5 míst, kde se o vás dokonale postarají

17. října 2023
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Odjeďte na místo, kde o vás bude postaráno. Od hlavy až k patě. Uvolněte tělo pomocí masáží a nechte vyplavit veškerý stres během rituálů v saunách. Dopřejte si hýčkání během procedur a načerpejte novou energii. Z této dovolené budete odjíždět jako nový člověk. 
 

Chateau Mcely

Pokud za wellness službami zavítáte do Upper Class hotelu, můžete si vsadit na kvalitu nabízených služeb. V Chateau Mcely mají BOUQUET SPA, kde se inspirují přírodou a bylinnou aromaterapií. Nabídnou vám tu jedinečnou lázeňskou péči s výběrem mnoha různých rituálů, které jsou propracované do nejmenších detailů. Tři prostorné a originální soukromé terapeutické apartmány Med, Perly a Hedvábí nabízejí relaxační a inspirující prostředí pro výjimečné lázeňské zážitky. Všechny apartmány jsou přizpůsobené pro terapie párů. Kromě toho najdete v anglickém parku venkovní vířivku, saunový domeček a přírodní koupací jezírko s oblázkovou pláží. Zavítat sem můžete i na kosmetické ošetření pleti, manikúru i pedikúru. V zámeckých lázní nás zaujala maková hypnóza, zřejmě jediná svého druhu na světě, která zanechá hladkou pleť a navodí hluboký spánek. Za bezchybnými službami stojí stejně perfektní personál, jež vám dá pocit, že jste nejdůležitějšími hosty. A pokud by to bylo málo, skočte si ještě pro pár dalších endorfinů do místního fitness centra. 

 

Grandhotel Pupp

Za moderním pojetím lázeňské tradice můžete vyrazit i do ikonického hotelu Pupp, který snad ani není třeba představovat. Odpočinek je zde téměř povinností. Jakmile vstoupíte do úchvatného hotelového SPA, váš pohled upoutá dominantní bazén s protiproudem, obklopený vířivkami. Až se ho nabažíte, sejděte o patro níž. Tam, kde voní bylinková pára a čeká rozpálená sauna. Místní procedury jsou opravdovou odměnou pro tělo a mysl. Vybírat můžete mezi masážemi, tradičními lázeňskými procedurami, zkrášlovacími rituály nebo bylinnými koupelemi. Pokud by existoval to-do list, který vás dovede k odpočinku a zbavení se stresu, rozhodně by začínal v místní spa. Za zmínku stojí i ajurvédské procedury, které jsou součástí nové části wellness centra s názvem HARFA. Ty vás dovedou k celkové rovnováze a detoxikaci organismu. Vybrat si můžete ze 6 různých ajurvédských masáží. V neposlední řadě musíme zmínit vynikající kuchyni, kde doporučujeme vyzkoušet degustační menu. Pro milovníky sladkého je tu kavárna s vynikajícími dorty od cukrářského týmu. Ochutnejte originální Pupp dort dle původního receptu zakladatele hotelu Johana Georga Puppa.


Hotel Central Park

V samém srdci lázeňských Poděbrad najdete designový skvost, za kterým stojí bratři Fialovi. Bude se vám tady líbit, pokud toužíte přes den brouzdat po kolonádě nebo si užívat podzimní procházky barevnou přírodou kolem Labe a večer si odpočinout ve wellness. Jestli to s odpočinkem myslíte opravdu vážně, doporučujeme zvolit wellness balíček, který je s polopenzí ve skvělé hotelové restauraci. Tady vás příjemně odpoutají od každodenních starostí. Široká nabídka masáží, zábalů, rituálů a beauty služeb vám umožní najít to nejlepší pro váš odpočinek. Najdete tu prostornou finskou saunu se solným panelem, bylinkovou saunu, mentolovou nebo levandulovou parní lázeň, ochlazovací bazének s ledovou vodou a klidovou zónu s relaxační hudbou. Chcete si užít wellness večer v soukromí? Není problém si zarezervovat privátní vířivku, která je až pro čtyři osoby. Starat se tu o vás budou královsky - milý personál je vám vždycky nablízku a ochoten poradit se vším, co budete k vašemu pobytu potřebovatPokud byste si chtěli zajet na jógový pobyt, podívejte se přímo na nabídku kouzelného místa. Když se zrovna nebudete věnovat wellness procedurám, vyrazte objevit, co podzimní Poděbrady nabízejí.


Hotel Seidorf *****

Skvělé služby a mimořádné wellness najdete kousek za hranicemi, na polské straně Krkonoš v Hotelu Seidorf. V úchvatné horské scenérii se nachází pětihvězdičkový luxusní hotel, který svým hostům nabízí zážitky šité na míru. V nepřeberném množství relaxačních procedur, masáží a rituálů si zcela jistě každý najde to své. Nás okouzlily venkovní vířivky a hlavně infinity pool s infinity výhledy. Hotelové pokoje jsou zařízeny v šesti různých standardech a vždy jsou neotřelou kombinací moderního a tradičního horského stylu. Z každého z nich se můžete kochat výhledy na krkonošská panoramata či malebnou lagunu Sosnówka. V restauraci vyzkoušejte sezónní degustační menu - je to opravdový zážitek. Aktivní část dovolené můžete zahájit na tenisových kurtech, nebo na treku mezi krkonošskými vrcholy. A extra tip - vyzkoušejte si, jaké to je být hlavou až v krkonošských oblacích. Jednou týdně startuje balon přímo od hotelu.


Das Edelweiss

Na úpatí hor, kousek od Mozartova města Salcburk, v alpském údolí Grossarl, se nachází pětihvězdičkový hotel Das Edelweiss. Je to místo pohody, zábavy a pohostinnosti, kde se o vás v domácí atmosféře skutečně postarají od hlavy až k patě. Cílem majitelů bylo vytvořit místo, kde lidé načerpají sílu a budou odjíždět s pocitem, že zažili něco, co se jim hluboko zarylo do paměti. A my musíme uznat, že jim to jde moc dobře. V hotelu se nachází luxusních 7000 m2 plochy pro Spa. To je 5 podlaží! Saunový svět je jen pro dospělé a patří k němu relax zóna a infinit bazén v 6. patře. Naopak dětem se rozzáří oči při pohledu na park s pěti vodními skluzavkami. Nebojte se svěřit do rukou profesionálů a užijte si kosmetické procedury, rituály a masáže, které souvisí s očistou těla i mysli. Při procedurách tu používají vlastní přírodní kosmetiku, plnou ručně sbíraných horských bylinek. Kromě skvělého wellness si tu ale užijete i gastronomii. V hotelu najdete tři různé restaurace. V Petrus Fine dining restauraci prožijete nezapomenutelný večer s fine menu o pěti nebo sedmi chodech. Sirloin Grill & Dine nadchne ty, kteří mají rádi kvalitní steaky. A milovníky vína potěší Kork & Gloria, kde mají více než 900 vín.



 

Podobné články