Apartmán-hotel Jítrava: Báječný odpočinek na venkově

12. October 2016
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Jítrava dokáže okouzlit svou malebnou krajinou, kouzelnými roubenkami a pohledem na pastviny. Apartmán-hotel Jítrava nabízí například skvělé prostředí, útulné apartmány a gurmánský zážitek. Na zasloužený relax tam odjela Jana se Sabinou a o tom, jak si to tam užily, si můžete přečíst v krátké reportáži.

Výběr pokoje jsme nechaly na personálu a o to větší radost jsme měly, když nás slečna z recepce zavedla do růžova laděného apartmánu. Pro dvě holky roztomilá kombinace, nad kterou jsme se nějaký čas rozplývaly :-) 

Na pokoji jsou k dispozici župany a pantofle, což navodí pocit domácí pohody.

Protože bylo celkem chladno, zabookovaly jsme si hodinku v útulném wellness. Ve společnosti výborné Pálavy nás to ve vířivce o to víc bavilo.

Večeři jsme si daly v restauraci , moc jsme si pochutnaly, ale o tom až později!

Mají tu skvělé domácí snídaně, na přání vám udělají palačinky nebo vajíčka.

Den jsme využily procházkami po okolí. Vesnice Jítrava je opravdu malebným místem - pohádkové roubenky, pastviny se zvířaty, dechberoucí panorama na Krušné hory. Součastí Jítravského dvorce je i pivnice a penzion.

Během pobytu jsme se musely věnovat práci, wi-fi funguje všude dobře, tak že jsme si lehly s Macem a šálkem čaje do postele.

Večer jsme ochutnaly jehněčí paštiku, kuřecí supreme a čokoládový dezert. Od samotné prezentace jídla, přes příjemnou obsluhu až po kombinaci chutí to byl gurmánský zážitek! 

A protože nám to nedalo, šly jsme pozdravit kuchaře přímo do kuchyně a omrknout, jak se takové dobroty připravují.

Poslední den jsme se nasnídaly a vyrazily směr Praha rovnou do kanceláře. V normální provozu to za hodinu zvládnete a to se za takový odpočinkový pobyt na venkově vyplatí!

 

Web kouzelného místa
 

Similar articles