Představujeme limitky

27. November 2023
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Existují místa tak kouzelná, že o nich sníme všichni. V praxi to znamená, že si svou dovolenou v Amazing Places musíte občas rezervovat i s ročním předstihem. Ne každý ale může plánovat tak daleko dopředu. 

Limitka vás dostane na místa, kde je neustále plno

Vybrali jsme kouzelná místa, kam rádi jezdíte, a udělali s nimi dohodu. Ta spočívá v uvolnění kapacit pro vás - naše zákazníky, i během hlavní sezóny. Každý měsíc si v rámci této speciální nabídky můžete rezervovat své vysněné místo v předstihu. Aktuální kouzelná místa, u kterých v daný týden poběží naše limitka, najdete vždy v Inspiraci tadyV rámci limitek pro vás máme vyjednanou unikátní cenu, kterou nenajdete ani na webu vybraného místa. 


Jak se o limitce dozvíte 

Pokud budete zrovna na „online detoxu“, tak třeba od kamaráda nebo kolegyně. V opačném případě stačí občas kouknout na sociální sítě. Jak u nás, tak u influencerů, se kterými spolupracujeme, se dozvíte o daném kouzelném místě mnoho zajímavých informací. Dáme vám super tipy, kam se v okolí vydat a co si nenechat ujít. Díky informacím od influencerů už budete přesně vědět, na jakou si máte zajít masáž a ve které kavárně poblíž kouzelného místa vám udělají nejlepší Flat White. Jakmile něco takového postřehnete na sítích, je to limitka. A jasný pokyn k akci - jít na web Amazing Places, zarezervovat vybrané místo a těšit se. 


A co když bude ošklivo? 

I když bychom to chtěli umět, s počasím to nedomluvíme. Proto vybíráme do limitek taková místa, která si užijete, i kdyby trakaře padaly. Když nebudete chtít být venku, zabavíte se jednoduše uvnitř. Strávit celý den v županu je ostatně zážitek, který by si měl každý vyzkoušet. Naše vybraná kouzelná místa nabízejí zajímavé wellness, nebo sportovní vyžití. Věnovat se můžete třeba degustaci vín, ochutnávání místních lahůdek anebo si jen tak lenošit s knížkou.


Limitka je elegantní řešení, které vás rychleji dostane na nedostupná místa. Stačí se mít na pozoru a všimnout si, kdy a kde se objeví. Sledujte nás na Instagramu i Facebooku a buďte ve střehu. 

Je to tady! Limitka je odhalena. Pokud se chcete dozvědět více, mrkněte na naši poslední reportáž.

Similar articles