Jarní °Amazing novinky

6. června 2024
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Stále ještě máme spoustu neobjevených, nových míst, která stojí za návštěvu. Na pár z těch, které jsme navštívili a přidali do našeho výběru během jara, se můžete podívat v následujících řádcích. 

Apartmány Janíkovy louky 

Z místa, jako je tohle, na vás dýchne historie a to v tom nejlepším slova smyslu. Po více než dvou letech spolupráce s místními řemeslnými mistrys respektem ke krajině kolem, duchu místa a vám poutníkům, vytvořili Janíkovi ten nejmilejší prostor k odpočinku. 

Většina okolních luk a lesů patří k hospodářství a je zde nerušený klid a mír. Vaši návštěvu bude provázet jen zpěv ptáků, nebo kokrhání kohouta z hospodářství odvedle. Ubytovat se můžete ve třech apartmánech podle odstínu vaší nálady. V leseNa louce nebo U studánky. Hned vedle najdete vyhlášenou valašskou hospodu u Janíka, kde na vás čeká útulná a příjemná rodinná atmosféra, ale hlavně vynikající jídlo, což je v místních kopcích celkem rarita, kterou budete mít vy, rovnou u nosu.

Avenue Chalet

V srdci krkonošských hor jsme pro vás objevili dokonalé místo pro rozjímání a odpočinek od všedních starostí. Pod názvem Avenue Chalet se skrývá zcela nový apartmánový hotel s moderně zařízenými pokoji, nacházející se v samotném srdci krkonošských hor. Budete si moct vybrat z 10 elegantních pokojů s vybavenou kuchyňkou a dechberoucím výhledem na sjezdovku Hromovka. 

Ať už vás lákají zasněžené svahy pro zimní sporty nebo působivé letní turistické trasy, je Avenue Chalet ideálním výchozím bodem pro vaše dobrodružství. Špindlerův Mlýn nabízí skvělé možnosti pro zimní sporty, letní turistiku, cykloturistiku a relaxaci v horském prostředí. Městečko je také známé svou příjemnou atmosférou a širokou škálou restaurací, kaváren a dalších služeb pro návštěvníky.

Chalet BERG

Architektonicky čisté linie Chaletu BERG nabízí prostorné a komfortní ubytování až pro 12 osob. V přízemí najdete tři elegantní ložnice a první patro chaletu je středobodem domácího života s útulnou obývací částí, krbem a plně vybavenou kuchyní. Zde také najdete terasu, která pohodlně pojme deset lidí a nabízí vyhřívaný cedrový sud. Ideální místo na pozorování západu slunce. Ve druhém patře se nachází čtvrtá ložnice a nechybí ani wellness zóna s infrasaunou a finskou saunou.

Zažít úchvatné výhledy, pohled do hlubokých lesů a nekonečné modré nebe zalité sluncem. Třpytící se zimní sníh, praskání ohně v krbu a v noci stovky hvězd. Chvíle klidu, kdy si dovolíte vypnout a jen být. 

Aparthouse Lubno

Designová novinka plná prostoru, světla, přírodních materiálů, vysokých stropů a stylových zákoutí. Čekají na vás dva apartmány: jeden pro páry a druhý, větší, pro rodiny nebo partu přátel. Hned při příjezdu vás uchvátí impozantní kulaté okno, u kterého si během pobytu můžete vychutnat svou první ranní kávu. S výhledem do zahrady a na starou jabloň se zde krásně rozjímá.

Součástí tohoto designového stavení je wellness. Relaxovat můžete ve finské sauně, venkovní vířivce, brouzdat trávou na zahradě nebo odpočívat u plápolajícího krbu. Na oplocené zahradě si mezitím mohou hrát děti.

V zimě i v létě oceníte vinný sklípek. Ten zde byl vždy, ale abyste se do něj mohli pohodlně dostat, museli noví majitelé hodně kopat. Těšit se můžete na skvělý výběr vín. V parném létě můžete zůstat v chladu sklípku nebo si víno vychutnat na jedné z venkovních teras.

Willa Wincent

Willa Wincent je od svých počátků součástí historie města a při svém pobytu, tak budete mít možnost objevit i i kus historie designu modernistické polské Gdyně. Když majitelé navraceli vile původní lesk, opřeli se ve velkém o informace o soudobé architektuře města i spolupráci s památkáři. Výsledkem je paleta jedinečných barev, materiálů a textur, které v budově zažijete na každém kroku. Speciálně navržený nábytek a vybavení doplňuje i klasika z ateliérů zvučných jmen polského designu.

Willa může přivítat své hosty v celkem 24 pokojích, přičemž každý z nich se vyznačuje jedinečnou atmosférou i prvky. Vyberte si třeba prostornější apartmán s terasou a užívejte si soukromí s výhledy na moře, nebo zvolte stylový menší minimalistické studio, pokud víte, že se především chcete nechat vtáhnout do víru města.

Doporučujeme určitě nevynechat ani návštěvu snídaňové místnosti, která navazuje na výzdobu z 30. let a styl art deco nebo večerní návštěvu BARu W33.

Které místo nejvíce očarovalo vás? :)
 

Podobné články