5 kouzelných míst na Jižní Moravě, kde si užijete soukromí

14. May 2021
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Odjeďte na Jižní Moravu a nechte se opečovat její vřelou atmosférou. Region plný vína a skvělého jídla je přesně to, co si zasloužíte. Pokud nejsou velké hotely nic pro vás, ubytujte se v místech, kde vás nikdo a nic (ani deadliny) nenajdou. Vybrali jsme pro vás pět ubytování, kde můžete být buď úplně sami nebo jen s pár dalšími hosty. Nalaďte dovolenkovou atmosféru, vypněte telefony a vyražte mezi vinice.

 

Unikněte do vinného sklepa s tajnou zahradou

V jedné z nejmalebnějších vesnic se jménem Nechory na vás čeká Vinný sklep Tosca s luxusem pětihvězdičkového hotelu. Mezi ostatními domky na konci obce vystupuje svým rustikálním stylem a dřevěnými dveřmi vás zve zažít něco nevšedního. Užijte si maximální soukromí a využijte sklep plný vína jen pro vás a zahradu s vířivkou, ze které se můžete kochat výhledem na vinice. Navíc, pokud máte rádi luxusní vybavení a doplňky, tak tady se vám bude moc líbit.

 

Cognaková galerie s fancouzským šarmem

Penzion Hardy vytvořili majitelé s touhou přenést své hosty do jižní Francie nejen atmosférou, ale především kvalitním vybavení jak pokojů, tak exkluzivního sklepa plného toho nejlepšího koňaku. Samozřejmostí je i široká nabídka moravských vín od těch nejlepších místních vinařů a prosecca. Ubytujte se v dvoulůžkových nebo ve tří či čtyřlůžkových apartmá, které jsou navrženy tak, že maximální pohodlí jde ruku v ruce s citem pro detail. Intimitu si užijete na střešní terasu nebo sami na pokoji, kde vám díky vlastní vinotéce, kávovaru, prosklené sprše a royal matraci nebude nic chybět.

 

Pálavský venkov bez příkras

Půvabný Penzion Pastuška je jednou z našich stálicí a srdcovkou. Ve vesničce Brod nad Dyjí v blízkosti vodní nádrže Nové mlýny na své hosty čeká stavení s rozlehlou zahradou, kde se za dobrého počasí griluje nebo se relaxuje na pikniku. Rodina Lípových vytvořila z Pastušky kouzelné místo s tradičním stylem, kde se budete cítit dobře. Užijte si místní skvělé víno z Vinařství Lípa Mikulov, jídlo ze sezónní nabídky a nedělejte vůbec nic.

 

Rozkvetlá zahrada jen pro vás

Užijte si klid v domku na konci obce Němčičky. Ubytování na Lontu je moderně vybavený apartmán s dvěma ložnicemi pro dvojici i celou rodinu. Zavřete se tu na několik dní a užijte si klid a výhled na sady, vinohrady a nedaleký les. Také se nemůžete dočkat snídaně na terase a večerního grilování pod hvězdnou oblohou? Dopřejte si chvilku jen pro sebe a načerpejte sílu s pohledem na rustikální zahradu v permakulturním stylu s více než třiceti druhy rostlin hrající všemi barvami.

 

Objevte architektonickou perlu

Z ruiny mlynářského domu vytvořili majitelé s pomocí architektů vilu, kterou proměnili v butikový penzion s devíti pokoji. Vážnost a až umělecký nádech interiéru i exteriéru místa dodali autoři přestavby mimo jiné zrekonstruovaným a lokálním truhlářem vyrobeným nábytkem. Dominantou je ve Ville Hrušky prostorná zahrada s bazénem a spoustou zeleně. Atmosféra je komorní a celý koncept je orientovaný na klidné pobyty s vínem. Rušit by vás tu nemělo vůbec nic.

Similar articles