Poslední šance ulovit víkend na svátek zamilovaných

11. února 2020
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Svátek zamilovaných je už tento víkend a vy jste si na poslední chvíli vzpomněli, že ještě nemáte žádný dárek pro svou polovičku? Máme pro vás tipy na valentýnské pobyty na poslední chvíli.

 

Krumlovský mlýn

Wau, to je naprostá pecka! Zbrusu nové překvapení pro hosty Krumlovského mlýna ve formě venkovní koupací kádě. Ubytování není velké, jsou tu jen dva apartmány, proto jestli ještě nemáte plány na Valentýn, dlouho neotálejte. Budete mít pro sebe celou vířivku včetně šampaňského a občerstvení přímo na břehu Vltavy. 

 

Penzion U Kubesa

Co takhle romantika na Valentýna v jednom z nejkrásnějších měst České republiky, v historickém centru Kroměříže? Penzion U Kubesa je výhradně určen pro dospělé, takže obavy z pobíhajících dětí, které by vám narušovaly romantiku, hoďte za hlavu. Vyrazte si sem odpočinout, na pokoji už na vás budou čekat vychlazené bublinky společně s belgickou čokoládou.

 

Svou lásku můžete také obdarovat našimi dárkovými vouchery, speciálně vytištěnými na růžovém papíru. Přitom je to tak jednoduché..stačí jen kliknout a dárek máte za dvě minuty doma.

 

Quisisana Palace

Lázeňské město, Karlovy Vary, má něco do sebe. Zvláště mimo sezonu (mimo filmový festival), kdy ve městě nikdo není a vy ho tak můžete mít sami pro sebe. A můžete si rovnou dopřát značnou dávku luxusu v jednom z nejkrásnějších hotelů ve městě, v Quisisaně. Wellness, skvělá kuchyně, dlouhé procházky po městě... jakou větší romantiku si přát?

 

Château Gbel'any

Horkým ubytováním je i Chateau Gbelany, jen pár kilometrů od Žiliny. Nově zrenovovaný hotel pro své hosty na Valentýn přichystal bohatý balíček, který obsahuje: ubytování v pokoji standard, welcome drink, lahev vína na pokoji, romantickou večeři pro dvě osoby, masáž pro dva a samozřejmě i neomezený vstup do wellness.

 

Chateau Hostačov

Romantiku na zámku prožijete v Chateau Hostačov uprostřed lesů poblíž Kutné Hory. Zamilovaný víkend tu můžete prožít v jednom ze sedmnácti unikátních pokojů. Každý má své vlastní téma, jiný nábytek a odlišné textilie. Všechny jsou ale vkusné a zachovávají původní ráz budovy. Na Valentýna tu pro vás mimo jiné bude nachystána degustační večeře a lahev prosecca, kterou si můžete vzít třeba do soukromé vířivky.

Podobné články