Vyberte nejkrásnější chalupu roku 2018

25. November 2018
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

My Češi jsme chalupáři tělem i duší. Chatařské osady, horské chalupy, roubenky i sruby a hlavně samotné chataření má u nás dlohou tradici. A pokud žádnou chalupu nevlastníme, protože třeba máme rodinný dům, který nám bohatě postačí (ať už jde o práci, nebo odpočinek), baví nás cestovat do českých i moravských koutů a v pěkných rekreačních chatách a penzionech trávit svoji dovolenou.

 

Pobyt v jedné z mnoha krásných a romantických chalup můžete vyhrát i vy. Stačí, když se zúčastníte soutěže, kterou pro vás připravila redakce časopisu Rodinný dům, kam jsme společně vybrali třicet kouzelných chalup a chaloupek. Prohlédnout si je můžete jak v samotném časopise, tak i online ZDE

 

Soutěžit můžete až do konce roku, stačí vybrat tři nejkrásnější chalupy a výhrou pro tři vylosované pak bude voucher pro dvě osoby na dvě noci v některé z chalup, pro které hlasovali. Více fotek, informací i podmínky soutěže najdete na odkaze výše.

 

Na těchto fotografiích: Roubenka Melánka, Chalupa na horách, Roubenky Polubný. Fotografie všech chalup jsou v originálním článku časopisu Rodinný dům.

Similar articles