10 snových míst pro váš nezapomenutelný svatební den

5. března 2021
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Svatby v bohu stylu se právem těší čím dál větší oblíbenosti. Společné mají především blízkost k přírodě a výzdobu volenou z udržitelných materiálů. Nahraďte řezané kytky lučním kvítím a místo honosných svícnů zkuste použít zavařovací sklenice, které si nazdobíte dle vlastního stylu.

Pokud toužíte po nádherném obřadu, který bude vypadat úchvatně nejen na fotografiích, zvolte lesní palouček nebo třeba místo uprostřed ovocného sadu. Odhoďte boty i sako a zkuste pojmout svůj svatební den trošku netradičně. 

 

Novinka plná zeleně

Pár kroků od centra Olomouce vyrostl hotel, kterým prostupují mohutné kapradiny a dubové dřevo. Stylová budova hotelu je poslední v ulici, za ní najdete už jen šumící Mlýnský potok. S organizací svatby vám pomůže personál, který dokonale kombinuje rodinou atmosférou s perfektními službami. V Herbarium boutique hotelu budete moci být sami sebou a zároveň spolu se všemi.

 

Romantika v Českém středohoří

Pokud hledáte jedinečné místo, kde budete moci nerušeně prožít ten nejromantičtější den vašeho života, Statek Oblík je tím pravým místem. Rádi vám splní všechna vaše specifická přání, ať už jde o let balónem pro hosty, foodtruck s oblíbenými příchutěmi zmrzliny nebo třeba pouťové atrakce. Ubytujte hosty ve stanovém městečku, budou tento zážitek milovat.

 

Chalupářská veselka

Toužíte po malé kouzelné svatbě někde na chaloupce - jen vy dva, svědci a nejbližší rodina? Na Vejminku v Českém Švýcarsku by se vám mohlo líbit - je na konci vesnice, za ním se rozléhají krásné louky a uvnitř je naprosto pohádkový. Říct si své ano v takové jedinečné atmosféře bude rozhodně nezapomenutelné, stejně jako fotky & videa z této stylové roubenky, která ubytuje až 11 hostů.

 

Na samotě, ale stylově

Pokud se rozhodnete uspořádat svatbu v Samotě Hojšín, bude úplně na vás, jak si ji zorganizujete. K dispozici dostanete celý areál, včetně přilehlé louky, hřiště, ohniště a rybníka s koupacím jezírkem. Všechny vaše představy se v této moderní stavbě s minimalistickým interiérem mohou stát skutečností. Je jen na vás, zda bude obřad u vody nebo lesa a jestli uspořádáte společnou hostinu či jen posezení u ohně a grilu. Hosté se vyspí uvnitř, ti otužilejší venku ve stanech či pod širákem.

 

Kouzelné místo na Vysočině

Uprostřed Česka najdete vhodné místo, kam se snadno sjedou všichni svatebčané, když plánujete větší veselku. Hostů se sem vejde až sto a tancovat můžou na zahradě i v zastřešeném sálu. Užijte si soukromí na Farmě Kalhov, kde vás nebude nikdo rušit. Využijte pomoci majitelů s přípravami a koordinací celého dne. Nejen díky tomu, že mají cit pro architekturu a detail, bude váš pobyt nezapomenutelný, stejně jako fotografie z vašeho dne D.

 

Svatba ve stodole

Každý, kdo má rád dobré jídlo (a především steaky) ví, že v Angusfarm Soběsuky dělají jedny z nejlepších u nás. Pyšní se ale nejen famózními pokrmy z hovězího plemene Angus, ale také organizováním svateb ve venkovské stodole. Při její rekonstrukci dbali na využití přírodních materiálů, díky kterému získala tradiční nádech. Místní zahrada s jezírkem a altánkem je jako stvořená pro konání obřadu a oběd s veselicí si užijete ve stodole, kam se vejde až 80 svatebčanů.

 

Obřad na lesním paloučku

Užijte si svatbu na Homutově statku s téměř tří set letou historií v krásném prostředí Kokořínska. Kuchař pro vás připraví slavnostní oběd podle tradičních českých receptů nebo vám pomůže s venkovním grilováním. Novomanželé mohou usínat v obětí v romantickém pokoji s volně stojící vanou. Ráno se netrapte úklidem a vyražte všichni na výlet po místní chráněné krajinné oblasti.

 

U Prahy, ale v přírodě

Jednoduchý a minimalistický design ve Statku U Prahy svádí k nazdobení lahodící oku i fotografiím. Toto kouzelné místo je vhodné pro ty kteří chtějí uspořádat svatbu s obřadem na jednom místě a zároveň být chvilku od hlavního města. Vyzvedněte své hosty na nádraží nebo letišti a pozvěte je do statku, kde si společně užijete celý slavnostní víkend.

 

Svatba naboso

Ukrytý Statek Salajna s více než dvousetletou historií vytvoří z vaší svatby nezapomenutelný zážitek. Pohádkově vyhlížející malovaný štít, modrá okna, útulné pokojíčky, z kterých nebudete chtít nikdy odjet. Idylku dokreslí neskutečně milí majitelé, kteří místu dodávají rodinnou atmosféru. Statek Salajna je místem, kde zažijete kouzlo starých časů venkova.

 

Úchvatný design rodinné usedlosti

Nedaleko Prahy zrekonstruovala majitelka penzion v části statku, který koupil její pradědeček v roce 1925. Téměř před sto lety zde zasel kmín, ona dnes zasévá nápady a lásku. Vytvořila kouzelné místo Na Kmíně jako stvořené pro svatby, do kterého se zamilujete na první pohled. Pár kroků od penzionu stojí malebný odsvěcený kostel, kde vám rádi zajistí nezapomenutelný obřad, stejně jako v zahradě, kde můžete protančit střevíce.

Podobné články