Amazing Samsung Summer Cinema Tour po kouzelných místech

21. července 2021
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Léto bez letního kina si prostě nedokážeme představit. Velké plátno, nejlépe nějaká ta klasika, bublinky, deky a dobrá společnost. To, že jsou některá z našich míst pro takový večer jako dělaná, nám bylo jasné už dlouho, a tak jsme spojili síly s naším novým partnerem Samsung a rozjeli jsme velkou Amazing Samsung Summer Cinema Tour, při které jsme mysleli i na vás - čtěte do konce!

Dobrému filmu a bublinkám neumíme říct ne. Kdo by se také v létě bránil? U letního kina ale hrají roli dvě zásadní věci - hodně záleží na místě, kde se film promítá. O tom žádná, doma si umíme udělat kino všichni raz dva, ale najít místo v kouzelné zahradě, obklopené hřebeny hor nebo krásnou loukou poblíž historického stavení - to už se chce trochu porozhlédnout. Proto jsme kontaktovali naše kouzelná místa, která jsou pro takové večerní promítání přímo stvořená a uspořádali jsme vůbec první Amazing kino.

 

Víme, říkali jsme, že u letního kina jsou zásadní dvě věci. Takže ta druhá (možná ještě důležitější než pěkné místo) je kvalitní obrazovka, ze které můžete svůj oblíbený film sledovat. A s tím už bychom si sami neporadili. Dali jsme proto hlavy dohromady s parťáky ze Samsung a za jejich pomoci uspořádali Cinema Tour s filmy promítaných za použití promítací technologie The Premiere, která udělá z každého sledování filmu amazing zážitek.

 

Celou Tour jsme odstartovali v rodinném hotelu Monastery Garden Prague, který nás naprosto uchvátil svými historickými prostory s překrásnou pavlačovou zahradou. Ta si o promítání prostě říkala, a protože to sem z Karlína nemáme daleko, bylo tohle kouzelné místo jasným adeptem na naši Samsung Cinema premiéru. 

 

Pozvali jsme také naše obchodní partnery a zahájili večer jahodovou polévkou s bublinkami, ovocnými talíři a naprosto famózním kombem tortillas & guacamole s nachos. Po tomhle královském pohoštění hrozilo, že si dopřejeme šlofíka v některém z hotelových pokojů. Letní atmosféra ale převládla, a tak jsme se spokojení odebrali do plážových sedaček a počkali si na začátek filmu Vzpomínky na Itálii. Úžasné záběry z Toskánska na staré italské vily, kde hlavní postavy konzumují skvělé těstoviny a k tomu si dávají sklenku vínka - řekněte sami, je něco víc “summer friendly”? Hotelový personál se o nás navíc dokonale postaral a kontroloval dostatečné množství bublinek po celou dobu promítání.

 

Už se nemůžeme dočkat dalších filmových zážitků, které máme se společností Samsung naplánované na našich úžasných místech s magickou atmosférou jako jsou Penzion Jurášek, Hotel Freud a Cattaleya v Beskydech, Café Fara na jižní Moravě, středočeský Statek U Prahy nebo Náš Mlýn nedaleko Olomouce. Kruh se poté uzavře opět v Praze, kde se na závěr léta potkáme v hotelu The Grand Mark Prague

A teď to slibované překvapení - díky spolupráci se Samsung pro vás chystáme na našich sociálních sítích soutěž o úžasnou novinku, lifestylovou TV, která jednoduše promění váš obývák ve světovou galerii a místo obrazovky se můžete kochat uměleckými díly podle vašeho gusta. A kdo dočetl až do konce, zaslouží si ještě jednu odměnu - s kódem AMAZINGSAMSUNG20 dostanete při objednání této krásky na e-shopu 20% slevu. Takže Stay tuned a filmovým zážitkům zdar!

P.S.: Podrobnosti o nejnovějších Samsung vychytávkách najdete zde.

 

Autor úvodní fotky: Zhifei Zhou / Unsplash

Podobné články