Zvedněte zadek, léto se blíží!

22. ledna 2020
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Taky jste si dali novoroční předsevzetí, že na sobě začnete konečně makat? Říká se, že zima je nejhorší období pro hubnutí a my s tím souhlasíme. Přeci jen salát k obědu doplněný o řepnou šťávu vás moc nezahřeje, za to taková pořádná kachna se zelím, jó ta vám udělá v bříšku jak v pokojíčku. Na druhou stranu za okny mrzne, tento týden má dokonce začít sněžit, KONEČNĚ??, tak ono je ve výsledku asi ta nejlepší doba na to, zavřít se v posilovně a trošku se vypotit. Dokážeme si samozřejmě představit i lepší strávení volného času, ale plavková sezona se neptá. Nikdo přeci nechce na pláži vypadat jako vyvržený vorvaň.

Většina hotelů teď v zimě láká na wellness, který zní dost lákavě, nemyslíte? Některé však myslí i na zaryté sportovce, kteří se chtějí udržovat ve formě i během dovolené. Na kterých místech si můžete jít  zacvičit?

 

Hotel  Prezident

Místo uprostřed Karlových Varů, které jsou v tuto dobu naprosto vylidněné. Ostatně to jsou po celý rok s výjimkou Filmového festivalu týden o letních prázdninách. Fitness tu mají sice menší, ale je vybaveno těmi nejlepšími stroji. Zároveň přímo vedle posilovny je velký bazén, kde si po hodinovém cardiu můžete dát ještě pár temp. Prospěje vám i procházka po kolonádě a během ní  vystoupejte na vyhlídku Diana. Budete mít skvělý rozhled na celé město.

 

Theresian Hotel & Spa

Olomouc žije! Jak po kulturním dění, tak v poslední době je oblíbená i pro všechny foodies a kavárenské povaleče. Zajeďte se sem o tom přesvědčit sami a ubytovat se můžete přímo vedle Terezské brány, v luxusním Theresian hotelu. V nejvyšším patře hotelu najdete kromě unikátního wellness připomínající deštný prales, jehož návštěvu nesmíte minout, i úplně nově zřízené fitness. Když už se půjdete nahoru zrelaxovat, byla by ostuda posilovnu obejít.

 

Amenity Hotel & Resort Lipno

Přesto, že se do Amenity resortu ležícím přímo na břehu lipenské přehrady vyplatí jet i za odpočinkem, po kterém se vám možná už cvičit chtít nebude, takovou dálku sem klidně jeďte i kvůli sportovnímu vyžití, a to i teď v zimě. Věřte, že je tu co dělat. Hotel je stále cítit novotou, stejně jako zřízené fitness. Vedle toho si můžete zahrát squash, badminton, stolní tenis, bowling nebo skočit do dvacetimetrového vyhřívaného bazénu. 

 

Salamandra hotel a resort

Salamandra Hotel si užijete jak v páru, tak s dětmi. Dostatek aktivit si tu najde opravdu každý. Děti se vyřádí v dětském koutku, zatímco vy si budete zrovna dávat do těla v posilovně. Najdete tu jak klasické fitness s nejnovějšími stroji, tak tělocvičnu s bosu míči nebo TRX postroje pro cvičení s vlastní vahou. Každopádně pořádně se zpotit můžete i při squashi. Tady vám zkrátka prostředí nedovolí celý den ležet, ale zvednout zadek a trochu se hýbat.

 

Hotel Royal Palace Turčianske Teplice

Royal Palace je primárně lázeňský hotel, takže mimo standardních hotelových služeb nabízí zábaly zlepšující prokrvení, nejrůznější kosmetické zákroky (i pro muže) a nebo bodyforming pomáhající odbourávání tuků. To můžete ještě podpořit v nově vybudovaném fitness centru vybaveném těmi nejlepšími stroji. Nic se nemá ale přehánět, večer rozhodně nevynechejte návštěvu místní restaurace Sissi, kde pro případ potřeby saláty také najdete.

 

Hotel Amade Château

Na zámku se sice nepředpokládá, že hosté budou trávit dny v posilovně, ale spíše poleháváním v královsky velkých postelích, relaxem při masážích a čaji o páté - to všechno tu bezpochyby taky budete dělat, ale pro fitness nadšence tu je zřízena tělocvična s kardio přístroji a trenažéry na posilnění celého těla. To vše završte pár tempy v bazénu s výhledem do zahrady a teď v zimě se zajděte prohřát tělo i do vyhlášených tureckých lázní.

 

Nic vám však nebrání v tom, abyste se teple oblékli, vzali si dvě vrstvy ponožek a šli se i v tomto počasí jen tak ven proběhnout. Občas takhle při obědě vidíme z oken venku pobíhat lidi. Asi to opravdu jde. 

Podobné články