu zcela zaručeně zapomenete na starosti všedních dnů. Prim tu hraje především členitá zahrada s jezírkem a skalkou, uvnitř vás čeká čistý, moderní interiér. Tak nějak má vypadat moderní vesnické stavení. Pojďte dál! Chalupa s vířivkou a saunou uvítá až 15 hostů.

 

Je vás ještě víc? Tady jsou naše tipy na místa, kam se vás vejde celá hromada

Silverstone Living

"Vím, proč se vrátím" - to je motto místa uprostřed romantické podkrkonošské přírody. Místa, které nás okouzlilo natolik, že už jsme se sami několikrát vrátili. SILVERSTONE Living je zážitkový luxusní wellness resort, který propojuje rodinnou farmu a privátní spa. Místo, které si každý zamiluje pro jedinečné kouzlo a energii, nabízí nejen nevšední zážitky a výjimečnou atmosféru, ale především naprosté soukromí a klid. Silverstone se dá pronajmout jako celý objekt anebo může být vaše jen některá z roubenek nebo apartmánů. Celková kapacita je 35 hostů.

 

Tauhaus

Pojďte se zaposlouchat do příběhu, který se začal psát koncem 19. století. Tenkrát vznikla v malebném údolí řeky Střely fořtovna, kterou po válce potkal osud všech sudetoněmeckých domů – vyvlastnění. Jak už ale správně tušíte, příběh má šťastný konec. Před čtyřmi lety se pod křídly nového majitele zrodil koncept Domu u řeky – jedinečného místa pro jedinečné chvíle. A teď je na vás, abyste se sem vydali a vytvořili si tu krásné vzpomínky se svými nejbližšími. Tauhaus se pronajímá jako celý objekt, do kterého se vás vejde až 35, takže pro rodinné oslavy, menší svatby nebo teambuilding je to ideální místo.

 

Pořád jste si nevybrali? Nevadí! Na našem webu najdete mnohem více letošních novinek, stačí se jen podívat sem a určitě se zadaří.

Podobné články