AMAZING PLACES v Brně

3. May 2018
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Nedostanu se do Brna, co je rok dlouhej, protože mě tam nic moc nikdy netáne a veškerý svůj čas trávím v Praze nebo na jiných místech, než je právě tohle město. Informace, že je tam nejvyšší budova v ČR - AZ Tower a v nejposlednějším patře má dokonce dvouposchoďový apartmán, mě začala dost zajímat.

Nedělala jsem si ale nijak důkladný research, prostě jsem jen obvolala pár kámosů s dotazem, zda mají plány na Velikonoce. Nikdo neměl nic zajímavýho, tak jsme nasedli do auta a vyrazili na prodloužený víkend. Cesta trvala skoro 5 hodin. :D Ale to radši nebudu připomínat. 

 

JENŽE TEĎ TO PŘIJDE!

Nechala jsem ostatní v dole v autě a šla vyzvednout klíče společně se základní prohlídkou. "Takže tady se zapíná krb, tady je jeden pokoj se vchodem na terasu, tady je druhý s výhledem na zbytek města, tudy se jde do sauny a nahoru po schodech je bazén." 

 

Ehm? Vážně? Plocha pres 300 m2 ve 28. a 29. patře, skvěle prosvětlený apartmán s bazénem - přesně jsem věděla, kterou ložnici si beru a v tu chvíli jsem si uvědomila, že odtud neodejdeme následujících 72 hodin ani náhodou! Došla jsem dolu pro věci a pro ostatní a jen jsem potichu oznámila, že tohle nepochopí, až to uvidí. A taky že ne! Objednala se pizza, nakoupil led dole v JIPu a víkend mohl začít. Nebudu zabíhat do detailů, každopádně si můžete pustit víkendovou story u mě na Instagramu v uložených stories. 

Rozhodně doporučuju, pokud chcete stylově oslavit třeba příchod Nového roku nebo něčí narozeniny. A samozřejmě jsme vyšli i ven na chvíli. Dostala jsem od kámosů pár tipů, kam v centru zajít. Drinky a večeři jsme poladili v Baru, který neexistuje a nedělní snídni ve stylové kavárně Skog.

 

VÍCE NAJDETE NA BLOGES ROBES!

 

Díky za přečtení.

 

Kiss, Kris*

Similar articles