Březen, do wellness roubenky vlezem

6. března 2023
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Pranostika říká za kamna vlezem a my víme o 9 kouzelných místech, kde se ohřejete nejen za kamny, ale také v sauně, vyhřívaném bazénu i ve vířivce. Roubenky, chalety, sruby, vůně dřeva a útulná zákoutí. Unikněte ruchu velkoměsta a odpočiňte si relaxací a pobytem v přírodě, která se začíná pomalu, ale jistě probouzet ze zimního spánku. 

 

Roubenka U Babi

Hledáte ubytování s pohodovou atmosférou na samotě uprostřed přírody? Roubenka U Babi vás vtáhne do své útulné náruče a poskytne vám dočasný domov. Nachází se na nejzápadnějším cípu Čech, v obklopení lázeňských měst. Klidně si tu naplánujte dovču ve větší skupině. Pohodlně se tu vyspí 10 osob, ve třech ložnicích. Wellness ve stodole se saunou a vířivkou s výhledem na hvězdnou oblohu je naprostá bomba a grilovačka v nekonečné zahradě volně přecházející ve všeobjímající krajinu je magickým zážitkem. Prozkoumejte krásnou krajinu ašského výběžku nebo se zajeďte podívat do historického Chebu a pohádkového Lokte. 


 

Roubenka SpaSpa

Roubenka, ve které si můžete splnit pohádkové spaní na peci, leží na úplné samotě v kopcích Rokytnice nad Jizerou. Poskytne vám velmi pohodlné zázemí pro objevování Krkonoš. Luxusní wellness v přilehlé dřevěnici nabízí saunu, dřevěnou káď, ochlazovací jezírko a stylovou relaxační zónu. Tady budete určitě trávit hodně času. Najdete tu 4 ložnice s velkými postelemi až pro 12 nocležníků, takže můžete vyrazit s celou partou. Světnici dominují velká kachlová kamna, na kterých se dá krásně odpočívat po náročném výletu a malá kuchyňka, které je plně vybavená. 

 

Luxusní srub Líny

Musíme vás varovat, srub Líný se vám nebude chtít opouštět. Jakmile do něj vstoupíte, máte pocit, že jste se ocitli v jiném světě. Snoubí se zde luxus spojený s domácí atmosférou, kterou ještě prohlubuje všudypřítomné masivní dřevo. Dominantou srubu je otevřený velký prostor s rozlehlým obývacím pokojem a masivními krbovými kamny. V obýváku je velké promítací plátno, kde může klidně běžet filmový maraton. Ve srubu můžete volně využívat vyhřívaný bazén, infrasaunu, solárium nebo chcete-li se v rámci pobytu trochu hýbat, můžete si zaběhat na běžícím pásu. Výhled do krajiny si užijete z vířivky na terase

 

Silverstone Living

I my sem často jezdíme za amazing zážitky. Silverstone nabízí unikátní kombinaci romantické podkrkonošské přírody, luxusního wellness a výjimečně útulné atmosféry dřevěných roubenek. Budou vás tu rozmazlovat vynikající kuchyní i nabídkou služeb, jako jsou masáže, kosmetika, vyjížďky na koních a nejrůznější sportovní aktivity pod vedením olympioničky Lucie Škrobákové. Můžete si tu nechat nachystat individuální balíček služeb, podle vlastních představ. Propojení rodinné farmy a zážitkového spa vás prostě uchvátí. Naprosté soukromí a klid si můžete naplno užít během všedních dnů, kdy je ranč rezervován výhradně dospělým. 

 

Svatá Panna

Chalupa Svatá Panna se nachází v srdci Českého ráje, na úpatí hory Kozákov. Snoubí se tu romantická atmosféra babičinny venkovské roubenky a zároveň moderní zázemí s veškerým vybavením pro komfortní pobyt. V přízemí chalupy je dvoulůžková ložnice s vlastní koupelnou a vstupem na terasu. V patře je k dispozici jeden dvoulůžkový a dva čtyřlůžkové pokoje s přístupem na pavlač. Každý z pokojů má vyhřívanou podlahu. Ve wellness zóne budete zaslouženě odpočívat. Prohřát se můžete v sauně, ve vyhřívaném bazénu nebo ve vířivce. Chcete tuhle dovolenou pojmout aktivně? Nacházíte se na nejlepším výchozím bodě! Hned u chaty začíná několik turistických i cyklo tras. 

 

Roubenka Staňka

Vyrážíte na rodinnou dovolenou a chcete vzít s sebou malé raubíře? Tady se zabaví. Roubenka Staňka poskytuje zázemí jak pro dospělé, tak pro děti, které si vyhrají ve skvěle vybavené herně nebo na venkovním dětském hřišti. Ubytuje se tu až 14 osob ve třech samostatných apartmánech s vlastními koupelnami. Těšit se můžete na velkorysé prostory, vysoké stropy a milé detaily, jako je třeba vinotéka naplněna víny jihomoravských vinařů nebo krbová kamna s matrací a horou polštářů. Co si tady ale naprosto zamilujete je vyhřívaný bazén, sauna a krásná beskydská příroda všude kolem. 

 

Greiner Boutique Mountain Chalet

Chcete se vydat za horskou turistikou? A co tahle do Vysokých Tater? Známe kouzelné místo, kde pro výhledy na vrcholky hor nemusíte ani vstávat z postele. Greiner Chalet je nadstandardně vybavený útulný dům pro 12 osob, na samotě u lesa. Chata prošla citlivou rekonstrukcí a je jako stvořená pro pobyty rodin a přátel. Plně vybavená kuchyň je samozřejmostí, stejně jako dvě koupelny a tři toalety pro pohodlí všech. Z venkovní vířivky se skvěle pozoruje noční obloha plná hvězd a o kousek dál se můžete vyhřívat v malé sauničce. Tohle místo je jako sen, ať už se rozhodnete svůj pobyt strávit pohybem, nebo se budete věnovat lenošení. 

 

Chalet Brandleit

Brandleit je vaše perfektní útočiště v Zillertalu, vaše osobní luxusní chata na naprosté samotě, váš snový rekreační dům pro celou rodinu, který má mnoho neobjevených zákoutí. Je umístěn v Hart im Zillertal a věřte nám, že byste zde stěží hledali tišší a idyličtější místo. Pokud od svého pobytu očekáváte relaxaci v kombinaci s turistickou v horách, nemohli jste si vybrat lepší útočiště. I když sem přijedete ve větší skupině a s dětmi, budete tu mít klid, díky 4 odděleným pokojům. Kromě pečlivě zařízených pokojů a plně vybavené kuchyně zde máte k dispozici také prostornou terasu. Ta je krytá a má přímý přístup do sauny - skvělý výhled na hory zaručen.

 

Chcete se „zašít“ někam na samotu u lesa? Prozkoumejte naši kolekci 96 kouzelných míst, kde budete moc rádi celý den offline. Inspiraci najdete tady

 



 

Podobné články