Amazing Samsung Summer Cinema Tour po kouzelných místech

21. July 2021
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Léto bez letního kina si prostě nedokážeme představit. Velké plátno, nejlépe nějaká ta klasika, bublinky, deky a dobrá společnost. To, že jsou některá z našich míst pro takový večer jako dělaná, nám bylo jasné už dlouho, a tak jsme spojili síly s naším novým partnerem Samsung a rozjeli jsme velkou Amazing Samsung Summer Cinema Tour, při které jsme mysleli i na vás - čtěte do konce!

Dobrému filmu a bublinkám neumíme říct ne. Kdo by se také v létě bránil? U letního kina ale hrají roli dvě zásadní věci - hodně záleží na místě, kde se film promítá. O tom žádná, doma si umíme udělat kino všichni raz dva, ale najít místo v kouzelné zahradě, obklopené hřebeny hor nebo krásnou loukou poblíž historického stavení - to už se chce trochu porozhlédnout. Proto jsme kontaktovali naše kouzelná místa, která jsou pro takové večerní promítání přímo stvořená a uspořádali jsme vůbec první Amazing kino.

 

Víme, říkali jsme, že u letního kina jsou zásadní dvě věci. Takže ta druhá (možná ještě důležitější než pěkné místo) je kvalitní obrazovka, ze které můžete svůj oblíbený film sledovat. A s tím už bychom si sami neporadili. Dali jsme proto hlavy dohromady s parťáky ze Samsung a za jejich pomoci uspořádali Cinema Tour s filmy promítaných za použití promítací technologie The Premiere, která udělá z každého sledování filmu amazing zážitek.

 

Celou Tour jsme odstartovali v rodinném hotelu Monastery Garden Prague, který nás naprosto uchvátil svými historickými prostory s překrásnou pavlačovou zahradou. Ta si o promítání prostě říkala, a protože to sem z Karlína nemáme daleko, bylo tohle kouzelné místo jasným adeptem na naši Samsung Cinema premiéru. 

 

Pozvali jsme také naše obchodní partnery a zahájili večer jahodovou polévkou s bublinkami, ovocnými talíři a naprosto famózním kombem tortillas & guacamole s nachos. Po tomhle královském pohoštění hrozilo, že si dopřejeme šlofíka v některém z hotelových pokojů. Letní atmosféra ale převládla, a tak jsme se spokojení odebrali do plážových sedaček a počkali si na začátek filmu Vzpomínky na Itálii. Úžasné záběry z Toskánska na staré italské vily, kde hlavní postavy konzumují skvělé těstoviny a k tomu si dávají sklenku vínka - řekněte sami, je něco víc “summer friendly”? Hotelový personál se o nás navíc dokonale postaral a kontroloval dostatečné množství bublinek po celou dobu promítání.

 

Už se nemůžeme dočkat dalších filmových zážitků, které máme se společností Samsung naplánované na našich úžasných místech s magickou atmosférou jako jsou Penzion Jurášek, Hotel Freud a Cattaleya v Beskydech, Café Fara na jižní Moravě, středočeský Statek U Prahy nebo Náš Mlýn nedaleko Olomouce. Kruh se poté uzavře opět v Praze, kde se na závěr léta potkáme v hotelu The Grand Mark Prague

A teď to slibované překvapení - díky spolupráci se Samsung pro vás chystáme na našich sociálních sítích soutěž o úžasnou novinku, lifestylovou TV, která jednoduše promění váš obývák ve světovou galerii a místo obrazovky se můžete kochat uměleckými díly podle vašeho gusta. A kdo dočetl až do konce, zaslouží si ještě jednu odměnu - s kódem AMAZINGSAMSUNG20 dostanete při objednání této krásky na e-shopu 20% slevu. Takže Stay tuned a filmovým zážitkům zdar!

P.S.: Podrobnosti o nejnovějších Samsung vychytávkách najdete zde.

 

Autor úvodní fotky: Zhifei Zhou / Unsplash

Similar articles