Elegantní ubytování v srdci Prahy pod hlavičkou Chateau Mcely

10. dubna 2021
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Rádi byste si dopřáli něco opravdu výjimečného, ale do zahraničí vás to tentokrát neláká? Co takhle prozkoumat srdce Evropy a užít si Prahu bez davů turistů a mačkání se v historických uličkách. Už nikdy nebude naše hlavní město tak tiché a dostupné, jako je dnes. Využijte tento okamžik a odměňte se ubytováním v elegantním Apartmá Staré Město by Chateau Mcely, které rozněžní i ty nejnáročnější hosty.

 

V secesním domě z roku 1913 se nachází apartmán inspirovaný atmosférou jedinečného Chateau Mcely, který si za svou patnáctiletou historii vytvořil takové jméno, že není nikdo, kdo by ho neznal nebo by mu alespoň jeho název nebyl povědomý. Mcelský styl je typický elegancí a nadčasovým designem, který ocení i ti nejnáročnější hosté. Paní majitelka Inéz má vytříbený vkus a dává si záležet na každém detailu tohoto 180 metrů čtverečních velkého prostoru.

Jestli máte rádi opravdu neotřelé ubytování, tento tip by vám rozhodně neměl ujít. Vlastně by bylo nejlepší, kdybyste si ho vystřihli a založili tam, kde hromadíte inspirace a své sny, které si přejete splnit. Zapomenout na něj by byla totiž obrovská škoda. Apartmá Staré Město Praha by Chateau Mcely není totiž jen místem, ale ztělesněným zážitkem, na který budete ještě dlouho vzpomínat.

 

Prožijete tu ten typ chvíle, který budete chtít se svými blízkými znovu a znovu sdílet i po návratu domů. Užijte si romantiku a soukromí nebo vyražte s pár přáteli a prozkoumejte stověžatou Prahu se zázemím, kam se budete rádi vracet.

Toto místo je neuvěřitelně fotogenické a působí až nedotknutelným dojmem. Když do něj ale skrze dvoukřídlé vstupní dveře vkročíte, veškerá nejistota opadne a vy se může nechat okouzlit vřelým pocitem, který můžete pocítit jen z osobní návštěvy. I přes luxus, který na vás bude dýchat z každého kousku nábytku, se tu z pár minut po vybalení tašek budete cítit jako u starých známých.

Čeho byste si měli zvláště povšimnout, až budete místem procházet, je ozdobná hedvábná ručně malovaná tapeta, která zve ke vstupu do prostorného obývacího pokoje s jídelnou. Nádherný je také klavír a oblý výklenek s výhledem i ložnice s ručně šitým čelem postele a harfou. Charakteristické pro byty v původních pražských domech jsou vysoké bílé stropy zdobené štuky. Oceníte také velký prosvětlený prostor, exkluzivní nábytek, sklo Moser a přírodní poctivé materiály, které místu dodávají specifický šarm.

 

Největší kouzlo celého Apartmá tkví v kombinaci honosného stylu s užitostí. Majitelům se podařilo skloubit zámeckou čistotu a velkolepost s praktičností, kterou při své dovolené v Praze jednoznačně oceníte. Nemusíte se bát, že byste se tu cítili nepatřičně nebo jako v muzeu. Celý byt je vystavěn tak, aby uspokojil potřeby výletníků i těch, co se v Apartmá rozhodnou strávit několik týdnů. Vyměňte pro tentokrát svůj domov za adresu na Starém Městě a vyzkoušejte si, jaké je to bydlet v ulici, kde vás ráno místo aut budí dusot koňských kopyt a výhledy z okna směřují na ty nejkrásnější domy matky měst.

Pokud jste z Prahy a nenapadá váš příležitost, při které byste ubytování v centru využili, můžete si nechat Apartmá v záloze jako tip pro své přátele či obchodní partnery, kteří budou vaším doporučením ohromeni. Také ho můžete využít jako přestupní stanici pro ubytování zahraničních svatebčanů mířících k oslavit váš den D do Mcel. Určitě si rádi prohlédnou historické centrum Prahy a projdou si uličky Starého Města. Apartmá pro ně bude soukromým útočištěm s nepřebernými gastronomickými, kulturními a společenskými možnosti na dosah ruky.

 

Apartmá nabízí Chateau Mcely mimo jiné pro setkání různého typu, pro tematické diskuze i odborné přednášky. Také pro představení obchodních vizí, služeb nebo nových výrobků. Jestli přemýšlíte nad prostorem, kterým svůj event pozvedne o level výš, nemusíte hledat dále. V dnešní době se událostí podobného typu koná o dost méně, využijte tedy ušetřený čas a prostředky a místo vícero akcí uspořádejte jednu významnější s neopakovatelnou atmosférou. V bytě můžete udělat servírovat catering nebo hosty pozvat do jedné z přilehlých restaurací. Vše záleží jen na vašem přání a fantazii. Můžete si být jisti, že účastníkům se zapíše do paměti jako jedno z nejhezčích setkání, které zažili.

Podobné články