Prázdniny na chalupě s bazénem

25. května 2024
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Léto je za dveřmi a je nejvyšší čas zamluvit si kouzelnou chaloupku na svou dovolenou. Abychom vám to ulehčili, posíláme pět tipů na místa, u kterých garantujeme, že si po dovolené u moře ani nevzdychnete - naopak si zavzpomínáte na své oblíbené prázdniny u babičky s koupacím osvěžením v bazénu jako bonusem. 

Růžová chalupa
Růžová chalupa ve Rtyni v Podkrkonoší je místo, kde se budete cítit jako doma. Majitelé, rodina Šimánků, jsou skvělí hostitelé, kteří chalupu neustále vylepšují. Těšit se můžete na soukromou saunu, finský koupací sud a od května do září na krytý vyhřívaný bazén. Navíc, pokud budete chtít, zde můžete narazit i na samotné majitele, kteří si rádi popovídají o svých cestách po světě, od Aljašky po Pacifik, mají co vyprávět​​.

 

Chata pod hvězdami
Chata pod hvězdami je ideální volbou pro ty, kdo chtějí zažít romantiku pod hvězdnou oblohou. Tato chalupa nabízí nejen bazén se slanou vodou a wellness zónu se saunou a vířivkou, ale i nádherný výhled na okolní krajinu. Užijte si klidné večery, při kterých díky minimálnímu světelnému smogu můžete přímo z terasy vidět hvězdy, které jste ještě nikdy nezahlédli. 


Roubenka Oliver
Roubenka Oliver v Orlických horách vás okouzlí svou tradiční architekturou v kombinaci s moderním vybavením. K dispozici má velký bazén, který je ideální pro letní osvěžení. Roubenka je skvěle vybavená pro rodiny s dětmi, nechte děti vydovádět v zahradě nebo v dětském koutku. Jsou tu pro ně připravené židličky, hračky, a dokonce i nočník.


Chalupa nad Popelkou
Chalupa nad Popelkou je zhruba 200 let stará budova, kterou se manželé rozhodli s láskou zrekonstruovat. Najdete ji v Českém ráji což je ideální místo, kde si užijete klid a pohodu uprostřed nádherné přírody. Chalupu obklopuje stylová zahrada s bazénem, finskou saunou s ochlazovací kádí a také s klouzačkou, houpačkou a trampolínou pro děti.


Chata Libeč
Chata Libeč je skvělým místem pro ty, kdo hledají klidné útočiště v přírodě. Tato chata nabízí vše, co potřebujete pro pohodovou dovolenou, včetně moderního vybavení a krásného okolí plného příležitostí k procházkám a výletům​. Na zahradě najdete kromě bazénu i luxusní wellness. Vydechněte si na terase se sklenkou dobrého vína z naší vinotéky, zrelaxujte se v sauně a užívejte si krásné výhledy přímo z vířivky. Pronajměte si celou chatu pro společné chvíle s rodinou nebo přáteli. Chata nabízí ubytování pro 16 lidí, 5 samostatných pokojů s koupelnami a obytné snížené podkroví pro děti.

Každá z vybraných chalup nabízí jedinečnou atmosféru a možnosti, které zaručí, že vaše prázdniny budou plné pohody a nezapomenutelných zážitků. Ať už hledáte romantický únik nebo rodinnou dovolenou, zmíněná místa vás určitě nezklamou.

Podobné články