10 kouzelných míst, kde si užít svatbu jako na zámku

15. března 2021
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Také se vám posunul termín svatby z loňského roku nebo stále nevíte, zda ji vzhledem k opatřením plánovat na ten letošní? Hoďte obavy i starosti za hlavu a zarezervujte si termín na jednom z našich krásných míst. To, co budete pro svůj den opravdu potřebovat, jste jen vy dva, vaši blízcí a krásné prostředí, které vaši svatební atmosféru dokreslí k dokonalosti. A my věříme, že ji žádné opatření neohrozí.

Svatba je tak zásadní téma, že jsme se tentokrát rozhodli naše tipy rozdělit na dva články. V tomto vám nabídneme kouzelná místa pro svatební den na zámku či v místě se zámeckou atmosférou. Protože..kdo by se nechtěl alespoň jednou v životě cítit jako princezna?

 

Mcelský luxus s vůní bylin

Chateau Mcely zná každý, kdo miluje výborné jídlo, aromaterapeutické lázně a ubytování se službami na té nejvyšší úrovni. Že je tohle místo je opravdu unikátní, pocítíte v každém detailu. Pokud se chcete cítit luxusně, vložte důvěru místním svatebním koordinátorkám. S jejich pomocí bude vaše svatba tím nejkrásnějším dnem, který jste vy i vaši hosté kdy zažili.

 

Skvost pod Pražským hradem

V srdci hlavního města se nachází úchvatný Augustine, a Luxury Collection Hotel který byl zrekonstruován ze sedmi historických budov, včetně Augustiniánského kláštera a Svatotomášské pivnice. O ty nejvybranější služby a gastronomické zážitky se postará pozorný personál. Jak dovětek The Luxury Collection napovídá, Augustine patří mezi nejvzácnější a nejvíce fascinující hotely na světě, takže pokud toužíte po něčem opravdu speciálním, už nemusíte dál hledat.

 

Celý zámek jen pro vás

Jedno z nejkrásnějších svatebních míst v jižních Čechách se nachází na břehu řeky Lužnice. Tato obnovená barokní perla nabízí možnost exkluzivního pronájmu celého areálu pro zachování maximálního soukromí. Jako místo pro obřad si můžete v Zámku Mitrowicz zvolit buď zámeckou zahradu, kapli sv. Anny nebo zámecký sál se zrestaurovanými freskami.

 

Zámecká atmosféra u Prahy

S nejrůznějšími sny nevěst mají v Chateau St. Havel natolik bohaté zkušenosti, že jsou schopni vyjít vstříc téměř všem představám. Oddejte se před svými blízkými v zámecké zahradě a svatební noc prožijte v apartmá pro novomanžele ve věži s panoramatickým výhledem do parku. Organizaci můžete nechat na svatebním koordinátorovi a detaily přenechte milému personálu. Na vás je jen cítit se dobře a říci zřetelně ano.

 

Prvorepubliková vila

Tato budova stojí na samotném vrcholu Landeckého kopce, přímo nad Ostravou. Fakt, že se jedná o jediný dům stojící na kopci, přidává vile na jedinečnosti. V areálu Vily Na Landeku si můžete vybrat z několika jedinečných míst pro váš obřad. Nebojte se pojmout svůj den originálně a řekněte si ano pod korunami stromů, na louce nebo na terase v amfiteátru. Krásnu svatbu si ale užijete i ve vnitřních prostorách, a to ať už jste příznivci industriálu nebo spíše elegance.

 

Pohádková svatba v malebném panství

Chateau Hostačov je okouzlující lesní útočiště na venkově, daleko od hluku velkoměsta, s přírodou všude kolem. Je to místo jako stvořené pro váš svatební den v okruhu rodiny a blízkých. Odhalte tajemství svatebního rituálu Chateau Hostačov. Personál pomůže s plánováním a zajistí hladký průběh celého svatebního dne. Kdo by nechtěl usínat v zámeckých pokojích?

 

Užijte si lázeňskou atmosféru

V Luhačovicích vyrostl před více než sto lety nádherný dům, který je nyní vyhledávaným místem pro všechny, kdy si chtějí odpočinout a užít si skvělé jídlo. Pokud se rozhodnete uspořádat svou svatbu právě v Augustiniánském domě, bude váš svazek chránit svatý Tomáš, který je místním patronem. Po divoké veselce by byla škoda odjet domů. Zůstaňte a užijte si nádherné wellness a nezapomenutelné snídaně. 

 

Nechte se hýčktat

Své ano si můžete říci v revitalizovaném anglickém parku z 18. století nebo na zámeckém nádvoří. Po svatebním dni odpočiňte tělu i duši ve Spa by L’Occitane a v nejstarších prostorách zámku si pod klenutými stropy vychutnejte fantastické degustační menu o pěti chodech. Snům se oddáte v jedné z komnat Chateau Herálec, které vás překvapí nejen svou velikostí.  

 

Třípatrový zámecký luxus

Na jih od Prahy se nachází Zámek Ratměřice, který nesmíme při výčtu svatebních tipů opomenout. Je totiž jako stvořený pro konání romantických svateb. Citlivě a moderně zrekonstruovaný zámek, revitalizovaný rozsáhlý park, tryskající fontána, jezírko u terasy zámecké restaurace, svatební apartmá a úžasné gastronomické umění šéfkuchaře společně garantují nezapomenutelné svatební okamžiky.

 

Jen pár kroků od brněnského centra

Náš tip není sice zámek ani podobné sídlo, ale i přesto vám zde dokáží zorganizovat svatbu se slavnostní atmosférou, díky které se budete cítit jedinečně. Velkolepý sál pro svatební obřad, svatební hostina ve stylové restauraci se servisem na úrovni, after party v Clubu Passsage, luxusní ubytování a koordinace po celou dobu plánování až po realizaci svatby. To vše vás čeká v brněnském Hotelu Passage, kde vám zajistí na jednom místa vše, co budete potřebovat. Prostory moderního hotelu bez problému promění ve slavnostní zázemí pro váš sňatek.

Podobné články