Kam na vánoční večírek v roce 2023?

18. září 2023
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Znáte to, každý rok se večírek musí řešit dříve, protože všechna zajímavá místa jsou rychle vyprodaná. Potřebujete prostory pro větší, nebo komornější večírek? Chcete slavit pohodlně v Praze, nebo si dojedete kousek za město? Podívejte se na naše tipy, kde v roce 2023 oslavit s kolegy konec roku

 

Vánoční večírek v Praze /kapacita nad 50 osob/
 

Dancing House - Tančící dům

Oslavte s firmou konec roku s výhledem na centrum Prahy. Vánoční večírek v budově, která získala nejvyšší ocenění za design, podle časopisu Time, bude nezapomenutelný. Na vrcholu domu najdete vyhlídkovou terasu, kde můžete obdivovat Prahu a prohlížet si její panorama kruhovým výhledem o 360 stupních. Potřebujete ubytovat kolegy, kteří nežijí v Praze? Tančící dům má 40 pokojů. Na hosty čeká postel velikosti king size, kávovary Nespresso a vyhřívaná podlaha v koupelně. O večírkový catering se postará skvělá restaurace Ginger & Fred. Potěší vás tady milý personál, který vám vyjde vstříc ve všech požadavcích.


Chateau St. Havel

Vánoční večírek v zámeckém stylu můžete mít v prostorách krásného hotelu Chateau St. Havel, který se nachází jen jen kousek od dálnice a krčského sídliště v Praze. Bývalá tvrz ze 13. století byla v polovině 19. století přebudována v novogotickém windsorském stylu a nyní slouží jako unikátní hotel. Stejně unikátní bude i atmosféra vašeho večírku. Na kvalitu vašeho rautu v kouzelné zámecké restauraci osobně dohlédne známý šéfkuchař Ondřej Slanina. Kapacita ubytování čítá 56 hostů. Ti si v rámci „povečírkové rekonvalescence” mohou dopřát saunu nebo rovnou masáž. 


Monastery Garden Prague

Kouzlo staré Prahy si užijete i v luxusním Monastery Garden. Budete doslova v centru všeho dění. Hotel, jehož historie sahá až do 13. století, sousedí s tisíc let starým klášterem svaté Anežky, je nedaleko Karlova mostu i Staroměstského náměstí. Teprve tady poznáte, proč je naše metropole tak čarovná. Monastery Garden Bistro se postará o catering, na který budete dlouho vzpomínat. Po večírkovém veselí najdete klid v jednom z 32 útulných, nově zrekonstruovaných pokojů. Pokud vám zbyde čas, určitě se nechte opečovat v místním SPA, je to zážitek. 


Vista Resort & Club

Jakmile vstoupíte za bránu Vista Resortu, budete si připadat jako v rakouském wellness hotelu. Nově postavený hotel ubytuje vaše firemní hosty a umožní vám oslavit večírek ve velkém stylu. A proč nezačít oslavu přímo ve SPA? Dominantou zaharady je wellness s velkorysým biotopovým jezírkem, které doplňuje několik druhů saun, venkovní vířivka a mnoho odpočinkových míst, kde se vám rozhodně bude líbit. Těšte se na požitkářství a vychutnávání všemi smysly. Místní zážitková kuchyně vám připraví raut, který se stane zlatým hřebem večera. 


STAGES HOTEL Prague

V blízkosti O2 areny otevřel své brány Stages Hotel Prague, který je připraven na jakýkoli druh eventu. Nabízí stylové ubytování, výbornou kuchyni a velkorysé zázemí pro vás i firemní teambuilding. Váš vánoční večírek podpoří zkušený tým, který už zažil nejednu akci. Kromě moderně vybavených konferenčních sálů s denním světlem nás především zaujal Music Lounge, tedy unikátní koncertní sál pro menší hudební vystoupení nebo nevšední party.


Pytloun Boutique Hotel Prague

Pytloun Sky Bar, který je na střeše tohoto butikového hotelu, je perfektním zázemím pro vánoční večírek. Nejen že odtud budete mít výhled přímo na Václavské náměstí, ale také si neskutečně pochutnáte na cateringu ve formě tapas od místní restaurace. Připravte se na ty nejlepší koktejly i kvalitní whiskey. Hotel vám rád pomůže zajistit hudební doprovod od DJ i kapely. Všichni milovníci designu taky pookřejí, a pokud je tady i ubytujete, budou mít zážitek o to větší. 


 

Vánoční večírek kousek od Prahy

Dvůr Hoffmeister 

Jen pár minut autem od Prahy najdete usedlost, o kterou se stará už třetí generace Hoffmeistrů. Dvůr je ideálním místem pro pořádání večírků, oslav a firemních akcí. Vánoční večírek v rustikální stodole? To bude mít atmosféru. Pokud byste chtěli večírek zahájit rekapitulací roku, můžete si připravit prezentaci v konferenční místnosti až pro 60 osob. Catering pro vaši akci je sestaven z kvalitních surovin typických pro českou kuchyni, doplněný o kvalitní víno. Po večírku ubytujte hosty v 16 dvoulůžkových pokojích. 


V Polích

V malém penzionu v Číčovicích můžete uspořádat večírek pro gurmány. Průvodce Maurerův Výběr Grand Restaurant označil místní restauraci jako jednu z nejlepších u nás. Menu zde mění každý den podle dostupnosti čerstvých bio surovin a momentální inspirace. A zdejší kouzelné prostředí ve venkovském stylu je kulisou, která vánočnímu večírku dodá na vřelosti. Penzion nabízí tři třílůžkové a osm dvoulůžkových pokojů s jedinečným výhledem na okolní pole. 


Yard resort

Bývalé hospodářské stavení ve Zloníně proměnili majitele na luxusní golfový klub a ideální místo pro svatby. Nicméně i vánoční večírky tu zvládají zkušeně. Posláním restaurace Ke Tvrzi je dostat vás do gastronomického nebe. Menu zde mění v závislosti na ročním období a najdete na něm trochu Itálie, špetku Asie, ale i lokální suroviny, domácí produkty a tradiční českou kuchyni s moderním twistem. Kapacita resortu je 72 lůžek. 


Chateau Trnová

Boutique hotel v Trnové, kousek za Prahou, vám umožní oslavit vánoční večírek opravdu královsky. Tady prožijete sváteční chvíle, obklopeni historií a elegancí. Ačkoli je Trnová opravdu kouzelné místo, bílé Vánoce vám tu neslíbí. Na co se však můžete spolehnout je dokonalá atmosféra s vánočním stromečkem, svátečně prostřené stoly, útulné dekorace a všudypřítomná pohoda. Vybrat si můžete mezi tříchodovým menu, nebo švédskými stoly. K zámeckému pohoštění si lze také objednat nápojový balíček. Hosté, kteří by to pak měli domů daleko, se mohou ubytovat v 10 pokojích. 


 

Komorní vánoční večírek v Praze "na vodě"

Port X

Komorní oslava konce roku pro představenstvo firmy? Vyberte si netradiční ubytování na vodě. Dílo českých architektů kotví v pražských Holešovicích a je to podle nás jeden z nejlepších glampingů v hlavním městě. K dispozici máte plně vybavenou kuchyň, terasu s výhledem na Vltavu a postele pro 4 osoby. Apartmán je vybaven designovým nábytkem top značek, kvalitní audio soupravou a speakery Bang Olufsen, luxusním koupelnovým koutem od Axor a projektorem na promítání. 


VIPLiving Houseboat

Líbí se vám myšlenka soukromého vánočního večírku na vodě? Další útulný hausboat, který kotví na Smíchově, vytvoří zázemí pro večírek malé skupinky. Na přespání je pouze pro 4 osoby, ale party si tady užijete až 10 kolegů. Na palubu si můžete přinést vlastní jídlo a pití a rozhodně se nebojte rozpálit gril, pokud vám to počasí dovolí. Parkování je překvapivě v ceně, takže si sem můžete zajet pohodlně autem a vejít na palubu ve velkém stylu. Pokud máte zájem okořenit večírek projížďkou po Vltavě, využijte služeb profesionálního kapitána. 



 

Podobné články