Jarní novinky, které vám nesmí uniknout. Objevte je dříve než ostatní

9. dubna 2023
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Máme tu 10 novinek z Amazing nabídky! Chalupy, roubenky, glampingové skvosty i unikátní obydlí, upravená z neobvyklých prostor. Všechny jsme je pro vás vyzkoušeli, tak si přečtěte, na co se zase můžete těšit. 


Trafajda

Elektrizující momenty v unikátním prostoru. Přesně to slibuje malá budova transformační stanice, která stojí přímo pod hradem v Lipnici nad Sázavou. Původně byla určena k demolici, naštěstí ji ale zachránila skupina Rocksky, která už jednu zkušenost s glampingem má. Jejich první počin - Rocksky House se také vydařil na jedničku. Malá, ale plná překvapení - Trafajda vás dostane díky svým důmyslným detailům a mnohým odkazům na svůj původní účel. Vstupní chodba je rozcestníkem mezi kuchyní a koupelnou v přízemí, po schodech do patra vystoupáte do malé ložnice, ze které se dostanete na prostornou terasu. Trafajda je Adult Only, tak projednou nechte děti doma a přijeďte si odpočinout. 


Toulabí Glamping

Přijeďte poznat Vrchlabí a krásné okolí Krkonoš. Na samotě v glampingu Toulabí se napojíte na přírodu. Pohled na louky a kopce tady budete mít jako na dlani a můžete je sledovat od rozpálených kamen nebo z venkovní terasy. Útulná chaloupka je přizpůsobená, aby pohodlně ubytovala 4 osobyK dispozici budete mít plně vybavenou kuchyň včetně Nespresso kávovaru. Jestli přijíždíte dobít baterky, budete tu mít nejlepší zázemí. A když dostanete chuť ne lehce aktivní program, zajeďte se podívat na rozhlednu Žalý či Kněžickou Chalupu, kde se i výtečně najíte. 


SALORI Saunová zahrada

Milujete saunování? V tom případě pro vás máme skvělé místo, kam můžete na chvíli uniknout. Zastavit. Nadechnout se. Mezi poli na dosah Správčického písníku, co by kamenem dohodil od Hradce Králové, se nachází saunová zahrada SALORI. Kromě venkovních saun, ochlazovacího jezírka a relaxačních zón, tu najdete zahradní restauraci, kavárnu i celou řadu možností, jak se odreagovat. Pokud byste tu chtěli strávit víc než jeden den, což se s největší pravděpodobností stane, ubytujte se v jednom ze tří luxusních pokojů, z nichž do každého se vejdou dva hosté. Nebo vyzkoušejte soukromou vilu v zahradě pro 6 osob. 


Bahnhaus

Bahnhaus se nachází v hlubokém údolí na pomezí Českého ráje, Jizerských hor a Krkonoš. Vybízí k relaxaci ale i ke sportovnímu vyžití. Strážní železniční domek s unikátním designem je dotažený do sebemenšího detailu. Ať už se rozhodnete jet s celou rodinou, nebo jen ve dvou, v Bahnhausu na vás čeká vše, co budete potřebovat ke komfortnímu pobytu. Hlavní spaní pro 2-3 osoby je v otevřeném patře, odkud budete mít výhled na projíždějící vlaky a v dolní části domku se na velké rozkládací pohovce krásně vyspí další dvě osoby. Sychravé dny vás tady nezaskočí. Zahřejete se ve venkovní vaně nebo sauně a s výhledy na projíždějící vlaky zažijete pocity jako původní hlídači ve strážních domcích.


Base Camp Medvědín

Novinkou jsou u nás také tři moderní glampingové domky, které naleznete na kraji kempu ve Špindlerově Mlýně, nad tekoucí řekou Labe. Parkovat můžete hned vedle toho svého. V domečku najdete vybavenou kuchyňku a díky pohodlnému gauči se zde vejdete i se svými ratolestmi. Určitě oceníte zdejší Rohlik Point, díky kterému si můžete objednat nákup přímo do kempu i dvakrát do dne. Oddech ve finské sauně je za nás ideální zakončení dobrodružného dne. Příroda je tím nejzákladnějším prvkem celého kempu a tedy i relaxovat budete s výhledy na lesy a jen pár kroků od tekoucí řeky. Base Camp je základna k výletům do hor, pěší turistice i cyklistice, tak si doma nezapomeňte vybavení. 


Chalupa DeadFox

Chcete si vyjet s partou do přírody? Při objevování kouzelných míst jsme našli v Jizerkách chalupu na samotě, která naše kritéria splňuje do puntíku a potěší i vás. Místo má neskutečné kouzlo a už při příjezdu oceníte především prostor, kde se nachází. Vše je přehledné, velkorysé a vkusné. S partou až 14 lidí se v pěti ložnicích budete cítit skvěle. Ve velké pohádkové světnici s kamny můžete trávit čas všichni pohromadě. Nezapomeňte doma kolo! Přímo u chalupy se můžete napojit na Singltrek. Po náročném sportovním dni a objevování místní přírody se uvolníte v prostorné sauně nebo se sklenicí vína a knihou u rozpáleného krbu. 


Ondrášův Dvůr

Kombinaci krásné přírody a naprostého luxusu jsme našli v srdci Moravskoslezských Beskyd. Tento skvost je obklopen hlubokými karpatskými lesy a čistým horským vzduchem. Celý hotelový komplex je doslova prostoupen nádhernou zahradou. Tento prostor je ztělesněním relaxace. Čeká na vás Saunový svět, krytý bazén, venkovní koupací jezera, ale také unikátní atrakce, jako Thermal Park nebo Tropico Beach. Voda a teplo tady hraje prim. Naložte se do vířivých kádí a objednejte si drink v jednom z místních pěti barů. Ubytovat se můžete v samostatných vilkách, nebo v hotelových pokojích. Ondrášův dvůr je místem pro váš odpočinek a to jak od každodenních povinností, tak od dětí, ty tentokrát nechte doma.


Roubenky na Dupačce

Na kopci pod lesem a vrcholem hory Dupačka najdete dvě nádherné roubené chalupy. Tak velkorysý prostor uvnitř i venku budete hledat stěží. Každá z roubenek má šest ložnic a ubytovat se tady můžete až s dvaceti přáteli nebo početnou rodinou. Každá z ložnic má samostatnou koupelnu. Prostor uvnitř je tak přívětivý, že se jen těžko opouští, ale nezapomeňte, že jste tu i kvůli přírodě. Tak jděte ven! Dejte si saunu, skočte do biotopu, toulejte se po lesích a loukách, které jsou součástí pozemku. Učte děti vylézt na posed, stavět bunkry, broďte se potokem a sami vzpomínejte na dětství. 


Roubenka Na Stopě

Zřídkakdy se nám podaří najít místo, které snese ta nejvyšší měřítka. V Abertamech v Krušných Horách se zjevil alpský chalet, který jen tak jinde nenajdete. Luxusní, velkorysé a zároveň útulné místo se tak může stát ideálním středobodem vašich aktivit, ať už jste přijeli za sportem, relaxem nebo si s přáteli či rodinou užít společný čas. Kolem plápolajícího krbu se budete cítit skvěle. Ve čtyřech ložnicích najde soukromí 8 hostů a do velkolepé kuchyně s jídelním stolem se jich rozhodně vejde více. Připravit večeři na francouzských kamnech Lacanche je neskutečný zážitek, kdo ví, ocení.


Fajn TAJM

Krásná moderní chalupa, vhodná pro dovolenou party přátel, ale třeba i firemní teambuilding, stojí v divoké přírodě Rychlebských hor. Přijeďte si na pár dní vyzkoušet, jaké je to žít ve starém domě, s atmosférou let dávno minulých, přitom se všemi vymoženostmi moderní doby. Přespat můžete v pěti pokojích, které nesou jména předválečných majitelů. Všechny najdete v podkroví a každý z nich má své vlastní kouzlo. Pro společné večery je tady místnost plná oken, stolů, dokonce s pivní pípou, plátnem, projektorem a pohovkou. Budete na samotě u lesa, zato s wellness, za které by se nemohl stydět ani luxusní hotel. Zaplujte do venkovní vířivky nebo se prohřejte v prostorné finské sauně

 

Podívejte se na všechny kouzelné novinky do naší Inspirace - tady. 



 

 

Podobné články