Chaloupky U Pařízků

11. května 2017
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Nemáte vlastní stylovou chalupu, ale rádi byste si čas od času dopřáli zážitek z pobytu v originální útulné valašské dřevěnici? Pak by se vám mohl zamlouvat nový koncept ubytování, který představují malebné Chaloupky U Pařízků v Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích.

Areál několika chaloupek vybudovali rodiče současného majitele Martina Pařízka ve Velkých Karlovicích, celoročně vyhledávané obci u slovenské hranice. Jednu chaloupku si ponechali pro soukromé účely a další dvě předali synu Martinovi a jeho manželce Mirce, kteří je od roku 2012 pronajímají. „Inspirací se nám stalo Rakousko, kde ubytovací služby založené na vysokém komfortu a osobní péči mají již léty prověřenou tradici,“ popisuje majitel Martin Pařízek, bývalý profesionální fotbalový brankář, který si tento koncept oblíbil při svých pravidelných cestách po Evropě. Autorem stavby i interiéru je Ing. arch. Antonín Závada. Nábytek vyrobila místní valašská truhlářská firma.

 

Celý článek naleznete zde 

SOUTEŽ O POBYT

Společnost Amazing Places věnuje poukaz na ubytování v chaloupce pro 4 osoby na 2 noci (mezi nedělí a pátkem). Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku:
 

Co je to frgál?
a) hektické období v práci
b) typ koloběžky
c) tradiční valašský koláč

Správnou odpověď posílejte do 31. 5. 2017 na bydleni@bmczech.cz

 

Podobné články