Tým Amazing Places bude i v letošním roce jezdit na zelenou

11. února 2021
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Každý týden se náš tým vydává na cesty po kouzelných místech. Navštěvujeme během nich naše stávající partnery, ale objíždíme také nová místa, na která jsme dostali tip. Zakládáme si totiž na tom, že se do našeho výběru nedostane jen tak někdo, ale chceme se ujistit, že místo je opravdu v něčem “amazing”. 

Už v loňském roce byla naším parťákem na cestách značka Volvo, se kterou souzníme hned v několika rovinách. Krásně to shrnuje věta “svobodný způsob cestování podle vlastních pravidel, ekologicky a bezpečně.” Na všem zmíněném nám záleží, a tak i letos nimi vyrazíme na cesty a vezmeme vás alespoň virtuálně s námi.

 

Zároveň pro vás máme s Volvem připravené hned dvě soutěže, tak hurá do nich. V té první budete mít za úkol uhádnout, kolik kilometrů na našich cestách najezdíme během čtvrt roku. Na konci každého období pak vyhlásíme vítěze, jehož tip bude nejblíž počtu naježděných kilometrů.

Během příštího týdne spustíme první jarní kolo a budeme se vás ptát: Kolik kilometrů najezdí tým Amazing Places s Volvem od 1. února do 31. března 2021? Vítěz od nás získá Dárkový voucher v hodnotě 2.000 Kč. Sledujte náš Instagram a už brzy se dozvíte víc.

Druhá soutěž bude víc akční. Vaším úkolem bude udělat si selfie s naším obrandovaným Volvem, které bude jezdit týden co týden po celé republice. A abyste to neměli moc těžké, vždy vám v předstihu řekneme, kam se který týden vydáme. Na začátku prosince poté vylosujeme jednoho výherce, který získá Dárkový voucher v hodnotě 5.000 Kč a k tomu zapůjčení vozu značky Volvo na víkend. Fotografie nám můžete posílat na email office@amazingplaces.cz anebo skrz zprávy na Instagramu nebo Facebooku.

 

Podrobné soutěžní podmínky najdete zde.

Podobné články