Staňte se součástí našeho Amazing týmu!

11. April 2023
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Rosteme a hledáme nového členy našeho týmu. Pokud se tedy vy sami poohlížíte po pohodové práci ve fajn kolektivu anebo víte o někom, koho by bavilo být součástí našeho projektu, čtěte dál. Role, která je u nás aktuálně k mání je nově vznikající pozice Business Development & Event Manager. Zaujalo vás to? 


Business Development & Event Manager

Role je vynikající příležitostí pro seniorního obchodníka, který nám pomůže podpořit růst v segmentu B2B. Úspěšný kandidát bude zodpovědný za prodej především dárkových voucherů firemním zákazníkům a službu privátního concierge. 60 % svého času budete věnovat akvizici nových zakázek a správě a rozvoji těchto B2B zákazníků, z 30 % event managementu a 10% podpoře projektu Amazing Magazín. Tato pozice je pro vás jako dělaná, pokud za sebou máte prokazatelnou zkušenost s akvizicí nových zákazníků, vynikající komunikační a vyjednávací dovednosti a schopnost budovat a udržovat dlouhodobé vztahy s potenciálními i stávajícími zákazníky a partnery. Organizační dovednosti jsou dalším z předpokladů úspěchu na této pozici.
 

Co tu bude pro vás?

Nabízíme práci na živnostenský list s možností významně se podílet na fungování lovebrandu a stát se jednou z jeho tváří. Čeká vás tu skvělý tým, motivační finanční ohodnocení včetně zajímavých benefitů spojených s projektem Amazing Places a dalšími partnery (na druhou stranu nejsme bohatý korporát a k nám se většinou nechodí za nejvyšší nabídkou). Máme skvělou kávu a krásné pracovní prostředí, a zároveň je možné využívat home office. Pokud vás nějaká z pozic zaujala, pošlete nám na email dana@amazingplaces.cz spolu se svým životopisem i motivační dopis a stručně nám představte svůj příběh.

Similar articles