Luxusní ubytování, kde si budete připadat jako v ráji

31. července 2023
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Všichni žijeme ve světě, kde je čas nejcennější komoditou. Proto využijte naší důmyslné  selekce a zaměřte se na místa, kde se letní dovolená stane ztělesněním požitkářství. Upper Class pro nejnáročnější klientelu máme v malíčku. Víte, jak vypadají zážitky povýšené na bezkonkurenční úroveň? Tady to zjistíte.

 

Golden Hill Country Chalets & Suites

Konečně jste si našli čas na sebe! Vaše dovolená v ráji může začít. Tento malý kousek rajské zahrady najdete mezi kopci v St. Nikolai v Sausal v jižním Štýrsku. Golden Hill je kouzelným útočištěm pro tu nejnáročnější klientelu. Je to místo vám poskytne pocit bezpečí, soukromí a luxusní relaxace. Ubytovat se můžete v jedné ze 6 chat, nebo v úchvatném podkrovním loftu. Každý den můžete začít v idylické zahradě s přírodním jezírkem o rozloze 600m². V prostorách chaletu se budete cítit jako doma. Přesně tak vřelou atmosféru tady majitelé vytvořili. Chaty jsou zařízeny ve venkovském stylu, mají vlastní krb a soukromé lázně. Chápeme, že celodenní pobyt v luxusu je velmi lákavý, ale pokud byste si jeli i pro aktivní zážitky, můžete se tu třeba proletět v horkovzdušném balónu, zahrát si golf, vyvětrat se na motorce nebo se projet na koni. 

 
Ambassador Wine Club - ReBorn

Milovníci vína zbystřete. Ambassador Wine Club je komorní projekt zaměřený na nabídku vín těm nejnáročnějším klientům. Proto je součástí farmy velký vinný sklep s italskými a francouzskými víny. ReBorn je jedno z nejunikátnějších míst v Česku. Místo se dá pronajmout pouze jako celek až pro 12 osob za celkovou cenu 50.000 Kč na noc, ale odměnou je pobyt včetně degustační večeře s vinným párováním, snídaně a soukromí na rozlehlém pozemku, které jinde u nás nezažijete. ReBorn hostí špičkového šéfkuchaře, kteří pomocí regionálních bio surovin vytváří tu nejlepší možnou gastronomii s důrazem na dokonalé snoubení pokrmů s nejlepšími víny. šesti apartmánech bude mít každý z hostů dostatek osobního prostoru, ten společný si pak můžete užívat ve Stodole nebo na jedné ze dvou teras. Všude tu budete obklopeni zelení. 


Grand Hotel Kempinski High Tatras

Představte si ten nejromantičtější příběh jen o vás dvou. V kulisách dokonalého pětihvězdičkového hotelu, který dýchá historií a překypuje luxusem. Aby toho nebylo málo, stojí přímo u kouzelného ledovcového jezera, obklopeného majestátními horami. Vítejte v mezinárodně oceněném nejlepším historickém hotelu v Evropě! Luxusní Grand Hotel Kempinski High Tatras se nachází na jednom z nejkrásnějších míst Vysokých Tater, ve výšce 1351 metrů nad mořem, přímo u Štrbského plesa. Hotel je koncipován tak, aby uspokojil tu nejnáročnější klientelu. Nechte se hýčkat v jednom z nejkrásnějších wellness na světě. Odpočívejte u bazénu s impozantním výhledem, prohřejte se v saunách, a pak se oddejte do rukou profesionálů během spa procedur. Rezervujte si stůl v Grand Restaurant, čeká vás další nepopsatelný zážitek. 


Apartmá Staré Město Praha by Chateau Mcely

Odměňte se ubytováním v elegantním prostředí, které rozněžní a uspokojí i ty nejnáročnější hosty. Nebudete litovat. Dvoupokojové apartmá bylo vytvořeno propojením Chateau Mcely a historické Prahy, takže v sobě snoubí kouzlo obou míst. Stejně jako na zámku, i zde ze všech koutů dýchá nadčasový design, který si bravurně hraje s luxusními materiály, barvami a světlem. Z kuchyně se přes obývací pokoj s jídelnou dostanete do hlavní ložnice. A až vstoupíte do přilehlé koupelny, je dost možné, že už se vám z apartmánu nebude chtít ani na vteřinu ven. Najdete zde také knihovnu, která navazuje na druhou ložnici s koupelnou. Byt má rozlohu 180 metrů čtverečních, takže tu klidně můžete na čas bydlet s dalším párem a stále budete mít dostatek svého prostoru a soukromí. I přes luxus, který na vás bude dýchat z každého kousku nábytku, se tu za pár minut po vybalení tašek budete cítit jako u starých známých.


Falkensteiner Spa Resort Marienbad

Uvažujete o odpočinku v lázních? Už nemusíte dál hledat. Vyrazte do Mariánských lázní a ubytujte se v pětihvězdičkovém Spa Resortu. Ikonická secesní budova nově zrekonstruovaného hotelu sítě Falkensteiner neztratila nic ze svého lesku. Tento stylový klenot lázeňské historie prošel zásadní proměnou a nabízí kromě prvotřídního servisu především široké spektrum léčivých procedur, relaxačních programů a aktivního odpočinku. Zkušený tým Medical Centre a Acquapura SPA pomůže naplánovat váš pobyt přesně podle vašich představ. Čekají vás léčivé prameny a jeden z nich, legendární Alexandra - fontána mládí, vyvěrá přímo v hotelu. Relax umocní celoroční provoz 4 tematických bazénů, včetně jediného venkovního vyhřívaného bazénu ve městě a saunový svět se 4 saunami a odpočívárnami. Užijete si tu skvělou gastronomii moderní kuchyně, která klade důraz na pestrost, sezónnost a zdraví.  


Augustiniánský dům

Místo, kde dovolená dostává jiný rozměr. Vynikající kuchyně, skvělé víno, excelentní snídaně, mimořádné wellness a stále veselý personál. Zní to jako ráj na zemi? Najdete ho v Augustiniánském domě v Luhačovicích. Každý pokoj tady má své elegantní kouzlo, uklidňující barvy, klidnou atmosféru a malé překvapení navrch. Jakmile vybalíte kufry, sáhněte po heboučkém županu a vydejte se do světa relaxace. Hotel má v nabídce nejrůznější procedury, masáže, včetně rituálů v meditační jurtě. Dokonce si můžete vybrat z několika pobytových balíčků. Nevynechte procházku v zahradě šesti smyslů, meditaci a večer si rezervujte místa ve výborné hotelové restauraci. 


Mezi lukami

Pokud je příroda, samotaUpper Class komfort to, po čem toužíte, už dál hledat nemusíte. Tahle mimořádná roubenka z 19. století se nachází v Čeladné. Byla s láskou a respektem opečovaná tesaři, truhláři a kameníci. Výsledkem je dokonalost v podobě útočiště od běžného života. Celý tento architektonický počin budete mít pouze sami pro sebe a budete uchváceni velkolepostí prostoru. V kuchyni najdete kvalitní základní suroviny, dřevo do kamen i skvělou kávu. V přízemí domu najdete dvě ložnice pro čtyři hosty. Ručně opracované dřevo je tu upraveno na bílo, aby připomínalo vápenné nátěry starých stavení. Ložnicím dominuje podlaha ze stovky let starých dílenských stolů a komfortní postel s lněnými lůžkovinami. Na dosah máte cyklostezky, turistické trasy Beskyd, známá golfová hřiště i skvělé restaurace. 



 

Podobné články