6 + 1 tip, kam se ve dvou vydat na Valentýna

22. January 2019
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

První tři týdny nového roku 2019 máme za sebou a podle pravidla 21 dní jsme si tak určitě vytvořili nové pozitivní návyky pravidelného cvičení, posilování, hubnutí, méně pití a kouření, že? Pojďte se s námi ale zaměřit na jiné předsevzetí, které si ať přímo nebo nepřímo dáváme snad úplně všichni, a to trávit více času s těmi nejbližšími. Blíží se totiž den svatého Valentýna, ideální čas někam vyrazit se svou drahou polovičkou.

 

Buddha-Bar Hotel

Jste z Prahy, ale nechce se vám vyjíždět nebo naopak jste mimopražští a zrovna byste se rádi prošli tou naší matkou měst? V centru rušného města najdete poklidnou oázu v podobě pětihvězdičkového Buddha-Bar Hotelu. Luxusní pokoje vás překvapí osobitým stylem s designovými i historickými prvky, ale opravdové hýčkání zažijete v místním spa nebo při masážích a procedurách s nádechem Orientu.

 

Panství Dlouhá Lhota

Další kouzelné místo, které je pro svátek zamilovaných jako stvořené, je jedna z našich posledních novinek. Panství Dlouhá Lhota v malebné brdské krajině nedaleko Prahy nabízí dvoudenní valentýnské balíčky s programem a rozsáhlým wellness. Nebo se můžete vypravit jen do místní restaurace Konírna na speciální valentýnské menu a kalorie pak spálit procházkou po zámeckém parku.

 

Apartmány Antico

Vinice sice v zimě zejí prázdnotou, ale víno se pije celoročně a jihomoravský Mikulov je kouzelný za každého počasí. V jednom ze tří apartmánů Antico v renesančním domě ze 17. století budete mít naprosté soukromí, navíc s jedinečnou atmosférou. Ideální místo pro milovníky vína a sýrů, kteří chtějí na Valentýna někam do ústraní a nepotřebují hotelové a wellness služby. Ale luxusní vanou v prostoru nepohrdnou.

 

Prosecco residence Marko

Na jižní Moravě zůstaneme a přemístíme se jen do nedalekých Valtic. Tam, v residenci Marko, se pro změnu snoubí italské Toskánsko s tradiční moravskou pohostinností a v moderní "prosekárně" můžete vybírat ze 30 druhů prosecca. V nabídce valentýnského pobytu je zahrnuto speciální menu během romantické večeře při svíčkách a sladké překvapení s lahví prosecca na pokoji.

 

Quisisana Palace

Co může být více romantického než strávit Valentýna v ikonickém hotelu, který byl postaven právě z lásky? Legendární rezidence v srdci Karlových Varů poutá pozornost dodnes a bude vám tam tak dobře, že hotel ani nebudete chtít opustit. Elegantní pokoje, luxusní spaní, skvělé wellness. Po sauně se naložíte do vířivky nebo se můžete oddat péči zkušených masérů a prostě jen relaxovat.

 

Alt Straninger

Pořád to není to pravé, zamilované? A co třeba luxusní historický pokoj v renesančním domě ze 14. století? V Českém Krumlově najdete malý penzion Alt Straninger, kde vám bude opravdu dobře, navzdory legendám, že tam občas straší. Obklopí vás útulná atmosféra malovaných stěn a ručně vyřezávaných stropů a trámů, vyspíte se do růžova na vysokých matracích a milý personál vám přinese snídani až do postele.

 

BONUS - Zámek Liblice

Naším bonusovým tipem je zámecký hotel Liblice, kam můžete vyhrát pobyt na 2 noci v soutěži na Instagramu Amazing Places. Protože kde jinde strávit romantický pobyt ve dvou než na zámku. Zámek Liblice najdete pár minut od Mělníka a v nabídce mají nespočet zajímavých pobytových balíčků. Nás zaujal právě soutěžní pobyt „postel plná růží“, kde vás čeká zámecký pokoj s rozestýlkou manželské postele s lístky růží a lahví sektu. Kytici růží dostanete i při příjezdu a tu pravou romantiku zažijete jak během tříchodové večeře při svíčkách, tak v privátním wellness.

 

Ať už si vyberete cokoliv nebo vyrazíte objevovat jiná kouzelná místa, přejeme vám spoustu zážitků a samozřejmě lásku nebeskou :)

Similar articles