Kam za ničím nerušeným teambuildingem

2. května 2022
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Vezměte své kolegy na pár dní mimo kancelář a užijte si teambuilding na těch nejkouzelnějších místech. Ať už zvolíte moderní chatu, historickou budovu staré školy nebo vinařství, můžete si být jisti, že svůj tým přivedete do úplného soukromí, a hlavně do toho nejlepšího zázemí, které pro firemní akce můžete potřebovat. Designové prvky, wellness a nepřeberné množství volnočasových aktivit jsou potom jen třešničkou na dortu, na kterou budete s kolegy ještě dlouho vzpomínat.

 

Rezidence Malá Louka
Vezměte své kolegy ven z kanceláří a vydejte se do zelené oázy v oblasti Křivoklátska. Konkrétně do obce Kublov, kde si můžete pronajmout celý dům, dokonce s výhledem na zříceninu hradu Točník. Rezidence Malá Louka pojme bez problémů dvanáct osob, a navíc poskytne veškeré zázemí, které pro pořádání teambuildingů a konferencí budete potřebovat. Kdyby se vám během dne nechtělo chystat pohoštění, není zároveň problém zařídit coffee breaky včetně teplého rautu. Až školení skončí, vyrazte se nadýchat čerstvého vzduchu do rozsáhlé zahrady, která skrývá spoustu zákoutí jako stvořených k odpočinku. Při plánování akce ale nezapomeňte, že pokud chcete teambuilding propojit i s přespáním, je to možné jen během pracovního týdne.

 

Chalupa Svébohy
Útulnost, klid a vůně dřeva. To ucítíte, jakmile překročíte práh chalupy Svébohy, rozsáhlé moderní stavby v Novohradských horách. Díky prostorným pokojům, velké společenské místnosti a třem kuchyním je místo perfektní pro skupinu až dvaceti šesti lidí. Ranní kávu si můžete užít na zahradě, která působí přímo meditativně, další program si potom zorganizujte buď ve společenské místnosti nebo třeba na terase. Po pracovních povinnostech potom uspořádejte turnaj v šipkách, stolním fotbalu nebo badmintonu a večer poseďte se sklenkou z místní vinotéky. Chalupa má navíc vlastní biotop a saunu, takže o volnočasové aktivity určitě nebude nouze.

 

Stará Škola Gruň
Hledáte pro vaši firemní akci něco opravdu autentického s neopakovatelnou atmosférou? Potom by vám neměla uniknou 110 let stará venkovská škola, která se údajně pyšní tím nejhezčím výhledem v Beskydech. Dominantou chalupy je třída, velkorysý společenský prostor s původními honosnými kamny, kde můžete připravit program až pro šestnáct lidí. Najdete tady dobové prvky, které připomínají původní účel školy, ale i relaxační zónu se saunou nebo vinný sklípek. Hlavní myšlenkou majitelů je, aby tady všichni hosté strávili opravdu kvalitní společný čas. Rozdělejte proto večer oheň v kamnech a oprašte hru na hudební nástroje, které si přímo ve Staré Škole
můžete půjčit. Akustika je tady na malé koncerty perfektní!

 

Vinařství Konitz
Pokud jste architektonicky a designově náročnější a vyrážíte na teambuilding s menší skupinou lidí, zkuste Vinařství Konitz. Tento nově zrekonstruovaný vinný sklep a lisovna nedaleko Znojma získal už řadu ocenění a vy se během svého pobytu přesvědčíte, že tomu tak je právem. Společné aktivity uvnitř bez problémů zvládnete v lisovně u masivního dřevěného stolu, kam se pohodlně vejde parta do čtrnácti osob. V rámci večerního programu byste rozhodně neměli vynechat skvělou degustaci vína přímo v podzemním sklípku, kterou vám majitelé připraví přesně podle vašich potřeb. K místnímu vínu potom ochutnáte i výborné občerstvení jako jsou sýry nebo třeba pečené koleno. Pokud budete mít dostatek času, můžete tento designový a gastro zážitek ještě vyšperkovat výletem na kolách po Národním parku Podyjí.

 

Chalupa Sokolík
Na Vysočině, u Žďárských vrchů, najdete místo, které ideálně kombinuje přírodu s komfortním a moderním zázemím. Chalupa Sokolík je téměř na samotě, takže soukromí a klid tady máte zaručené. Hlavním dějištěm vaší firemní akce bude společenská místnost, která pojme až dvacet lidí. Kromě toho budete mít k dispozici velkou kuchyň a jídelnu, kterou však za dobrého počasí plně zastoupí venkovní altánek s grilem, udírnou a výčepem. Na zahradě najdete také bazén, vířivku, a dokonce i sportovní hřiště vhodné třeba na basketbalový turnaj. Pokud zatoužíte po menším adrenalinu, poproste pana majitele, aby vám zorganizoval projížďku na koních po okolní krajině. Na výhled z koňského hřbetu jen tak nezapomenete.

 

Ambrožův Dvůr
Teambuilding na zámku? To Ambrožově Dvoře není problém. Užijte si během vaší akce historickou atmosféru v obklopení dobových prvků a dopřejte sobě a svým kolegům pár dní jako z pohádky. Ubytováni budete v apartmánech zařízených podle historických období ve stylu gotiky, baroka nebo románského slohu a celkem sem můžete vyrazit ve skupině až dvanácti lidí. To všechno navíc nedaleko jihomoravských vinic, jejichž plody ochutnáte přímo v místním sklípku. I tady si určitě domluvte soukromou prohlídku a ochutnávku přímo s majiteli, rozhodně nebudete litovat. Přímo na místě si také můžete půjčit kola a elektrokola a uspořádat společnou
projížďku po nedalekých vinicích.

 

Samota Hojšín
Mezi lesy, loukami a rybníky, na naprosté samotě obklopené krásnou přírodou najdete nečekaně moderní a nečekaně prostorné stavení, Samotu Hojšín. Ta pojme až padesát dva lidí a je tedy ideální i pro opravdu velké teambuildingy. Pokud si Samotu zarezervujete celou, dostanete všechno, co k ní patří – stavení, chalupu, posed, saunu a kompletní společné prostory. Celý interiér působí čistě a svěže a vybízí k produktivitě a kreativitě. Po organizovaném programu si můžete něco dobrého ogrilovat na terase a pak už si jen užívat zaslouženého odpočinku buď venku nebo třeba v síti upevněné mezi dvěma patry. Pro všechny pejskaře je dobrou zprávou i to, že s sebou mohou přivézt i své čtyřnohé miláčky.

 

Statek Samsara
Inspirujte se na svém příštím teambuildingu nepálským životním stylem a dejte odpočinou tělu i mysli. Takový je koncept majitele Statku Samsara, což je sanskrtský výraz pro kruh života a také synonymum putování a znovuzrození. Vy díky tomu můžete se svými kolegy strávit několik dní v oáze zdravého životního stylu, kterou perfektně dotváří i místí kuchyně. Tady si můžete si být jisti, že vždy vaří z lokálních a sezónních surovin a pro vaši skupinu připraví opravdový gastro zážitek. Ke statku dále patří rozsáhlý areál, kde najdete i nové wellness centrum se saunou, párou a vířivkou, a spoustu příjemných zákoutí k odpočinku. Čekat tu na vás bude i několik zvířecích obyvatel, které byste během pobytu určitě měli přijít pozdravit.

 

Ořechový dvůr
Hledáte pro příští firemní akci to pravé ořechové? Potom by vám mohl vyhovovat Ořechový dvůr v jižních Čechách. Tento citlivě opravený statek pojme více než třicet lidí a nabízí možnost si pronajmout hned celé patro. V přízemí budete mít k dispozici prostornou společenskou místnost s kachlovými kamny, posezením a plně vybaveným kuchyňským koutem. V prvním patře potom najdete konferenční místností vhodnou pro nejrůznější firemní akce. Až dojde na volnou zábavu, doporučujeme se přesunout na zahradu, kde si můžete třeba zaplavat v bazénu nebo rozdělat oheň a něco dobrého ogrilovat. Pokud byste chtěli uspořádat třeba menší sportovní turnaj, je tady navíc tělocvična s pingpongovým stolem, vhodná pro nejrůznější míčové hry.

 

Chata Libeč 
Pronajměte svému týmu celou chatu, kde máte jistotu soukromí a komfortu. Jedna taková se nachází v obci Libeč u Trutnova, podle čehož byla také pojmenována. Bez problému se tady ubytuje šestnáct lidí, kteří jistě ocení i přilehlou zahradu s terasou, bazénem a vířivkou. Designový a útulný interiér si vás získá hned po příjezdu, nabízí navíc spoustu vychytávek, jako je třeba naražení vlastního sudu piva, které si potom můžete čepovat přímo v kuchyni. Po dohodě s majiteli si tady navíc můžete vychutnat vynikající degustační večeři od místní cateringové firmy, která vám připraví hned několik chodů spárovaných s vhodnými víny. Pokud dáváte přednost klasice,
svolejte všechny k venkovnímu otevřenému ohni, opečte si špekáčky a kochejte se hvězdnou oblohou.

Podobné články