Zastavte se

29. May 2018
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Toužíte vyjet z města, někam do přírody, ale na stanování vás moc neužije? Vybrali jsme pro vás místa, kde si můžete vyčistit hlavu a relaxovat, ale zároveň si užívat pohodlí i luxusu.

 

LICHTENSTEINSKÁ STODOLA

Stodolu i hájenku zachránili noví majitelé před zbořením. Přetvořili ji na krásné místo, kde můžete zbrzdit shon, zvolnit dech a nasát vůni jehličí. Najdete ji na Moravě, v místě jménem Bělkovice-Lašťany. Do apartmánu se vejde až šest osob, má dvě oddělené ložnice a interiér má jedinečný ráz: kamenné oprýskané zdivo v kombinaci se dřevem, kachlová kamna... Z okna vidíte přímo do lesa. Interiér stodoly je dílem paní majitelky, je moderní a citlivě doplňuje stoletý dům. A jaké jsou další výhody tohoto místa? Můžete si objednat masáž, půjčit si kolo či v zimě běžky, jít sbírat borůvky nebo si zde domluvit komorní svatbu se vším všudy. Wifi  je k dispozici, ale televizi ve Stodole naštěstí nenajdete.

 

Snídat budete na terase a odpočívat v houpací síti třeba s knihou. A v létě můžete počítat světlušky

 

DOMESI CONCEPT HOUSE - PULEČNÝ

Moderně zařízený dřevěný dům najdete na pomezí Českého ráje a Jizerských hor. Můžete v něm pohodlně relaxovat klidně i ve čtyřech. Tento dům je výjimečný tím, že umožňuje „testovací jízdu“ zájemcům o život v moderní dřevostavbě – hosté mohou sami posoudit, jak by jim takový druh bydlení vyhovoval. Projekt Futura Freestyle umístil tento dům blízko vesnice Pulečný, klíče dostanete od paní správcové. Jídlo si buď připravíte sami, nebo zajedete do některé z restaurací v okolí. Blízko jsou také pěší i cyklistické trasy a několik lyžařských středisek, takže se návštěva vyplatí po celý rok. Moc se nám líbí i jednoduché zpracování interiéru. Palec nahoru!

 

Celý článek v časopisu ŽENA A ŽIVOT zobrazíte zde

Similar articles