Je Česko amazing?

20. February 2019
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Tým Amazing Places nejezdí jen na krásná místa po celé republice, ale účastníme se i zajímavých konferencí a akcí. Jsme nadšení, že jsme byli pozváni, abychom vystoupili na druhém ročníku konference 360° Travel Trends. Naše Hana bude mluvit o tom, zda je Česko amazing, jaké jsou trendy v cestování dnešních turistů a především jaké jsou současné nároky a očekávání Čechů na ubytování.

 

Tento pátek  22. 2. 2019 se tak v rámci Holiday World na pražském Výstavišti můžete těšit na Amazing Places, ale i spoustu dalších skvělých speakerů, kteří budou mluvit o influencer marketingu, nejvíc trendy tématu současného cestování.

 

My budeme z akce streamovat na Instagramu. Krom nás uvidíte třeba i Jirku Dužára z newyorské centrály CzechTourismu, instagramerku a skvělou fotografku Aki Votrubovou, nebo Babetu Schneiderovou - manažerku Bohemian Hostels & Hotels, z jejichž portfolia máme na Amazing Places olomoucký hotel Miss Sophie’s.

 

Těšíme se na spojení mladých lidí, kteří jsou zapáleni do cestování a navíc mají za cíl ukázat, jak je Česká republika amazing!

Similar articles