7 slovenských wellness rájů, ze kterých se vrátíte znovuzrození

2. ledna 2022
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Vyměňte napětí za zázračné ruce nejlepších masérů, zimu za horká pohlazení luxusních saun a každodenní únavu za probuzení plné energie a skvělé nálady. Objevte naše nejoblíbenější slovenské oázy odpočinku, které se pyšní nejlepšími wellness & spa v zemi.

Royal Palace


Pětihvězdičkový hotel s prvotřídními službami lehce dostojí svému jménu. Do jednoho z nejluxusnějších míst na Slovenku míří hosté z celého světa nejen za přepychovým spa, ale také za širokou nabídkou léčebných procedur a špičkových zdravotních vyšetření. Vybalte kufry v elegantním pokoji, zabalte se do měkoučkého županu a nechce na sebe působit například léčbu zlatem s použitím 24 karátového drahého kovu. Vyzkoušejte prémiové léčebné koupele v Royal Bath, hydroterapie či termoterapie. Na výběr máte široké spektrum masážních technik a specializovaných masérů. V kombinaci s léčivou termální minerální vodou budete odjíždět jako znovuzrození.

 

Palace Hotel Pezinok


V původním vodním hradu ze 13. století a pozdějším sídle hraběcího rodu Pálffy najdete relaxaci, o které se jeho původním stavitelům ani nesnilo. Ať už sem přijdete za odpočinkem nebo romantikou, zdejší wellness ve vás zanechá příjemné pocity na těle i duchu. Už při vstupu vás zaplaví uvolnění, pohoda a příjemné teplo. Přivítá vás dvojice pávů v působivé mozaice, která zdobí prostor s nadstandardně velkou vířivkou. Zapomeňte na zimu v jedné z luxusních saun, například v té pro dvě osoby se speciálními sedačkami. Svěřte se do rukou profesionálů a vyzkoušejte masážní svíčku, procedury za použití enzymů a další speciality. Pokud si chcete dopřát soukromé wellness, rezervujte si Royal apartmán s vlastní vířivou vanou a soukromou saunou.

 

Hotel Amade Château


To, co nás nepřestane na tomto luxusním butikovém hotelu překvapovat, je přátelská pohostinnost a uvolněná atmosféra. Ačkoliv se nacházíte v přepychovém zámku, který leží na troskách rezidence šlechtického rodu Amadé, cítíte se tu od první minuty jako u dobrých přátel. Stejnou náladu si zachovává působivé Wellnes & Spa. Ponořte se do vnitřních i venkovních vyhřívaných bazénů, využijte relaxační doplňky, oddychové zóny, horké koupele i saunový svět. Speciálně saunový ceremoniál Sauna Show je nezapomenutelným zážitkem. Obsluha vám rada doporučí nejvhodnější proceduru či masáž za použití prémiových produktů z přírodních složek včetně produktů přímo pro muže. Dech vám vyrazí Hamam – velkolepé turecké lázně, které vás odnesou do dalekého Orientu.

 

Hotel Björnson & Björnson Tree Houses


V krásné přírodě uprostřed Demänovské doliny pod vrcholkem Chopok si jedinečný hotelový komplex jistě zamilujete. Legendární horský hotel z roku 1952, který patří mezi nejznámější tatranská místa, byl vybudován přímo v srdci Jasné. Čeká na vás zcela nové wellness s finskou či bio saunou, masážemi, zábaly nebo také oblíbenou horkou venkovní kádí, a to s krásnými výhledy na okolní vrchy. Ať už přijedete s celou rodinou, ve dvou nebo větší skupinou kamarádů, každý si najde to své. 

 

Hotel Elizabeth Trenčín


Přímo pod Trenčínským hradem se nachází wellness destinace, kterou jsme si velmi oblíbili právě kvůli Wellness Caracal & Spa s krásným designem a atmosférou starého Říma. Zamilovali jsme si hydromasážní bazén i sálavé teplo finské, bylinkové, parní a římské sauny. Ten pocit, když se vás dotkne teplý lávový kámen nebo ruce profesionála při havajské lomi-lomi masáži či zkrášlovacích procedurách s použitím luxusní kosmetiky Thalgo, je víc než příjemným zážitkem. Pokud zvolíte pobytový balíček Romantika, zažijete soukromé koupání při svíčkách v hotelu, který získal ocenění World Luxury Hotel Awards 2021 a 1. místo v kategorii „Nejromantičtější hotel na Slovensku“.

 

Hotel Kempinski High Tatras

 

Vítejte v mezinárodně oceněném nejlepším historickém hotelu v Evropě. Ve výšce 1351 metrů nad mořem, na břehu ledovcového jezera, na vás čekají nejlepší a nejkrásnější spa zóny, které vyrazily dech i nám – Zion Spa Luxury. Tým wellness odborníků vytvořil Spa nabídku, jež spojuje sílu přírody a to nejlepší z místních a světových léčebných tradic a ingrediencí. Vznikly tak originální léčebné procedury jako například Hory lásky, luxusní relaxační rituál navozující láskyplnou atmosféru. O vaše tělo se postarají mistři masáží a certifikovaní beauty odborníci. Zajímavou službou je Spa Menu Princezny Nely pro děti a náctileté slečny. Pokud přijedete v páru, doporučujeme rozmazlit své smysly v absolutním soukromí privátního VIP Spa Apartmánu.

 

Villa Helia


Vítejte v pohádkovém prostředí oravské přírody, v adult friendly penzionu Villa Helia, který často hosté přirovnávají k boutique hotelu. Je to jedno z těch míst, které je promyšleno do posledního detailu, nezapomíná na žádnou z vašich potřeb a zároveň nezruinuje vaši peněženku. Tady berou „privátní wellness“ opravdu vážně. Poznáte to sami v jednom z úžasných apartmánů s privátní vířivkou a vlastní infrasaunou. Nebojte se vyběhnout v županu ven a ponořit se do horké vířivky pod širým nebem, které po setmění rozzáří hvězdy. Krásné wellness vás čeká i uvnitř Villy spolu s nabídkou příjemných procedur. A protože tu myslí hlavně na zdraví, pěstují si majitelé vlastní bio topinambur, který pomáhá vyvažovat hladinu cukru v krvi. Je zakomponován do menu i produktů, jež je možné si
zakoupit.

 

Jsme rádi, že kvalita a rozsah služeb v oblasti wellness a spa se neustále rozšiřuje a zkvalitňuje i tím, že u nás přibývá nových zajímavých hotelů a míst, které tyto služby nabízejí. Na našich stránkách najdete i další tipy na místa, kde můžete strávit celý den v županu. Stačí se podívat do této sekce v rámci Inspirace a vybrat to pravé ořechové.

Podobné články