Poslední jarní wellness: Pět kouzelných míst pro relax

22. května 2024
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Jaro je období plné kontrastů. Zatímco sluníčko již příjemně hřeje, občas nás ještě překvapí chladné a deštivé dny. To je ideální čas pro wellness pobyty, kde se můžete zahřát v sauně nebo vířivce a zároveň si užít první paprsky. Projděte si s námi pět kouzelných míst, kde si můžete užít nezapomenutelný jarní odpočinek.

Apartmány Český ráj & Biokolna

V srdci Českého ráje, jen hodinu a půl od Prahy, najdete apartmány ideální pro milovníky přírody a ekologie. Biokolna je postavena z lokálního dřeva a nabízí luxusní privátní wellness s finskou saunou a venkovním ochlazovacím bazénem. Užijte si domácí snídaně, které vám přinese přímo na pokoj majitel a vychutnejte si vyhlášené lívance​. 

Endemit Boutique Hotel & Spa

V Beskydech najdete moderní Endemit Boutique Hotel & Spa, který kombinuje luxusní ubytování s přírodními prvky. Hotel nabízí širokou škálu wellness služeb, včetně sauny s výhledem na hory a venkovního vyhřívaného bazénu. Kromě odpočinku si tu i pochutnáte, lokální suroviny, tradiční recepty a výborná moravská vína jsou základem a filosofií skvělé hotelové restaurace s konceptem otevřené kuchyně. Perfektní místo pro ty, kdo hledají klid a regeneraci v prostředí krásné přírody.

Resort Kovárna Frýdštejn 

V Resortu Kovárna ve Frýdštejně se můžete těšit na stylové wellness centrum s vnitřním bazénem, finskou saunou a vířivkou. Pečlivost a vytříbený vkus majitelů najdete schovaný i v těch nejmenších detailech. Každý kousek nábytku je svědomitě zvolený tak, aby výsledek působil jako pastva pro oči a poskytl maximální pohodlí a zasloužený odpočinek. Každé apartmá je jiné a každé si vás získá svým vlastním kouzlem. Resort patří zamilovaným. Nikam nespěchejte a věnujte se sami sobě. 

Hotel Ostrov

Uprostřed lesů, skal a rybníků dobijete energii v příjemném prostředí hotelu s bazénem a privátním wellness. Hotel Ostrov v Labských pískovcích nabízí úchvatné výhledy a moderní wellness centrum s vnitřním bazénem, vířivkou a saunami. Je ideální volbou pro ty, kdo chtějí kombinovat odpočinek s outdoorovými aktivitami, jako je pěší turistika nebo cyklistika v okolních skalách​. Okolí Českosaského Švýcarska nabízí nepřeberné množství turistických tras, které zvládnou i ti nejmenší.

Boutique Hotel SwissHouse

V Mariánských Lázních doporučujeme Boutique Hotel SwissHouse. Zažijte Mariánky trochu jinak. Hotel je mimo centrum, obklopený pohádkovou krajinou lázeňských lesů a parků. Je to místo, kde už ve dveřích voní domácí buchty, z oken vás konejší pohled do zahrady a starosti se rozplynou pod rukama profesionálního maséra. Po wellness procedurách si můžete vychutnat procházku po krásném lázeňském městě nebo navštívit některou z místních kaváren​. 

Všechna místa, které vám bez ohledu na počasí poskytnou potřebný odpočinek a načerpání nové energie, najdete na našem webu v sekci inspirace celý den v županu.

Podobné články