Inspirace nezná hranice

3. června 2024
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Objevte kouzlo zahraničí s °Amazing Places

Ačkoliv věříme, že to nejlepší často najdeme přímo pod nosem, rozšířili jsme naši nabídku i o zahraniční místa, která stojí za návštěvu

Všechna místa, která vám představíme, jsou vlastněna Čechy, kteří do nich vložili své srdce a duši. Jsou ideálním místem pro dovolenou, pokud se třeba trochu bojíte vyrazit do exotických dálek bez podpory rodilého mluvčího, který by vám s čímkoliv pomohl. Připravte se na nezapomenutelné zážitky!

Villa Encanta

S překrásným výhledem na oceán, ve stínu nejvyšší hory ostrova Tenerife, sopky Teide, na vás čeká nově zrekonstruovaná nádherná vila, která nabízí útočiště s privátním vyhřívaným bazénem a úchvatnými výhledy na moře. Interiér je luxusně zařízený a poskytuje veškeré pohodlí až pro 12 lidí. 

Nedílně okouzlující součástí je i exotická zahrada, kterou s láskou a péčí vytvořila majitelka domu Štěpánka, zahradní architektka. Na konci kvetoucí zahrady najdete nenápadný saunový domeček, ze kterého opět koukáte na široké obzory oceánu. Je tu 100% soukromí a odpočívat můžete ve stínu místní fauny. 

Milovníci dobrého jídla si přijdou na své v okolních restauracích nabízejících vynikající španělskou kuchyni - paella je must! 

Villa Roca

Villa Roca na kouzelném Chorvatském ostrově Vis je místem, kde jsme zažili jednu z našich nejkrásnějších letních dovolených. Na ostrově se natáčel film Mamma Mia a jeho tyrkysové moře, soukromé pláže schované v zákoutí nás svou atmosférou naprosto dostaly. 

Vila se nachází na vrcholu útesu a nabízí dechberoucí výhledy na Středozemní moře. Moderní vybavení, velký vyhřívaný bazén, venkovní kuchyň s otevřených krbem s grilem a zahrada s několika terasami k odpočinku a opalování vás nadchnou. Najdete zde 5 ložnic pro až 12 lidí, je to tak ideální místo pro rodinnou dovolenou.

Casa Sauris

Z ostrovního života se přesuneme zpátky na Evropský kontinent. A sice do italské horské vesničky Sauris di Sotto, kde nás uchvátila svou autentickou atmosférou chaloupka Casa Sauris. 

Tento rustikální dům, pečlivě spravovaný českými majiteli, nabízí pravý zážitek z italského venkova, v naprostém klidu a soukromí daleko od hotelových komplexů. Vnitřní prostory ve stylu alpské chaty jsou vybaveny dřevěným nábytkem a krbem, což vytváří útulné prostředí. Chaloupka nabízí 3 ložnice s balkony, 2 koupelny a vybavenou kuchyň se vším všudy. 

Okolní krajina je ideální pro pěší túry a cyklistiku. Pouze 3 km od apartmánu se nachází překrásné jezero Lago di Sauris. V létě se tu vykoupete, svezete se na zipline nebo se vydejte na loďku.

Bába na Bali

A nakonec ta největší exotika. 

O každý detail této stylové vily se postarali Míša a Jindra tak, aby vám poskytli maximální komfort a luxus. Rodinná atmosféra a podpora, které se vám tu dostane, patří k největším výhodám Báby na Bali. Od transferu z letiště, přes výměnu peněz až po zajištění masáží, domácí skvělé snídaně nebo výletů - s tím vším vám Míša s Jindrou rádi pomůžou. 

Bali je známé svými úchvatnými plážemi, bohatou kulturou a bývá čím dál častějším turistickým cílem. Tady se rozhodně nemusíte bát žádných davů turistů, oblast Saba je mimo hlavní lákadla, ale pořád jim budete nadosah.

Ať už hledáte luxusní vilu, rustikální chaloupku v klidném prostředí nebo exotické dobrodružství, jsme tu pro vás. Každé z těchto míst jsme osobně navštívili a můžeme je s klidným srdcem doporučit. Sledujte s námi i další příběhy Čechů ve světě!

Podobné články