Angusfarm restaurace
Pohostinství v místě dnešní Angusfarm se začalo provozovat už do roku 1872, kdy byla přestavěna místní krčma ze 17. století a založena tak hostinská tradice ve vesničce Soběsuky poblíž Plzně. Od roku 2004 nabízí věhlasný steakhouse maso z hovězího skotu. Až ochutnáte znamenité jídlo z poctivých a přírodních surovin, pochopíte, proč patří restaurace Angusfarm do TOP 100 Maurerova výběru Grand restaurant od roku 2014 až dodnes.
JAK TO TAM CHODÍ
Restaurace nezapře venkovský půvab s dřevěným interiérem a krbem, kde si vychutnáte steaky a jiné hovězí speciality masného plemene Aberdeen Angus. Skot uvidíte se pást na okolních lukách. Každý den vozí čerstvé suroviny od okolních farmářů, ale i od chovatelů a pěstitelů z Francie, Itálie nebo Německa. Součástí restaurace s kapacitou 55 míst je i letní terasa pro 16 osob.
CO TAM MŮŽETE OCHUTNAT
Angusfarm je místo pro setkávání s přáteli nad výtečným jídlem. Je ale ideální i pro romantické večery ve dvou. Dopřát si můžete prvotřídní steaky připravované na mnoho způsobů na přírodním grilu. Zdejší šéfkuchaři se drží zásady od čumáku po ocas, takže můžete ochutnat i oponku, pupek nebo domácí uzeniny. Vyhlášené jsou také jejich tataráky a sladké dobroty. V domácí spižírně se ukrývají gurmánské poklady v podobě medu, sirupu, marmelád či medolád z lokální produkce. A když si budete chtít sami doma něco ukuchtit, vyzrálé hovězí maso vám vakuově zabalí s sebou.
CO BYSTE MĚLI JEŠTĚ VĚDĚT
Angusfarm nabízí i stylové ubytování v pokojích v podkroví.
Využít můžete i konferenční místnost s kapacitou pro 20 osob.
Parkovat můžete uvnitř pozemku.
Wifina je zdarma bez hesla.
Ocenění
-
Vítěz v kategorii Restaurace 2016