Kam vyrazit na poslední chvíli na Silvestra

28. prosince 2021
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Pořád nevíte, kde strávit poslední den letošního roku? Co takhle stylově na jednom z našich kouzelných míst? Víc tipů najdete také na našem Instagramu ve výběrech na profilu.

 

Kouzelná Samota

Jak už název sám napovídá, Kouzelnou Samotu najdete úplně mimo civilizaci uprostřed luk a polí. Jde o místo tak krásné, že bychom se tam sami nejraději přestěhovali. Původní zemědělská usedlost dostala díky citlivé rekonstrukci nový háv, který okouzlí snad každého hosta. Ubytuje se tu pohodlně 14 hostů, takže pro partu kamarádů nebo větší rodinu je to místo na Silvestra jako stvořené.

 

Art Hotel Praha

V pražském Art hotelu se bude líbit všem milovníkům designu. Šest pater hotelu je vyzdobeno výtvarnými originály slavné umělecké rodiny Kotíků. Kromě uměleckého prostředí vás potěší také blízkost největšího pražského parku Stromovka. Hotel nabízí 22 útulných pokojů a 2 apartmány. Budovu navrhl architekt Martin Kotík, zdi zdobí díla od známých umělců české moderny Jana a Pravoslava Kotíka, fotografa Pavla Štechy a malíře Pavla Roučky.

 

Villa Resort Dlouhá Louka

Ač takřka uprostřed Českých Budějovic, cítit se tu budete spíše jako někde u moře. Dominantou místa je dvacet pět metrů dlouhý nerezový bazén kolem něhož jsou do tvaru L posázeny apartmány. Díky jednotlivým detailům je vidět, že majitel se nechal hodně inspirovat u našich jižních sousedů, v Rakousku. Odsud se vám nebude chtít vyrážet na dlouhé výlety, ale naopak, zůstat tu, co nejdéle a užít si to tu.

 

Luxury Spa Olympic Palace

Prožijte nezapomenutelné chvíle v architektonickém skvostu uprostřed Karlových Varů. Odpočiňte si během koupele, korzujte po kolonádě a na závěr dne si dopřejte gastronomický zážitek plný symfonie pod taktovkou hotelového šéfkuchaře.

 

Suite Grand Jardin

Přemýšleli jste už někdy nad tím, jaké by to asi bylo žít na okouzlujícím zámku jak z 18. století? Váš sen se může snadno splnit. Kousek od Prahy, v malé vesničce jménem Trpísty, si můžete vyzkoušet útěk do skutečného zámeckého života a oslavit tu Silvestra romanticky ve dvou.

Podobné články