AMAZING 30'NAROZENINY!

27. prosince 2016
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

 

V pátek jsme zašli na večeři do Augustine Restaurant, kde na nás čekal gastronomický zážitek v podobě tří chodového degustračního menu… a pro Martina výborný narozeninový dortík! ...byla to velká romantika! :-)

 

Na víkend byl naplánovaný výlet, mělo to být překvapení, ale Martin je hrozně zvědavý, tak že tušil/věděl, že někam pojedeme. V sobotu jsme vyrazili kolem oběda na letiště a namířili si to na dvě noci do Paříže. Celou neděli jsme chodili, iPhone ukazoval skoro 20km, což je takový běžný průměr během našich cest. A navíc jsme měli pohádkové počasí, 11. prosince, 10 stupňů, jasno! Zkusili jsme vystát frontu na Eiffelovku, ale po půl hodině jsme to vzdali, času bylo málo, věcí k vidění hodně.

 

V pondělí jsme se vraceli zpátky do Prahy, kde čekalo poslední překvapení. Ono zahrát si jednou za čas v Praze na “turisty” není vůbec špatný nápad! A tak jsme nejeli z letiště domů, ale přesunuli jsme se do centra, do Buddha-Bar Hotel. Měli jsme před sebou jedna noc v luxusním Buddha Suite. Velkoryse řešené podkrovní apartmá o velikosti 78m2  se nachází v nejvyšším pátém patře hotelu.

 

Orientální atmosféra nás ihned okouzlila! Buddha Suite poskytuje nejenom pohodlí, ale  i zážitek v souladu s tradicemi buddhismu a odkazem na jeho základní témata – harmoniis živly Dřeva, Ohně, Vody a Vzduchu na cestě k dokonalosti. 

 

V apartmá byly dvě plazmové televize Bang & Olufsen, které  jsme využily k poslechu několika setů "Buddha Bar hudby" mixované dýdžejem přímo z baru. Nás šálek kávy! Navíc celkově řešený systém ozvučení vám umožní jedinečný zážitek z poslechu!

 

V apartmá je dost věcí, které vás zaujmou! Například "chytré WC", které je na ovládání - nefotila jsem a ani netočila, snad chápete :-)) Taky spoustu designových detailů, kávovar, živé květy, nádherný stolek na líčení a mohla bych pokračovat.

 

Když jsme viděli osvětlený vstup do koupelny, řekli jsme si WAU! Už chápete proč? ...Po cestování z Paříže do "zmoklé" Prahy jsme si mohli dopřát relax v teplé vaně. Balzám na duši? JO! :-) 

 

Po pár minutách nám obsluha přinesla welcome drink, který jsme si vychutnali ve vířivé vaně.

 

Spát se nám ještě nechtělo a tak jsme šli omrknout vánoční atmosféru Staroměstského náměstí, které je pár kroků od hotelu. 

 

Po návratu jsme si dali čokoládu na dobrou noc... ať jsou ty naše sny ještě sladší!

 

Po probuzení jsme si užili výbornou snídani podávanou v Siddharta Café, Martin jel do práce a já utíkala do naší "amazing" kanceláře.

Podobné články