Kouzelná místa, kde prožijete nezapomenutelné svátky - část druhá

7. prosince 2022
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Vánoce i Silvestr jsou svátky pohody. Oslavte je tam, kde o vás bude postaráno. Zjistili jsme, které apartmány a hotely mají ještě o letošních svátcích volno. S rezervací dlouho neotálejte. 

APARTMÁNY

Sváteční město, architektura i památky

Pro dva až čtyři milovníky minimalismu, jednoduchosti a architektury máme zajímavý tip na ubytování, kde můžete netradičně prožít Vánoce i Silvestra. Stará Pekárna nabízí o svátcích několik volných apartmánů. Prozkoumejte zimní Znojmo, jeho kavárničky i typickou městskou architekturu. 

 

V Kutné Hoře se nachází několik krásných apartmánů Dačický No 124, kde můžete ve dvou strávit romantické Vánoce a třeba i Silvestra úplně po svém. Každý pokoj je jiný a vy si můžete vybrat, co lahodí oku i potřebám. Toulejte se venku a poznávejte atraktivní dominanty královského města. 

 

Wellness apartmány - buďte i během Vánoc a Silvestra v ZENU

Tady můžete Vánoce netradičně pojmout jako filmový maraton v soukromém kinosálu, prokládaný sauněním a bublinkami ve vířivce. Z Apartmánu Volavka si odvezete přesně takové zážitky, jaké od pohodových svátků očekáváte. 

 

Máte velkou rodinu a chcete trávit Vánoce i Silvestra pohromadě včetně všech ratolestí? V Babyhousu to není problém. V rámci jednoho objektu budete mít soukromí ve třech samostatných bytech o téměř 100 m². Děti i dospělí tu mají své hrací koutky, takže o zábavu je postaráno. Vířivka už je jen třešničkou na dortu. 

 

Z Residence Grand to nebudete mít daleko na sjezdovky ani na wellness. Budete přímo v centru Špindlerova Mlýna, takže o zimní dovádění nebude nouze. Plně vybavené apartmány jsou volné přes Vánoce i Silvestra

 

HOTELY  S WELLNESS NEBO NA SAMOTĚ V HORÁCH

Svátky ve vaší režii

Jestli neholdujete bujarým silvestrovským oslavám a chcete bolehlav vyměnit třeba za aktivní pobyt v horské přírodě, koukněte se na nabídku Prezidentské chaty v Bedřichově. Chata stojí přímo na trase Jizerské lyžařské magistrály - běžkařských tratí, které vás zavedou do všech koutů Jizerek.

 

Docela jinou silvestrovskou noc můžete klidně sami, klidně spolu, klidně v partě zažít v hostelu Long Story Short. Prostor je určený pro seznamování, navazování nových přátelství i zajímavé diskuze u dlouhého jídelního stolu. Všechny pokoje jsou krásné a vytvořené v minimalistickém stylu, který však nepostrádá vřelost ani útulnost. 

 

Bazén, vířivku i saunový ráj si můžete nejen o svátcích užívat v Hotelu Sladovna v Černé Hoře. Až budete chtít svou wellness tour vystřídat za pobyt na čerstvém vzduchu, udělejte si procházku do nedalekých lesů. Volné termíny mají zatím takto: 1. 12. – 22. 12., 25. 12. – 29. 12., 30. 12. – 2. 1. 2023

 

Chateau Mcely zřejmě nemusíme představovat. Co vám ale chceme říct, je jedna dobrá zpráva. Mají ještě volno 26. - 29. 12.! Adventní svátky můžete letos proměnit za něco opravdu mimořádného. Podívejte se na volné termíny tady.

 

Romantické přivítání nového roku můžete prožít v Hotelu Central Park v Poděbradech. Tady se vám bude líbit, pokud toužíte přes den brouzdat po kolonádě, večer si odpočinout ve wellness a ráno si v klidu vychutnat božskou snídani. 

 

Toužíte Vánoce oslavit pořádným odpočinkem? To se vám povede ve Falkensteiner Spa Resortu v Mariánských Lázních. Acquapura SPA & Medical Center nabízí nekonečnou pohodu a uvolnění v největším wellness & medical centru v Mariánských Lázních. Zkušený tým vám pomůže naplánovat procedury přesně podle vašich přání. 

 

Pokud je pro vás oslava ducha a mysli přednější než oslavy klasického večírkového typu, pak doporučujeme zabalit plavky a vyrazit na Silvestra kousek za Brno. Maximus Resort patří mezi nejkrásnější wellness resorty, kde se můžete klidně prorelaxopvat až do nového roku 2023. 

 

* Všechna zmíněná kouzelná místa měla volné kapacity v době zveřejnění článku. Pro aktuální informace zkontrolujte dostupnost v kalendáři nebo na webu konkrétního místa.  Doporučení na další amazing místa hledejte na našem Instagramu. Nabídku pro vás budeme aktualizovat.

Podobné články