Slavíme 50.000 fanoušků na FB!

30. května 2016
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

S naším  cestovatelským projektem AP jsme za rok a půl získali 50 000 fanoušků. Je to zásluha všech těch krásných často nepoznaných, skrytých, romantických, ale hlavně kouzelných míst z celé ČR. Naše zásluha je, že tyto místa úspěšně a stále nová a nová nalézáme. Když se nápad s Amazing places zrodil v mé hlavě, neměl jsem ani potuchy, kam to celé může vést. Chtěl jsem se prostě vedle snahy najít kouzelná místa, která stojí zato navštívit, tímhle projektem taky bavit. A ejhle, teď se s námi baví už dalších 50 000 lidí na facebooku. Nevěděl jsem, že v tak brzké době můžeme zaujmout tolik lidíkomentuje úspěch zakladatel AP Petr Kotík. 

 

Proč zůstávat doma, když můžete překračovat hranice, říkávali nám rodiče po pádu komunismu. Po vstupu do Schengenu vypadnout ze zaostalého a nemoderního Česka bylo ještě lehčí. Málokdo ale tuší, že právě v Čechách se nachází ta nejbáječnější místa, která jako by vypadla ze zahraničního katalogu. Takže v Amazing places říkáme od začátku „Proč jezdit ven, když je to přímo doma?“ A důkazy vám budeme podávat v pravidelných dávkách i nádále.

Tímhle příspěvkem jsme nechtěli jen připomenou začátky a důvod založení projektu Amazing Places. Hlavně jsme chtěli poslat všem fanouškům kouzelných míst v ČR obrovské poděkování. Díky za podporu, tipy a hlavně za to, že s námi společně objevujete kouzelné Česko! A abychom nezůstali jen u poděkování, budeme také odměňovat. A protože je padesátka pěkné číslo, rozdáme v průběhu roku 50 dárků. Pravidelně nás a soutěže můžete sledovat na naší fb stránce amazingplacescz. Tak co, těšíte se na to? My strašně! 

Děkujeme i našim přátelům z řad majitelů kouzelných míst, děkujeme i za jejich komentáře o nás. Pár z nich jsme vybrali i pro tento článek: 

Penzion Za mlýnem "Jsme hrdí na to, že můžeme být součástí tohoto jedinečného projektu!!! 50000 fanoušků je jasný důkaz, že jeho myšlenka je skvělá. V našich začátcích nám Ap pomohl rozjet náš sen v podobě našeho penzionu a i díky jeho podpoře se můžeme rozvíjet. S velkým díky přejí Dvořákovi."

Penzion U Černého kohoutka "Přijměte od našeho týmu srdečnou upřímnou gratulaci k 50.000 fanouškům a především k vytvoření tohoto báječného projektu. Je patrné kolik jste do toho vložili energie, elánu a invence. Spoustu z nás si neumí ani představit co to obnáší, tedy ještě jednou.... velká gratulace. Tento projekt je vlašťovkou na internetovém trhu a věřím, že se stane a hlavně zůstane silným a úspěšným orlem."

Villa Memories "Wow! My jsme nadšení, že takto inspirativní projekt má už svých 50.000 obdivovatelů. Ap nás hodně ovlivnilo a inspirovalo, abychom udělali kroky kupředu, které nám dodnes pomáhají a jako vítěz roku 2014 máme o to větší radost, že i Ap roste jako z vody. Přejeme mnoho zdaru a věříme, že brzy tam padne 100.000! ... a stavte se k nám do Fryštáku na návštěvu, rádi Vás uvidíme! Emotikona wink"

Apartmány Krumlovský mlýn "Gratulujeme velice! Jste - a vždycky budete - ti první, kteří nás "objevili" (dodnes je nám záhadou jak :)), a nejen díky tomu AP navždycky zůstanou projektem pro nás srdcovým, výjimečným... Zjevně nejen pro nás, 50 000 fanoušků je toho důkazem - takže do budoucna přejeme násobky a těšíme se na inspiraci "z druhé strany", kterou už čerpáme! Emotikona smile"

​Duong /členka týmu AP/

Podobné články