Tak tohle je Kolovna

15. srpna 2019
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Už nějaký ten pátek objevujeme nová kouzelná místa ze sedla cyklistického kola a přinášíme tipy na cyklovýlety na našich nových profilech na Facebooku a Instagramu jako Amazing Places na kole. A v rámci tohoto projektu spolupracujeme právě s Kolovnou, kterou v našich příspěvcích můžete často vídat.

 

Kolovnu jste možná zaregistrovali mnohem dříve, a to v podobě penzionu Kolovna, protože patří mezi vůbec nejstarší členy našich kouzelných míst. Penzion, který byl původně určen cyklo nadšencům, najdete v severomoravské obci Hynčice pod Sušinou. Mezi kopci začínajících Jeseníků a Králickým Sněžníkem vám penzion poskytne skvělé zázemí pro nespočet sportů a turistických výletů. 

 

Kolovna má ale také své Bikecentrum & Bistro, které je oddělenou součástí penzionu. Hosté i kolemjdoucí turisté se tu mohou zastavit na občerstvení, odpočinout si po výletě nebo využít nové víceúčelové hřiště s umělým povrchem. Především je tu ale testovací centrum s možností vyzkoušet různé typy kol a elektrokol značky Bergamont, v nabídce k prodeji jsou také základní komponenty a vybavení, postarají se vám tady o kompletní servis kol nebo doporučí trasy a výlety po okolí.

 

Na své si tu brzy přijdou také zkušení bajkeři, protože v lesích nad Bikecentrem vznikají trailové stezky a podle toho, co jsme zatím viděli, to bude paráda. Adrenalin ale zažijete i v nedalekých Rychlebských stezkách, které jsou určeny už zkušeným cyklistům, kteří ovládají jízdu v technickém terénu. Pokud se nebojíte výšek, na kole či autem si můžete zajet na Dolní Moravu a projít se po známé Stezce přímo v oblacích. Bokem turismu ale zůstanete v okolí penzionu, kde jsou krásné výhledy, nová rozhledna a skvělé trasy pro horská kola i elektrokola.

 

V neposlední řadě najdete pod konceptem Kolovna také cyklo prodejny a půjčovny, odborný servis a spoustu doplňků, oblečení a kol také na jejich e-shopu. Ať už vás zajímá hit posledních sezon, gravel kolo, nebo spíše čím dál oblíbenější elektrokola, jízdu na nich si můžete vyzkoušet v Praze, Brně a brzy také v Ostravě. V pražské Troji je dokonce showroom, a to hned u Zoo a vltavské cyklostezky. Takže tu po cestě můžete očíhnout nové kolekce, osvěžit se vychlazenými limonádami nebo půjčit kolo a rovnou vyrazit někam na výlet.

Podobné články