10 míst pro rodiče s dětmi, kde mají volné prázdninové termíny

26. května 2021
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Najít místo, které svou krásou a designem inspiruje a zároveň se v něm děti necítí jako nevítaní návštěvníci, není tak snadné, jak by se mohlo zdát. Čisté linie s kvalitními materiály se ale můžou stát prostorem, kde o spokojených  dětech celý den neuslyšíte. Zároveň se nemusíte bát, že byste se v něm cítili jako v plastové herně. Vezměte celou rodinu a vyražte na jedno z našich kouzelných míst, od kterých jsme pro vás zjistili volné termíny ubytování. Ale pozor - rychle se plní, tak si pospěšte.

 

Novohradská perla

Toto je opravdová nádhera. Celá chata se zahradou a koupacím jezírkem splňuje idylu, ze které se vám nebude chtít odjíždět. Při stavbě pracovali majitelé co nejvíce s voňavým dřevem, které z Chalupy Svébohy vytváří i přes luxusní vybavení vřelé místo. Chalupa pojme až třicet spoluvýletníků, můžete si tedy naplánovat pobyt jak s celou rozšířenou rodinou, tak s několika přáteli. Uvařte si kávu a užijte si ráno její vůni s pohledem na všeobjímající klid zahrady, kde můžete nechat pobíhat děti jak se jim zlíbí.

Volné termíny: 21.-28.8.2021

 

Zvenku historie, uvnitř současnost

Tady si nemusíte plánovat čas stravování ani nejrůznějších procedůr. Zarezervujte si roubenku úplně celou a prožijte ji naprosto dle svého. Byla vytvořena pro všechny, co hledají útočiště, klid a ubytování bez nutnosti dělat kompromisy. Jedete sice do hor, ale uvnitř Roubenky Liška na vás čeká plné vybavení a moderní design. Děti si mohou si vyhrát v dětském koutku a nechat rodiče relaxovat v prostorném obýváku. Sousedy rušit nebudete, tak nechte tentokrát děti, ať si souboj o hračky mezi sebou vyřeší sami.

Volné termíny: ještě jich zbývá poměrně dost

 

Romantika na statku

Statek Salajna je naše klasika. Nejčastěji je využíván jako útočiště pro ty nejkouzelnější svatby, ale rád vítá i rodiny s malými i staršími dětmi. Celé stavení s velkorysou zahranou je obklopeno lesy. Tak nasaďte sportovní boty, vyražte s celou bandou na procházku a užijte si blahodárné ticho. Pokud jste staromilci a dokážete ocenit kouzlo starých časů, pokoje a styl statku vás uchvátí. Prostor si drží romantickou linku, od kachlových kamen po dobový nábytek, včetně úžasných křesel halabala.

Volné termíny: 31.5.-4.6., 13.-18.6., 27.6.-2.7., 25.-30.7., 16.-20.8., 23.-27.8.2021

 

Idyla pro děti i jejich rodiče

Apartmány Kocourek jsou pro pobyty s dětmi jako stvořené. Vše jim přizpůsobují, ale zároveň se jim povedlo neztratit svůj styl a šmrnc. Pokud jsou vám nepříjemné pohledy ostatních ubytovaných v hotelech, kteří nemají pro vyšší tón hlasu vašeho dítka pochopení, tady vám bude dobře. Majitelé s jejich dováděním počítají. Pro malé děti je na dvoře hřiště s umělým trávníkem, plastový domeček, trampolíny, prolézačky a mnoho dalších hraček. Na hřišti se zabaví malé i větší děti a rodiče mohou relaxovat na jednom ze tří venkovních posezení.

Volné termíny: všechny kromě 10.7-21.8.2021

 

Na hranici valašské divočiny

Nenechte se zmást, penzion Na Kraji lesa má krásné pokoje i exteriér. Tuto fotku jsme protentokrát vybrali schválně. Zahrada s dětským domkem, ke kterému se musí dostat dobrodružnou cestičkou plnou přírodních překážek, nás nadchla. Lesní hřiště nenechá žádného malého objevitele klidným. Součástí tohoto milého místa je mimo jiné restaurace, biotopové jezírko a wellness, takže pokud hledáte místo, kde vám zařídí vše podle vašich představ a na vás bude jen pobyt si užít, jste tu správně.

Volné termíny: ještě jich zbývá poměrně dost

 

Dětský ráj

Asi vám nemusíme napovídat, jaké návštěvníky mají v Babyhousu nejraději. V samotném srdci Beskyd vyrostl domek se třemi byty pro větší skupinu malých i větších raubířů. Tady se nebudou nudit ani ti nejdivočejsí z nich. Dětský koutek plný hraček a her je zabaví na několik dní dopředu. Když vám bude počasí přát, vypusťte je na oplocenou zahradu a nechte prolézat na hřišti. Vy na ně zatím můžete dohlížet z pohodlné sedačky na zastřešené terase nebo je nechat samotné a užít si bublinky ve venkovní vířivce.

Volné termíny: Malý Princ 26.-30.7., 16.-20.8., 26.-31.8., V medvědím brlohu 26.-30.7., 16.-31.8., Nebe 12.-16.7., 26.-30.7., 21.-31.8.

 

Venkovská renesance v Kašperských horách

Na Šumavě, na kraji města Kašperské hory, čeká na své hosty Pension Grantl. Pokud máte větší děti, vyražte s nimi na jih Čech a užijte si aktivní dovolenou dle svého gusta. Okolí je jako stvořené pro nejrůznější výlety a tůry po nedotčené přírodě. Přijít se ale do tohoto pensionu jen vyspat by na druhou stranu byla velká škoda. Pokoje jsou vytvořeny v prvorepublikovém stylu a z vaší dovolené vytvoří výjimečný zážitek. Více než sto let staré stavení nabízí atmosféru, která na děti působí jak z pohádky o velkostatkáři.

Volné termíny: pár jich ještě zbývá v apartmánu Vltava

 

Komfort v centru krásných Prachatic

Pokud máte rádi cyklovýlety a rádi se necháváte unést historickými městy, vyberte si pro svůj výlet Bed & Bike Prachatice. Krásné apartmány najdete v budově přímo na náměstí. Když vejdete do pokoje, překvapí vás velkorysý prostor, kde by byla škoda zůstat jen na jednu noc. Využijte BB pro celý týden, milá paní provozní vám pomůže se vším, co budete na svém pobytu potřebovat. Interiér, nábytek a doplňky jsou vybrány s tou největší pečlivostí, vysoké matrace a masiv a kuchyňská deska z kamene mluví sami za sebe.

Volné termíny: ještě jich zbývá poměrně dost

 

Chalupa s přívlastkem

Že jste tu s dětmi správně poznáte už při prvním vkročení do stavení. Majitelé jezdili tak dlouho po dovolených s dětmi, až se rozhodli, že vytvoří ubytování, ve kterém všechny své poznatky zúročí. Chalupa s přívlastkem je místem, které vás uchvátí už na první pohled. Tlumenější barvy v kombinaci s dětskými hračkami jsou volené tak, aby děti bavily a rodiče nerušili v jejich rozjímání. Vaše ratolesti si vyhrají v herně do syta, ale vy ani nepoznáte, že jste v místě pro děti určeném.

Volné termíny: 29.8.-1.9.2021

 

Wellness pro dospěláky a divoká herna pro lumpíky

Toto místo bylo pro jeho majitele srdcovkou už dlouhá léta. Rekreovat se do Brejlovky jezdili už jejich prarodiče a oni si přáli uchovat její kouzlo pro sebe i hosty, které si najdou toto severské místo a stráví v něm své volné dny. Vytvořené je funkčně tak, aby vám v něm nic nechybělo a mohli jste si užít ničem nerušený odpočinek. Ani nepoznáte, že nejste doma, vozit si s sebou nemusíte skoro nic. Zavřete se do sauny nebo vířivky a (starší) děti nechte dovádět v barevné herně plné hraček, ze které budou úplně vedle.

Volné termíny: 7.7.-14.7., 29.7.-5.8., 26.8.-30.8.2021

Podobné články