Teambuilding na sněhu u našich sousedů

13. listopadu 2023
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Užijte si týmové stmelování na sněhu a ozvláštněte teambuilding výjezdem za hranice. Na polské i slovenské straně jsou skvělé podmínky pro lyžování, běžky i skialpové výšlapy. V článku najdete 7 tipů na kouzelné zázemí pro mimořádný firemní zážitek. 

 

POLSKO

Mercure Resort & Spa

Na polské straně Krkonoš, přímo na hranici národního parku, v sousedství lesa a pod velkolepým masivem Sněžky jsme objevili místo, kde zažijete teambuiding plný horských zážitků a radostí. Mercure Resort&Spa se může pochlubit pěti hvězdami a vše, co v názvu slibuje, tu najdete v té nejlepší podobě. Nové a vysoce stylové interiéryluxusní wellness s výhledem do horské přírody i tradiční (polskou) krkonošskou kuchyni v moderním podání. Kolegy můžete ubytovat buď v apartmánech nebo ve dvoulůžkových pokojích. Utužujte vztahy na svahu a vyhněte se sešroubovanému firemnímu programu. Největší ski areál v polských Krkonoších Szrenica nabízí 12 km udržovaných tras různých úrovní a vy to budete mít z hotelu jen pár minut pěšky.  


Tremonti Hotel Karpacz

Další možnosti nabízí Karpacz, polské městečko jen kousek za hranicemi. Tremonti Hotel Karpacz ve svém názvu navazuje na tři velikány zdejší krajiny - Śnieżka, Kopa a Skalny Stół. Vy je budete mít ze svého pokoje jako na dlani a tušíme, že ten výhled se stane i jednoznačnou výzvou k objevování zdejší kouzelné i jedinečné horské krajiny. Právě díky svému umístění je hotel skvělým výchozím bodem pro solidní túry i méně náročné toulky národním parkem, ale také pro všechny ostatní horské aktivity. Můžete pro kolegy kromě lyžování naplánovat výlet na skialpech. I tady si můžete teambuilding zpestřit odpočinkem ve wellness. Nejde si nevšimnout, že se majitelé hodně inspirovali v Itálii. Poznáte to nejen v interiéru, ale také v místní kuchyni. V Tremonti se budete cítit v tom nejlepším slova smyslu trochu jako doma a trochu jako v italských Alpách.


Hotel Seidorf *****

Potřebujete teambuilding šitý na míru? V Seidorfu vám s plánováním pomohou. Stylové prostory, prvotřídní menu, báječné wellness&spa, ale i umění a sport. A to vše v krásné horské scenérii. Na své si zde rozhodně přijdete. Hotelové pokoje jsou zařízeny v šesti různých standardech a vždy jsou neotřelou kombinací moderního a tradičního horského stylu. Z každého z nich se můžete kochat výhledy na krkonošská panoramata či malebnou lagunu Sosnówka. Kromě zimních radovánek se tu můžete opravdu těšit na skvělé wellness. V nepřeberném množství relaxačních procedur, masáží a rituálů si zcela jistě každý najde to své. Nás okouzlily venkovní vířivky a hlavně infinity pool s infinity výhledy. Tohle místo je jako stvořené pro firemní výjezd za sportem i relaxem. 


EN Hotel

V Zakopane jsme objevili kouzelné útočiště uprostřed majestátní přírody Tatranského národního parku. Místo, kde jste zcela obklopení energii hor, kde můžete jednoduše jen tak být a plně regenerovat. Tak jednoduché a opravdové to je, stejně jako hory, stejně jako Tatry. S dostatečným předstihem si můžete zamluvit více pokojů jen pro firmu. Mají jich tu 15 s celkovou kapacitou 32 osob. Interiérům vévodí základní trojice materiálů - kámen, dřevo, len a jejich krása zde dokonale vyniká v jejich jednoduchosti. A to vše v návaznosti na lokální tradici a zdroje a v úžasně citlivém provedení. Kolem hotelu vede stezka přímo na jeden z nejznámějších polských tatranských vrcholů Kasprowy Wierch. Můžete využít i pohodlnější variantu a vyvézt se nahoru lanovkou - dolní stanice lanovky je jen pár set metrů pod hotelem. Když napadne dost sněhu, nasaďte skialpy a stoupejte na vrchol rovnou od chaty. Užijte si s kolegy dlouhé snídaně a naplánujte akční plán pro týmové sdružování


SLOVENSKO 

Salamandra resort a hotel

Hluboko v srdci Štiavnických vrchů daleko od velkoměsta najdete hotel Salamandra, jako stvořený pro neformální firemní teambuilding. Je-li cílem vašeho firemního výjezdu týmová proměna, pak vřele doporučujeme zajet s kolegy na tohle místo, daleko od hluku města a divokých barů. Kolegy můžete ubytovat klasicky po dvojicích, nebo ve větších apartmánech. Vaše chuťové buňky si tu též přijdou na své. V místní restauraci vaří především slovenské klasiky obohacené o sezónní suroviny z lokálních farem, bylinky z vlastní zahrádky a domácí med. Mají tu dokonce konferenční místnost, takže součástí vašeho programu může být klidně prezentace i školení. Spojte firemní poradu s aktivním odpočinkem a utužte nejen vztahy, ale i zdraví. Skvěle si odpočinete i ve vířivce nebo finské a parní sauně


Hotel Björnson & Björnson Tree Houses

Chcete jako firemní teambuilding zažít něco netradičního? Vydejte se pod vrchol Chopok, do jedinečného komplexu, kde si můžete vybrat z ubytování mezi Hlavní chatou, Villou a unikátními Tree Houses. Pokud si vyberete unikátní dřevěné domky, zažijete naprosté splynutí s okolní přírodou. Rovnou na lyžích se z hotelu dostanete do střediska Jasná, které nabízí 46 km sjezdovek. A pokud jste milovníkem běžek, stopa na vás čeká hned vedle komplexu. Ochutnejte tradiční slovenské speciality v hotelové restauraci s terase s výhledy na panorama Nízkých Tater. Komplex nabízí také polopenze. Večery se mohou nést v odpočinkovém režimu, třeba v sauně nebo horkých venkovních kádích s výhledy na okolní vrchy. To je za nás naprostý zlatý hřeb. 


Grand Hotel Kempinski High Tatras

Pokud chcete pro zaměstnance přichystat něco opravdu mimořádného, vsaďte na luxusní prostředí světoznámého hotelu Kempinski. Budete tu v obklopení doslova pohádkových až kýčovitě krásných kulis, s výhledy na vysoké štíty Tater na jedné straně a na ledovcové jezero na druhé straně. Vítejte v mezinárodně oceněném nejlepším historickém hotelu v Evropě! Ze třech historických budov, které vznikly v rozdílném období, se zrodil impozantní hotelový komplex, který neobyčejným způsobem zachycuje půvab královských časů a zároveň poskytuje nadstandardní luxus a pohodlí dnešní doby. Až vejdete do jednoho z nejlepších a nejkrásnějších Spa Luxury zón v Evropě s dechberoucím výhledem přímo z bazénu, už nebudete chtít nikdy odejít. Zvláště, když se ponoříte do nejrůznějších spa procedur. Ven vás vyláká snad už jen okolní příroda, která nabízí nespočet výletních cílů, turistických tras i lyžařských sjezdovek. Jsme si docela jistí, že tento zážitek zůstane v paměti všech kolegů hodně dlouho.

 

Podobné články